przyslowie 17.06.09, 10:54 Ktoś przeszczepił tu tych szalejących wygłodzonych Fragglesów. Bigi, ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:00 Ten desant to jest samonapędzająca się maszynka. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:00 A co ja mogę, skoro ja tu nawet... nie sprzątam?;) Zresztą jak dla mnie, niech sobie ludożerka hula. Znudzi jej się najpóźniej jutro. Bardziej dziwi mnie tolerancja dla nawiedzonego z jednej kablówki. To jest dopiero żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:08 Dzięki, że pośpieszyłeś mi z odsieczą. Nie pozostaje nic, jak wziąć na wstrzymanie i przeczekać atak tej szarańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:25 Zadziwiające jest to, że w ogóle można komentować coś co "firmuje" TOK FM. Chyba ze dwa lata temu (albo i więcej) odebrano forumowiczom możliwość komentowania audycji tego radia, likwidując stosowne forum. No i nie dziwota, bo to co tam wygadują kwalifikuje się wyłącznie do wyszydzenia, tyle głupot co dnia na tej antenie produkują. Np. w ostatni piątek "doborowy" kwartet Żakowski, Lis, Wołek i Władyka rozgadał się na temat szans Buzka w PE (oczywiście i tak był to temat poboczny, bo jak zawsze z 80% programu "poświęcono" na dowalanie PiS-owi) i w pewnym momencie Władyka sądząc, iż jeszcze nie są na antenie wywalił z grubej rury o Buzku - ten jebaka. To tylko pokazuje w jakim poważaniu mają ci państwo kogokolwiek i jaka kultura osobista ich cechuje. Pamiętając o "wyczynach" Lisa i Durczoka w stosunku do swoich współpracowników, słysząc plującego się niemiłosiernie neofitę Wołka albo pamiętając Żakowskiego, jak wpuszczał w maliny Jadwigę Staniszkis, kompletnie nią manipulując na oczach telewidzów przy okazji tzw. Listy Wildsteina, czyli "argumentując" za uwaleniem lustracji, nie dziwi już nic. Tacy ludzie są w stanie dopuścić się każdego świństwa, po trupach będą dążyć do założonego celu. A zbajerowany słuchacz-oglądacz, szczególnie ten niezbyt wymagający (chociaż często-gęsto chlubiący się uzyskanym papierkiem i mieszkający poza wsią) będzie radośnie klaskał w łapki i robił za głośną małpę w studiu Lisa. I oby tylko na tym się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:37 Bigusiu, a Wiesiu (tak mu chyba dali) Władyka miał wpadkę na antenie z Buzkiem. A propos, czy Buzek też zmienił żonę? Bigusiu, ja takie nudziarskie tematy jak Buzek na.... J.Lewandowski na komisarza... olewam. Bo ile można? A wiesz, że wybito kolekcjonerską monetę z Niemenem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:54 Czy Buzek zmienił żonę, nie wiem. Za to ponoć wydał córkę za... Niemca oraz zamierza wstąpić do PO (a to już jest paradne). A Lewandowski... A Lewandowski będzie teraz walczył jak lew o to żeby, odzyskać to co sam "sprywatyzował". Tak się tu i ówdzie komentuje jego ewentualny awans na komisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:56 Że Agatka chciała Niemca - nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:43 ciekawy temat...ale jak widzę niektórzy wolą być w rezerwacie nieświadomości łódzkiej/PO/kolesiowskiej i cicho tera ...rudy przemawia na 2030 rok Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 12:46 I tak dobrze, że nie kreśli nam widoków na 2130 rok;) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 13:01 cóż...po wysłuchaniu diagnoza: chla dalej i nie są o małpki od POlikota Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:38 I o nikim nie zapomniales? Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten desant odbiera apetyt 17.06.09, 11:51 Pewnie masz na myśli Ziemkiewicza, który sobie szpetnie potraktował bodaj Rymarza (swoją drogą, czy ktoś wie, dlaczego to akurat ten pan tyle czasu przewodniczy PKW, cóż to za przymioty lub zasługi predystynują go do dzierżenia tej funkcji?), a wtórowali mu Warzecha, Dąbrowska i Janecki? Owszem, to także były na wskroś naganne. Jednak nie opisałem tego przypadku wyłącznie dlatego, że odniosłem się do TOK FM. Aha. Gdybyś zechciał mi w związku z tym wytknąć Durczoka, to on także komentuje w agorowej stacji. Bodaj w czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś
0u Czyżby ze wsi byli gorsi dla ciebie? 17.06.09, 13:01 Tak to zapachniało, może niesłusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czyżby ze wsi byli gorsi dla ciebie? 17.06.09, 13:08 Masz problemy z powonieniem, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś