Gość: wiolla IP: *.iweb.pl 03.01.04, 21:48 PISZCZIE O NICH !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsn Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM 19.01.04, 01:18 Janusz Kitajgrodzki - moj wychowawca, obecnie dyro 7mki Anielka Rubczak - matematyca, slodka, mila, kochana Ewa Bachorska - polonistka, wredna, cieta, inteligentna, robila trepanacje i skrecala nam zwoje i faldowala mozgi* *ponoc im bardziej poskrecane i pofaldowane mozgi tym lepiej sie czlowiekowi mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chief Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:02 Najlepsza była młoda biologica. Fajna dupa! szkoda że już nie uczy!! Jak się nazywała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:57 pewnie chodzi ci o Małachowską, bardzo dobrze, że juz nie uczy, nie nadawała się do tego, na każde pytanie odpowiadała, że magisterke to ona robiła z fizjologii snu ludzkiego i o tym to może opowaidac, a poza tym miała niezdrowe ciągoty do młodych chłopców, szkoda meża.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chief Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:04 pozdrowienia dla absolwentów 96. Fajne czasy!!! eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.net / *.net 29.01.04, 21:52 Ewa Bachorska - nie zgadzam się że wredna /odpowiedź na list wsn/ Cięta może tak, ale bardzo kochana, jak trzeba było pomóc (w słusznej sprawie) zawsze pomogła. Moja wychowawczyni - matura 85 Zofia Kuczyńska - "Łylma" - matematyka - ech co to były za czasy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los anonimos Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: 212.116.227.* 31.01.04, 10:03 Hej Maturzysci z 1998 roku z IVE!!! Zyjecie??? Co mozecie napisac na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.03.04, 15:55 matura 99 - ale ten czas leci! było nieźle - fajni ludzie, wycieczki, nauczyciele lepsi i gorsi. Moim wychowawca był Kitajgrodzki. Ale najfajniejszy był woźny - bił dziewczyny kluczami po tyłkach :)))) Co do Bachorskiej to bałam sie chodzić na polski. Ale trzeba przyznać że umiała przygotowac do matury - zdałam bez problemu. Pozdrawiam absolwentów i obecnych siódemkowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:38 matura 1995. ulubina polonistka pani Tutak. Była kiedys historyca Włodkowska- Kamińska. Na wspomnienie płakąc mi się chcę z żalu, że te czasy ie wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.04.04, 22:08 to se ne wrati :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:13 Sończyłam siódemkę już kilka lat temu...Fajnie było i było wielu milutkich belfrów...Najlepsza dla mnie była Sadowska, a przed zajęciami z Papuzińską miałam pełne gacie!!!!Pozdrówka dla wszystkich, którzy mieli okazję uczęszczać do tak pięknego ogółniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.04.04, 22:17 4 cudne lata - przydałby się jakis zjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 23:23 wspominam 7demke baaardzo mile zjazd wprawdzie juz byl, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby odbyl sie kolejny....... ja jestem za aga-Matura`90 Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM 23.04.04, 14:47 zjazd brzmi ciekawie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:13 Kitajgrodzki nadal jest w siodemce. i to jest od dwoch lat dyrektorem :- fajny jest. ja wlasnie jestem w pierszej klasie i jest super :) Znam kilku nauczycieli ktorych wymieniliscie lae tylko z opowiadac, chociaz p. Tutak to znam(nie uczy mnie) Odpowiedz Link Zgłoś