Dodaj do ulubionych

Ten desant odbiera apetyt

17.06.09, 10:54
Ktoś przeszczepił tu tych szalejących wygłodzonych Fragglesów.
Bigi, ratuj!
Obserwuj wątek
    • przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:00
      Ten desant to jest samonapędzająca się maszynka.
    • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:00
      A co ja mogę, skoro ja tu nawet... nie sprzątam?;)
      Zresztą jak dla mnie, niech sobie ludożerka hula. Znudzi jej się najpóźniej
      jutro. Bardziej dziwi mnie tolerancja dla nawiedzonego z jednej kablówki. To
      jest dopiero żenada.
      • przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:08
        Dzięki, że pośpieszyłeś mi z odsieczą.
        Nie pozostaje nic, jak wziąć na wstrzymanie i przeczekać atak tej
        szarańczy.
        • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:25
          Zadziwiające jest to, że w ogóle można komentować coś co "firmuje" TOK FM. Chyba
          ze dwa lata temu (albo i więcej) odebrano forumowiczom możliwość komentowania
          audycji tego radia, likwidując stosowne forum. No i nie dziwota, bo to co tam
          wygadują kwalifikuje się wyłącznie do wyszydzenia, tyle głupot co dnia na tej
          antenie produkują.
          Np. w ostatni piątek "doborowy" kwartet Żakowski, Lis, Wołek i Władyka rozgadał
          się na temat szans Buzka w PE (oczywiście i tak był to temat poboczny, bo jak
          zawsze z 80% programu "poświęcono" na dowalanie PiS-owi) i w pewnym momencie
          Władyka sądząc, iż jeszcze nie są na antenie wywalił z grubej rury o Buzku - ten
          jebaka. To tylko pokazuje w jakim poważaniu mają ci państwo kogokolwiek i jaka
          kultura osobista ich cechuje. Pamiętając o "wyczynach" Lisa i Durczoka w
          stosunku do swoich współpracowników, słysząc plującego się niemiłosiernie
          neofitę Wołka albo pamiętając Żakowskiego, jak wpuszczał w maliny Jadwigę
          Staniszkis, kompletnie nią manipulując na oczach telewidzów przy okazji tzw.
          Listy Wildsteina, czyli "argumentując" za uwaleniem lustracji, nie dziwi już
          nic. Tacy ludzie są w stanie dopuścić się każdego świństwa, po trupach będą
          dążyć do założonego celu. A zbajerowany słuchacz-oglądacz, szczególnie ten
          niezbyt wymagający (chociaż często-gęsto chlubiący się uzyskanym papierkiem i
          mieszkający poza wsią) będzie radośnie klaskał w łapki i robił za głośną małpę w
          studiu Lisa. I oby tylko na tym się skończyło...
          • przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:37
            Bigusiu, a Wiesiu (tak mu chyba dali) Władyka miał wpadkę na antenie
            z Buzkiem.
            A propos, czy Buzek też zmienił żonę?
            Bigusiu, ja takie nudziarskie tematy jak Buzek na.... J.Lewandowski
            na komisarza... olewam. Bo ile można?

A wiesz, że wybito kolekcjonerską monetę z Niemenem?
            • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:54
              Czy Buzek zmienił żonę, nie wiem.
              Za to ponoć wydał córkę za... Niemca oraz zamierza wstąpić do PO (a to już jest
              paradne).
              A Lewandowski...
              A Lewandowski będzie teraz walczył jak lew o to żeby, odzyskać to co sam
              "sprywatyzował". Tak się tu i ówdzie komentuje jego ewentualny awans na komisarza.
              • przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:56
                Że Agatka chciała Niemca - nie dziwota.
                • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:05
                  Tzn.?
                  • przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:13
                    Nie wiesz?
                    • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:22
                      Nie.
                      • witoldzbazin Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:43
                        ciekawy temat...ale jak widzę niektórzy wolą być w rezerwacie nieświadomości
                        łódzkiej/PO/kolesiowskiej

i cicho tera ...rudy przemawia na 2030 rok
                        • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:46
                          I tak dobrze, że nie kreśli nam widoków na 2130 rok;)
                          • witoldzbazin Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 13:01
                            cóż...po wysłuchaniu diagnoza:
                            chla dalej i nie są o małpki od POlikota
          • dziad_borowy Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:38
            I o nikim nie zapomniales?
            Dzierżż!!!
            • przyslowie Plagi szarańczy 17.06.09, 11:51
              i co jeszcze nas tu czeka?
            • big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:51
              Pewnie masz na myśli Ziemkiewicza, który sobie szpetnie potraktował bodaj
              Rymarza (swoją drogą, czy ktoś wie, dlaczego to akurat ten pan tyle czasu
              przewodniczy PKW, cóż to za przymioty lub zasługi predystynują go do dzierżenia
              tej funkcji?), a wtórowali mu Warzecha, Dąbrowska i Janecki? Owszem, to także
              były na wskroś naganne. Jednak nie opisałem tego przypadku wyłącznie dlatego, że
              odniosłem się do TOK FM. Aha. Gdybyś zechciał mi w związku z tym wytknąć
              Durczoka, to on także komentuje w agorowej stacji. Bodaj w czwartki.
          • 0u Czyżby ze wsi byli gorsi dla ciebie? 17.06.09, 13:01
            Tak to zapachniało, może niesłusznie?
            • big_news Re: Czyżby ze wsi byli gorsi dla ciebie? 17.06.09, 13:08
              Masz problemy z powonieniem, jak widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka