Dodaj do ulubionych

A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny

31.07.09, 20:24
www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrArticle=144912&NrIssue=1172&NrSection=1
Obserwuj wątek
    • blue_city Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 20:31
      To juz trzeci link o tej samej tresci spamerze!
      • muvon200 Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 20:35
        nie nie tamte były o burdelu
      • odziadek Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 21:08
        bardzo ciekawa i pouczająca lektura
        • blue_city Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 21:25
          Tak bo Muvon, to nasz Hecer.
          Oni powinni dla siebie stworzyc własne forum,- Duet!
    • arafat11 Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 22:09
      bardzo ciekawe...tutaj nie szkoda kasy na luksusy...zwlaszcza, ze
      marszalekjuz mocno przeplail umk za ten kawalek budynku...
      a jak kilk miesiecy temu chciano kolo centrum onkologii zbudowac
      obiekty rekreacyjne dla pacjentow i bydgioszczan to kasy niestety
      nie bylo...dobrze ze dla marszalka kasa jest....
      • muvon200 Re: A Wy sie martwicie o jakieś tam drogi i szyny 31.07.09, 23:25
        Dobry przykład Arafacie. Ale wiesz "projekt centrum był źle przygotowany i
        dlatego przepadł, a marszałkowski dobrze więc przeszedł". To proste. A Ty się
        oburzasz.
        • blue_city Re: On sie martwi o wszystko 01.08.09, 11:11
          Najgorsze,ze zapomina o swoim zdrowiu psychicznym.
          • tech80 do admina - odchwaścić forum z toruńskich spamerów 03.08.09, 13:42
            czy notoryczne zamieszczanie na bydgoskich forach inwektyw w stosunku do
            Bydgoszczy czy bydgoszczan to też specjalność toruńskich spamerów ?
            Kto ma tyle czasu oraz tyle zawiści w stosunku do mojego miasta ?

Dlatego prośba do admina do usuniecie dwóch toruńskich spamerów z bydgoskiego forum.
            • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 13:47
              > Kto ma tyle czasu oraz tyle zawiści w stosunku do mojego miasta ?

np ja mam:)

> Dlatego prośba do admina do usuniecie dwóch toruńskich spamerów z
              bydgoskiego forum

heh, chciałbyś...
              jeśli pobożne życzenia sie nie spełnią, to zawsze przykładem muvona
              mozesz strzelić na ucho do admina...
              • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 14:04
                tech80: kto ma tyle zawisc w stosunku do mojego miasta?
                kid_cassidy: np. ja mam

"Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy,
                posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich
                poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to,
                co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony. Emocja ta
                może być złośliwa, a nawet przewrotna, kiedy aktor uważa, że pewnych
                atrybutów, dóbr, które on ma, nikt inny mieć nie powinien. Zawiść
                jest destruktywna dla stanu ducha."

hahahahaha, wszystko jasne, burak z toruniewa odczuwa
                ciagle "uczucie dyskomfortu" dlatego ze jego burackie cechy
                i "posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich
                poziomowi/jakości Bydgoszczan" hahahahaha brawo buraku, sam w koncu
                przyznales sie do tego, z przyjemnoscia bede to cytowal wszedzie
                gdzie tylko sie da :))))
                • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 14:17
                  ty durny pastuszku, pisałem, że czas mam, by trącić z przyjemnościa
                  bydę z buta, jak sie trafi okazja, a ty mi lambdziarzu jakieś
                  definicje wklejasz i swoje nawiedzone przyspiewki dołączasz.
                  Nie ogarnąłes sie jeszcze po wyparadowanym łikendzie?
                  • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 14:21
                    nie tlumacz juz sie buraczku, tylko winny sie tlumaczy. Jasno jest
                    napisane "kto ma tyle czasu I ZAWISCI" - dziecko by zrozumialo.
                    teraz i ja bede mial fajna wysmiewajaca innych sygnaturke - padlo
                    akurat na ciebie - brawo! cieszysz sie? :)
                    • blue_city Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:02
                      el_kujawiako napisał:

> nie tlumacz juz sie buraczku, tylko winny sie tlumaczy. Jasno jest
                      > napisane "kto ma tyle czasu I ZAWISCI" - dziecko by zrozumialo.
                      > teraz i ja bede mial fajna wysmiewajaca innych sygnaturke - padlo
                      > akurat na ciebie - brawo! cieszysz sie? :)
                      >

Ty pedzio, wiesz co sie stało w Israelu w klubie dla pedziów?
                      Chodząc do waszego klubiku, tez moze cie ktoś stuknąc pałka w ten
                      pusty łeb!
                      >
                      • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:19
                        o mnie sie bac nie musisz, uwazaj lepiej na choroby ktore mozesz
                        dostac wraz z pchlami ktore maja twoi kochankowie
                    • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:03
                      ale z ciebie tani pajacyk. nawet poziom owych dzieci jest dla ciebie
                      kosmosem. Dopisz jeszcze w sygnaturze to kluczowe słowo CZAS, bo
                      wychodzisz na kłamliwą ciotę, która prostego przekazu nie rozumie.
                      • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:14
                        kto to mowi? kupa goowna ktora tylko wymaga od innych a sama robi to
                        co tak wypomina wszystkim innym?

forum.gazeta.pl/forum/w,54,98338443,98498614,Re_TMMB_Zyczliwosc_po_torunsku.html

poczuj jednak moja wyzszosc smieciu, sygnaturka zostanie poprawiona,
                        i tak nie zmieni to sensu tego co tak radosnie sam powiedziales "mam
                        czas i zawisc w stosunku do Bydgoszczy" o takich slowach jak poziom
                        lepiej w ogole nie wspominaj, przyzwyczajaj sie raczej do moich
                        wypowiedzi ktore niesmialo probuja dosiegnac do dna ktore ty i ten
                        wiejski glupek-konfident blue_city wyznaczyliscie, akurat teraz mam
                        urlop wiec bedzie na pewno coraz lepiej :)
                        • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:32
                          twoja wyższość? buhahaha
                          nie naszczałbym na ciebie, nawet gdybyś sie palił!
                          • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:38
                            co za ulga, jeszcze dostalbym jakiegos wiejskiego syfa, wole juz
                            chyba sie spalic niz zyc z taka trauma
                            • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 03.08.09, 15:47
                              no widzisz, jaki prosty parobas jesteś.

ale muszę ci szczerze przyznac, ze w dzien po dniu, z satysfakcja
                              obserwuję, jak dzielnie nadrabiasz dystans brakujacy ci do tytułu
                              największej forumowej rzygowiny.
                              Jeszcze troszkę, juz jesteś bliziutko, te kilka dni wolnego da ci
                              zółtą koszulke lidera.
                              Nie zawiedź :)
                              • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 03.08.09, 15:51
                                kid_cassidy napisał:

> no widzisz, jaki prosty parobas jesteś.
                                >
                                > ale muszę ci szczerze przyznac, ze w dzien po dniu, z satysfakcja
                                > obserwuję, jak dzielnie nadrabiasz dystans brakujacy ci do tytułu
                                > największej forumowej rzygowiny.
                                > Jeszcze troszkę, juz jesteś bliziutko, te kilka dni wolnego da ci
                                > zółtą koszulke lidera.
                                > Nie zawiedź :)

a z kim bede musial o nia walczyc? z toba, blue_city czy
                                szlachcicem?
                                • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 03.08.09, 16:03
                                  przynudzasz juz. rwij do przodu. tytuł czeka.

sygnaturę elegancko spie...łes, widać lamerstwo, z jakim na siłę
                                  próbujesz akcentować. słabiutki drukarzyk.
                                  • blue_city Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 03.08.09, 17:26
                                    kid_cassidy napisał:

> przynudzasz juz. rwij do przodu. tytuł czeka.
                                    >
                                    > sygnaturę elegancko spie...łes, widać lamerstwo, z jakim na siłę
                                    > próbujesz akcentować. słabiutki drukarzyk.
                                    >

Drogi Kidzie,

olej chwasta.

:)
                                    • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 09:05
                                      blue_city napisała:

> kid_cassidy napisał:
                                      >
                                      > > przynudzasz juz. rwij do przodu. tytuł czeka.
                                      > >
                                      > > sygnaturę elegancko spie...łes, widać lamerstwo, z jakim na siłę
                                      > > próbujesz akcentować. słabiutki drukarzyk.
                                      > >
                                      >
                                      >
                                      > Drogi Kidzie,
                                      >
                                      > olej chwasta.
                                      >
                                      > :)

drogi kid nie oleje, sam wytlumaczyl kiedys na czym polega jego
                                      egzystencja na forum - kocha bluzgac i byc bluzganym - oczywiscie
                                      pisal to o kims innym ale z idealna znajomoscia tematu, pewnie z
                                      autopsji. A ty co blue, wlazisz tu na forum robiac syf kompletny
                                      ewidentnie szukajac zaczepki a jak znajdziesz zaczepke to zaraz
                                      chcesz sie wycofywac? cienki bolek jestes, typowy torunski frajer,
                                      lec najlepiej konfidencie z kolejna skarga do administracji forum -
                                      "droga administracjo, chce sobie spokojnie robic syf na forum
                                      bydgoskim, bluzgac sobie i ponizac ludzi a tu znalazl sie ktos kto
                                      mnie bluzga i osmiesza, <placze>, pomocy!"
                                  • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 08:59
                                    kid_cassidy napisał:

> przynudzasz juz. rwij do przodu. tytuł czeka.
                                    >
                                    > sygnaturę elegancko spie...łes, widać lamerstwo, z jakim na siłę
                                    > próbujesz akcentować. słabiutki drukarzyk.

masz racje, rzeczywiscie nie potrzeba niczego akcentowac, kazdy
                                    inteligentna osoba i tak polapie sie o co chodzi. Dzieki za cenna
                                    uwage, jak jeszcze myslisz ze mozna by odwrocic jakos kolejnosc
                                    wierszow zeby wygladalo jeszcze ciekawiej i czytelniej to daj znac.
                                    Rzeczywiscie cieszysz sie ze beda sie z ciebie smiac czytajac kazdy
                                    moj post :)
                                    • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 10:03
                                      nieee, cieszę się z tego, że panienko skaczesz, jak ci zagram:)
                                      • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 17:03
                                        brawo chodzacy kompleksie, pokazales teraz jakim jestes frajerem
                                        najpierw sapiac, plujac, tupiac nogami i placzac ze brakuje jednego
                                        slowa w cytacie a potem zamieszczajac moja wypowiedz bez 10 slow
                                        ktore nadawaly jej caly sens. i do czego ty sie nadajesz? napisz cos
                                        jeszcze kiedys o honorze i hipokrytach to rozbawisz mnie do lez -
                                        krzyzackie buraki i honor? udowadniasz na kazdym kroku ze te dwie
                                        rzeczy sa od siebie diametralnie rozne i nigdy nie chodza w parze,
                                        nie wycieraj sobie nigdy zawistnej paszczy slowami o ktorych
                                        znaczenia nie masz zielonego pojecia podczas gdy dla innych sa to
                                        sprawy wazne
                                        • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 17:33
                                          sens twojego bełkotu pozostał nietknięty,ale jako tłuk o rozumie
                                          rozwielitki nie rozumiesz tego.
                                          i nie szczekaj w takiej ilości, bo same frazesy, puszczane niczym
                                          smierdzące baki.
                                          • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 17:51
                                            kid_cassidy napisał:

> i nie szczekaj w takiej ilości, bo same frazesy, puszczane niczym
                                            > smierdzące baki.

nie mow ze wasze ciagle lambdowanie i ciotowanie ma jakas wieksza
                                            wartosc. no... na pewno wieksza niz trzy slowa powtarzane ciagle bez
                                            ladu i skladu przez szlachcica :D ale tez bez szalu. nie wiem
                                            dlaczego ciagle sie mnie czepiasz ze postepuje podobnie jak ty i
                                            twoj kablujacy kolega, "jak kali ukrasc komus krowy to byc bardzo
                                            dobrze, jak ktos kalemu ukrasc krowy to byc bardzo bardzo zle",
                                            czyzby henryk sienkiewicz pisal w "pustyni i w puszczy" w
                                            toruniu? :) sam przestan puszczac baki to pewnie i inni sie
                                            powstrzymaja, skoro jednak sam wywolujesz pyskowki to ciagnij je
                                            dalej albo sobie odpusc a nie miej o nie ciaglych pretensji. no
                                            chyba ze chcialbys sobie pobluzgac na innych i popisac troche
                                            frazesow ale tak zeby inni nic nie odpowiadali ale niestety, takie
                                            rzeczy to tylko w erze, na pewno nie w bydgoszczy, moze sprobuj z
                                            kolegami z elany
                                            • kid_cassidy Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 18:05
                                              jesteś jolą rutowicz tego forum. równie błyskotliwy, jak i tandetny.

a teraz popatrz półgłówku uważnie na drzewko i odnotuj, w którym
                                              momencie przyleciałes do mnie z ryjem. Nastepnie zauważ, ze na każdą
                                              moja odpowiedz puszczasz kolejnego cuchnącego bąka. Wiec zechciej
                                              odszczekac, ze wywołuję pyskówki, bo staram się uwolnić o twojej
                                              głupio-madrej wszechwiedzy, z którą przybiegasz ilekrośc coś
                                              napiszę. Ale ty kołku nie potrafisz pojąć, że jesteś koleś na
                                              pociagnięcie z lacza i wciąz sie plączesz pod nogami.
                                              • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 18:12
                                                dlaczego mam patrzec tylko na to drzewko? tego dnia nie wypowiadales
                                                sie tylko tutaj, zaczales od tradycyjnego ciotowania i pytan na obu
                                                forach o bolacy odbyt i weekend w amsterdamie, nie omieszkales kilka
                                                razy powtorzyc moj nick, podejrzewajac ze tamte watki nie przezyja
                                                co zreszta stalo sie juz z jednym o tych noclegach wypowiedzialem
                                                sie od razu tutaj, przestan wiec pieprzyc, od samego
                                                poniedzialkowego ranka szukales zaczepki i dostales odpowiedz tutaj,
                                                nie wykrecaj sie teraz jak ta gnida szlachcic, zachowaj choc te
                                                resztki twarzy
            • blue_city Re: do admina - odchwaścić forum z toruńskich spa 03.08.09, 15:00
              Dlatego prośba do admina do usuniecie dwóch toruńskich spamerów z
              bydgoskiego f
              > orum.

:))))))))))))
    • el_kujawiako Re: do admina - odchwaścić forum z tyfoli 04.08.09, 19:51
      o, blue_city :) boisz sie czy wstydzisz pisac spod swojego nicka
      konfidencie? nie wiem czy to jednak bylo do mnie czy kolo mnie, ja
      nie musze sie pod ciebie podszywac zeby pokazac ci twoja marnosc,
      koles spod chello ktory robi z ciebie posmiewisko na forach na
      ktorych nie trzeba sie logowac robi jednak kawal dobrej roboty,
      nalezy ci sie po twoim podszywaniu sie pod bydgoszczan. tobie tez
      tak przeszkadza ze ktos robi swinstwa ktore tobie przychodza z taka