Dodaj do ulubionych

THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM

IP: *.iweb.pl 03.01.04, 21:48
PISZCZIE O NICH !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wsn Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM 19.01.04, 01:18
      Janusz Kitajgrodzki - moj wychowawca, obecnie dyro 7mki
      Anielka Rubczak - matematyca, slodka, mila, kochana
      Ewa Bachorska - polonistka, wredna, cieta, inteligentna, robila trepanacje i
      skrecala nam zwoje i faldowala mozgi*

*ponoc im bardziej poskrecane i pofaldowane mozgi tym lepiej sie czlowiekowi
      mysli ;)
    • Gość: chief Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:02
      Najlepsza była młoda biologica. Fajna dupa! szkoda że już nie uczy!! Jak się
      nazywała?
      • Gość: ann Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:57
        pewnie chodzi ci o Małachowską, bardzo dobrze, że juz nie uczy, nie nadawała
        się do tego, na każde pytanie odpowiadała, że magisterke to ona robiła z
        fizjologii snu ludzkiego i o tym to może opowaidac, a poza tym miała niezdrowe
        ciągoty do młodych chłopców, szkoda meża..
    • Gość: chief Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:04
      pozdrowienia dla absolwentów 96. Fajne czasy!!! eh...
    • Gość: magdalena Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.net / *.net 29.01.04, 21:52
      Ewa Bachorska - nie zgadzam się że wredna /odpowiedź na list wsn/ Cięta może
      tak, ale bardzo kochana, jak trzeba było pomóc (w słusznej sprawie) zawsze
      pomogła. Moja wychowawczyni - matura 85
      Zofia Kuczyńska - "Łylma" - matematyka - ech co to były za czasy!!!!!
      • Gość: los anonimos Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: 212.116.227.* 31.01.04, 10:03
        Hej Maturzysci z 1998 roku z IVE!!! Zyjecie???
        Co mozecie napisac na ten temat???
    • Gość: mia Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.03.04, 15:55
      matura 99 - ale ten czas leci!
      było nieźle - fajni ludzie, wycieczki, nauczyciele lepsi i gorsi. Moim
      wychowawca był Kitajgrodzki. Ale najfajniejszy był woźny - bił dziewczyny
      kluczami po tyłkach :))))
      Co do Bachorskiej to bałam sie chodzić na polski. Ale trzeba przyznać że umiała
      przygotowac do matury - zdałam bez problemu.
      Pozdrawiam absolwentów i obecnych siódemkowiczów!
    • Gość: zorro Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:38
      matura 1995. ulubina polonistka pani Tutak. Była kiedys historyca Włodkowska-
      Kamińska. Na wspomnienie płakąc mi się chcę z żalu, że te czasy ie wrócą.
      • Gość: madziara Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.04.04, 22:08
        to se ne wrati :((((
        • Gość: Aśka Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:13
          Sończyłam siódemkę już kilka lat temu...Fajnie było i było wielu milutkich
          belfrów...Najlepsza dla mnie była Sadowska, a przed zajęciami z Papuzińską
          miałam pełne gacie!!!!Pozdrówka dla wszystkich, którzy mieli okazję uczęszczać
          do tak pięknego ogółniaka...
          • Gość: madziara Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.04.04, 22:17
            4 cudne lata - przydałby się jakis zjazd!
            • Gość: aga Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 23:23
              wspominam 7demke baaardzo mile
              zjazd wprawdzie juz byl, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby odbyl sie
              kolejny.......
              ja jestem za

aga-Matura`90
            • vviosna Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM 23.04.04, 14:47
              zjazd brzmi ciekawie ;))
              • Gość: tygrys Re: THE BEST BELFER 7 LO NA LEŚNYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:13
                Kitajgrodzki nadal jest w siodemce. i to jest od dwoch lat dyrektorem :- fajny
                jest. ja wlasnie jestem w pierszej klasie i jest super :) Znam kilku
                nauczycieli ktorych wymieniliscie lae tylko z opowiadac, chociaz p. Tutak to
                znam(nie uczy mnie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka