Dodaj do ulubionych

Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!!

13.08.09, 08:35
Wczoraj na meczu reprezentacji Polski znowu dali o sobie dać tzw "kibice" Zawiszy. Wywiesili jakąś szmatę o swoim ukcoanym prezesie klubu i w pierwszej połowie meczu przez kilka minut prowadzili doping swojemu klubowi ! to juz jest żenada. Trzeba mieć tupet i kompletny brak wyobraźni, zeby na oficjalnym meczu drużyny Polski tak sie zachować. Załatwianie swoich klubowych brudów i problemów, nie przystoi w takiej formie w tych okolicznościach. Zostali zresztą wygwizdani przez ogół kibiców na stadionie. Po chwili zamieszania, które widziała cała Polska ! spiker poprosił o spokój i kulturalne dopingowanie Naszej reprezntacji. To już kolejny "popis" tych ludzi, mieniących się kibicami Zawiszy Bydgoszcz.
Obserwuj wątek
    • muvon200 Re: Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!! 13.08.09, 09:09
      Bardzo delikatnie to opisałeś. Mi było wstyd.
      • softina Re: Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!! 13.08.09, 10:11
        Jak zwykle głupota garstki rzuca cień na wszystkich....... Mi też wstyd :(
    • bydgostianin Re: Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!! 13.08.09, 10:14
      Gdyby pan "prezydent" Bydgoszczy Kon.Dom. nie zmieniał na siłę nazwy stadionu,
      który w świadomości wszystkich jest stadionem ZAWISZY, nie byłoby emocjonalnych
      reakcji.
      • zawiszowiec Kibice trębacze - wstyd 13.08.09, 10:26
        No nie wiem na kibice.net kibicowska Polska inaczej ocenia niż kibice w kapciach
        :) Jak to piszą każdy gospodarz czy to jest Wisła, czy Lech, czy Legia ma prawo
        podkreślić przez okrzyki że jest gospodarzem meczu i tak często bywa. Więc
        chwilowy okrzyk WKS nikogo nie powinien razić:) Niestety największym obciachem
        było to, że wielu ludzi pewnie, którzy piłkę oglądają głównie w TV na mecz
        przyszło z trąbkami i to był wstyd, bo ochrona wszystkich nie zarekwirowała na
        szczęście normalni kibice trębaczom postawili veto :)

STOP TRĘBACZOM !!!
        • tor_nister Re: Kibice trębacze - wstyd 13.08.09, 14:12
          Klub Zawisza nie był gospodarzem tego meczu. Było nim miasto do którego należy
          stadion. Zachowaliście się jak smarki
      • model.testowy Re: Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!! 13.08.09, 10:29
        Pewnie i by nie było. Nie zmienia to jednak faktu, że ta grupka zachowała się jak palanty, wybierając sobie taką imprezę na swoją akcję.
    • u-widz Kibole zawiszy - żenada 13.08.09, 11:09
      Nieodpowiedzialne zachowanie "kibiców" Zawiszy prowokowały innych i dobrze, że
      demonstracja siły służb porządkowych zadziałała.
      Nie tak panowie, nie tak.
      Siedząc wśród kibiców z innych miast kuliłem się ze wstydu słysząc komentarze.
      Przez takie zachowanie nie zyskacie sympatii podatników, którzy dają kasę na klub.
      • monnie92 Re: Kibole zawiszy - żenada 13.08.09, 11:16
        TRĘBACZE? Mnie przed tv było wstyd jak słyszałam te gwizdy za każdym razem, gdy
        Grek był w posiadaniu piłki. Gdzie ta staropolska gościnność?!
        • bartas1 Re: Kibole zawiszy - żenada 13.08.09, 17:21
          > TRĘBACZE? Mnie przed tv było wstyd jak słyszałam te gwizdy za
          każdym razem, gdy
          > Grek był w posiadaniu piłki. Gdzie ta staropolska gościnność?!

to ku... sprzedaj tego rubina , albo idz to laryngologa jak gwizdy
          słyszałeś
          • monnie92 Re: Kibole zawiszy - żenada 14.08.09, 11:17
            słuch mam w porządku.
            a telewizor, dziękuje, spisuje się świetnie.

a może tobie od słuchawek do mp3 się uszka popsuły?
    • mozilla.org Re: Kibice Zawiszy - wielki wstyd !!! 14.08.09, 08:43
      Ktoś jeszcze pamięta mecz z Finlandią sprzed 3 lat? Wtedy to hołota biła na
      trybunach postronnych kibiców. Rzygać się chce jak widzę te łyse bezmózgi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka