qczi 05.01.04, 17:34 i popatrzcie, jaki model rodziny promuje ns kochany Kosciol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 05.01.04, 17:42 > i popatrzcie, jaki model rodziny promuje ns kochany Kosciol A jaki promuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 17:52 Taki jak qczi preferuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 05.01.04, 20:13 wrecz przeciwnie a jaki promuje, genuine? siedmioro dzieci, na ktorych utrzymanie rodzice maja 300 zl, czyli ok. 80 dolarow kanadyjskich Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 06.01.04, 18:38 > a jaki promuje, genuine? > siedmioro dzieci, na ktorych utrzymanie rodzice maja 300 zl Popatrz, wiesz co preferuje? Czy jest cos czego nie wiesz? :) > a jaki promuje, genuine? siedmioro dzieci, na ktorych utrzymanie rodzice maja 13000 zl ----------------- Lepsze stado kaczatek .... Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 00:52 genuine: > Popatrz, wiesz co preferuje? Czy jest cos czego nie wiesz? :) genuine, naucz sie zwracac uwage na interpunkcje napisalam : > > a jaki promuje, genuine? a nie, jak blednie zrozumiales > > a jaki promuje genuine? troche pomysl, zanim napiszesz kolejna glupote czy tez zaatakujesz kolejna wyimaginowana glupote nie obarczaj mnie odpowiedzialnoscia za swoje bledy w rozumowaniu to juz zreszta nie pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 01:12 > troche pomysl, zanim napiszesz kolejna glupote czy tez zaatakujesz kolejna > wyimaginowana glupote Jak zwykle nasza madralinska zachlysnela sie wlsna wspanialoscia. :) Skarbie, zaczelas watek to moze Ty cos powiesz na ten temat? Bo jak na razie, jak zwykle, tylko ble, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 02:09 genuine44 napisał: > Jak zwykle nasza madralinska zachlysnela sie wlsna wspanialoscia. :) nie moj drogi. po prostu poprosilam cie o dokladniejsze czytanie moich postow > > Skarbie, zaczelas watek to moze Ty cos powiesz na ten temat? Bo jak na razie, > jak zwykle, tylko ble, ble. coz, napisalam w kazdym razie wiecej od ciebie. rozumiem, ze jako osoba przebywajaca poza granicami naszego kraju, nie miales okazji obejrzec programu. przedstawial on wielodzietna rodzine, ktora dysponuje miesiecznym budzetem w wysokosci 300 zl gdzi meritum? kosciol potepia antykoncepcje, nakazujeac jednoczesnie plodzenie jak najwiekszej ilosci dzieci w pokazywanej rodzinie jest wiele dzieci, jak ksiadz na ambonie przykazal, borykaja sie jednak z nedza (np zbieraja zdechle, wyrzucone na brzeg ryby - i jedza je, nie maja pieniedzy na lekarstwa itp) ksieza... no, wszyscy wiedza, jak zyja ksieza. temat oklepany, dynamitu nie wynalazlam zakladalam watek po wplywem tego programu zeby troche otworzyc ocy forumowym katolikom zeby sie dowiedziec, jakie jest wasze zdanie w tej kwestii 7mioro dzieci i 14 tysiecy - zapewniam cie, ze kosciol doskonale dalby rade im pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 03:19 > przedstawial on wielodzietna rodzine, ktora dysponuje miesiecznym budzetem w > wysokosci 300 zl Oduczylem sie plakac podczas ogladania lzawych historyjek. Nie widzialem, ale moge zagwarantowac Tobie, ze w zyciu widzialem nedze o jakiej nie snilas, przy ktorej nedza tej rodziny jest rajem. A wiec Twoja teza brzmi: biedna rodzina zrobila sobie 7 dzieci z powodu KK. A wiec jak to jest? Proboszcz gwalcil matke? Programu nie widzialem ale jakos czuje unoszacy sie zapach alkoholu. Nie wiem skad. >kosciol potepia antykoncepcje, nakazujeac jednoczesnie plodzenie > jak najwiekszej ilosci dzieci Co zlego w posiadaniu jak najwiekszej liczby dzieci? I co z nimi zrobic? Zrzucic ze skaly? Wybacz ale odwracasz kota ogonem. Problem nie lezy w posiadaniu przez ta rodzine 7 dzieci lecz w tym, ze rodzina zyje w nedzy. Czy to KK spowodowal ich nedze? Czy moze tacy dobrzy ludkowie zwani komunistami? Czy to KK spowodowal ten moralny syf w Polsce? Czy moze krasnale z PZPR? > ksieza... no, wszyscy wiedza, jak zyja ksieza. Roznie zyja. Sa tacy co nie maja na rower i sa tacy co bez Mercedesa sie nie ruszy. > temat oklepany, dynamitu nie wynalazlam Tak zgadzam sie w pelni. :) > zeby troche otworzyc ocy forumowym katolikom A moze przetrzec nalezaloby swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 10:59 genuine44 napisał: > Oduczylem sie plakac podczas ogladania lzawych historyjek. Nie widzialem, ale > moge zagwarantowac Tobie, ze w zyciu widzialem nedze o jakiej nie snilas, przy > ktorej nedza tej rodziny jest rajem. czy to, ze 'inni maja gorzej' umniejszy w jakikolwiek sposob ich borykania? czy z tej okazji corka im wyzdrowieje, a ojciec dostanie prace? > A wiec Twoja teza brzmi: biedna rodzina zrobila sobie 7 dzieci z powodu KK. > A wiec jak to jest? Proboszcz gwalcil matke? nie moj drogi. rodzina ta to (rodzice), oglednie mowiac nie nalezy do elity intelektualnej, wieszosc decyzji podejmuja kierujac sie 'slowem bozym' grzmianym z ambony; perelki typu 'da Bog dzieci, da na dzieci' i 'za antkocepcje idzie sie do piekla' sa wyznacnikiem ich postawy wiec tak, moim zdaniem proboscz gwalci ich oboje - psychicznie. > Programu nie widzialem ale jakos czuje unoszacy sie zapach alkoholu. Nie wiem > skad. no wlasnie, mi wydawalo sie, ze dlugo juz nie piles, ha-ha jeli zas chodzi ci o program - ojciec wygladal na trzezwego, nie tylko w momencie krecenia dokumentu > >kosciol potepia antykoncepcje, nakazujeac jednoczesnie plodzenie > > jak najwiekszej ilosci dzieci > Co zlego w posiadaniu jak najwiekszej liczby dzieci? I co z nimi zrobic? > Zrzucic ze skaly? w czasach i kraju, w ktorym utrzymanie (pisze o w miare normalnym zyciu) trojki dzieci przekracza mozliwosci fiansowe ludzi ze srednia krajowa namawianie przez KK do plodzenia jak najwiekszej ich iosci uwazam za krzywdzenie spoleczentwa. nie posiadanie, a namawianie uwazam za zle. > Wybacz ale odwracasz kota ogonem. Problem nie lezy w posiadaniu przez ta > rodzine 7 dzieci lecz w tym, ze rodzina zyje w nedzy. Czy to KK spowodowal ich > nedze? Czy moze tacy dobrzy ludkowie zwani komunistami? Czy to KK spowodowal > ten moralny syf w Polsce? Czy moze krasnale z PZPR? kk bardziej niz ci sie wydaje, drogi gg zza oceanu, takze ma wklad w syf moralny w nasym kraju (por rodzine radia maryja, ktora z psalmem na ustach... a zreszta sam sobie poszukaj) komunizm oczywiscie tez > Roznie zyja. Sa tacy co nie maja na rower i sa tacy co bez Mercedesa sie nie > ruszy. nie napisalam, e wszyscy maja mercedey. wkurza mnie jednak, jak taki mercedesowy wynosi pod niebiosa w kazaniu ubóstwo i namawia do mnozenia sie. > > temat oklepany, dynamitu nie wynalazlam > Tak zgadzam sie w pelni. :) widzisz g44. za takie wlasnie niczym nieuasadnione szczekniecia ignoruje cie. wczoraj wydawalo mi sie, ze mozemy normalnie podyskutowac. niestety, znow sie na tobie zawiodlam. a mialam nadzieje, ze sie przyjemnie rozczaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Przerwa na reklamę 07.01.04, 13:54 O,znowu qci ignoruje poprzez odpowiadanie na posty. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 14:38 > nie moj drogi. rodzina ta to (rodzice), oglednie mowiac nie nalezy do elity > intelektualnej, wieszosc decyzji podejmuja kierujac sie 'slowem bozym' > grzmianym z ambony; perelki typu 'da Bog dzieci, da na dzieci' i 'za > antkocepcje idzie sie do piekla' sa wyznacnikiem ich postawy > wiec tak, moim zdaniem proboscz gwalci ich oboje - psychicznie. Sorki Quci, to powyzej znowu bleble. Duzo wiekszym gwaltem na spoleczenstwie jest wlaczenie telewizora. Mozesz mi powiedziec kiedy i gdzie ( w jakim kosciele) slyszalas 'da Bog dzieci, da na dzieci' ? Czy to tylko tak sobie wziete z powietrza? > w czasach i kraju, w ktorym utrzymanie (pisze o w miare normalnym zyciu) trojki > > dzieci przekracza mozliwosci fiansowe ludzi ze srednia krajowa namawianie przez Mozesz mi wyjasnic co oznaczaja powyzej slowa: "normalne zycie" oraz "srednia krajowa"? Byly czasy kiedy zycie ludzi bylo duuuzo ciezsze niz dzisiaj i jakosc nikt nie przeliczal ile kosztuje dziecko. Dzisiaj dokonuje sie kalkulacji: samochod czy syn, dom czy dwie corki, wyjazd na Kanaryjskie + aborcja i tak taniej wyjdzie niz dzieciak. > dzieci przekracza mozliwosci fiansowe ludzi ze srednia krajowa namawianie przez > > KK do plodzenia jak najwiekszej ich iosci uwazam za krzywdzenie spoleczentwa. Zajmowanie sie przez sejm bzdurami, jak np. "prawa dla gejow" uwazam za zbrodnie przeciwko narodowi w czasie gdy tyle nedzy dookola. > kk bardziej niz ci sie wydaje, drogi gg zza oceanu, Moze troche uzasadnienia tezy? Czy jak zawsze "wszyscy wiedza", "jest oczywiste" czy "wynika z kontekstu"? Co ma do rzeczy zwrot "zza oceanu"? Jestem blizej zycia w Polsce niz sadzisz. I place wieksze podatki w Polsce jak Ty prawdopodobnie zarabiasz. :) > komunizm oczywiscie tez Popatrz. TEZ. Wesole. :) > moralny w nasym kraju (por rodzine radia maryja, ktora z psalmem na ustach... a Co TOBIE zrobila RRM? Bo mi nic. Nie identyfikuje sie z nimi, nie popieram ale niby dlaczego odmawiac im prawa do robienia tego co robia? Prawa dla Gejow, TAK, prawa dla RRM NIE? > zreszta sam sobie poszukaj) Ja mam szukac dowodow na poparcie TWOJEJ tezy? Wesole. :) > nie napisalam, e wszyscy maja mercedey. wkurza mnie jednak, jak taki > mercedesowy wynosi pod niebiosa w kazaniu ubóstwo i namawia do mnozenia sie. Domyslam sie, ze nie chodzisz do kosciola (nic mi do tego zreszta) a wiec skad wiesz co mowia na kazaniach w kosciolach? > > > temat oklepany, dynamitu nie wynalazlam > > Tak zgadzam sie w pelni. :) > > widzisz g44. za takie wlasnie niczym nieuasadnione szczekniecia ignoruje cie. > wczoraj wydawalo mi sie, ze mozemy normalnie podyskutowac. niestety, znow sie > na tobie zawiodlam. a mialam nadzieje, ze sie przyjemnie rozczaruję. Alez ja naprawde sie zgadzam z Toba!! Czy cos w tym zlego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 15:09 religia to opium dla ludu a dealerstwo w majestacie prawa to zbrodnia Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 16:12 pozdrowienia dla marksisty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 17:33 genuine44 napisał: > pozdrowienia dla marksisty. :) etykietka nie na miare ale wiem - tak prosciej przynaleznosc do sekty zobowiazuje Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 17:40 > etykietka nie na miare ale wiem - tak prosciej > przynaleznosc do sekty zobowiazuje Oj Ted, jezeli ktos cytuje (w dobrej wierze) klasyka musi sie liczyc z etykietka. Swoja droga nie mam Cie wcale za marksiste ale jak mowi Poly Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 17:54 genuine44 napisał: > > etykietka nie na miare ale wiem - tak prosciej > > przynaleznosc do sekty zobowiazuje > > Oj Ted, jezeli ktos cytuje (w dobrej wierze) klasyka musi sie liczyc z > etykietka. Swoja droga nie mam Cie wcale za marksiste ale jak mowi Poly > Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. :) tak, logika nie do obalenia chcesz kilka cytatow z mahometa? niektore bardzo trafne Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 20:01 > chcesz kilka cytatow z mahometa? niektore bardzo trafne prosimy, prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 20:10 genuine44 napisał: > > chcesz kilka cytatow z mahometa? niektore bardzo trafne > a ty mnie za muzulmanina i do cia, nic z tego > prosimy, prosimy. widze serio traktujesz przykazania koscielne co do antykoncepcji bo juz sie rozmnozyles, fiu, spidigonzales, Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 21:44 > widze serio traktujesz przykazania koscielne co do antykoncepcji bo juz sie > rozmnozyles, fiu, spidigonzales, To co z tym Mahometem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvbnmlkjhgfdssaaw Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.z064002138.bos-ma.dsl.cnc.net 07.01.04, 16:19 kanaly umiesz przerzucac, a co ponadto? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 16:29 angoulene napisała: > podpisac sie nie wstydź się.Przecież umiesz jeszcze zwiększać głosnosc,jaskrawość/kontrast Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 16:32 "Kazdy wierzy w to, co lubi" Uzalezniona nie jestem od kosciola, myslac o instytucji ofc.. Jaki model rodziny preferuje? Posiadania takiej liczby dzieci, zeby mozna bylo im zapewnic wszelkie potrzebne rzeczy, sobie ofc tez i oplacic kazdy najmniejszy rachunek..Co na to kosciol? Nie mam tego specjalnie na uwadze, nie w tej kwestii..o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 16:39 wg kosciola planowalnie ilosci dzieci jest biletem do piekla ` Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 16:48 angoulene napisała: > wg kosciola planowalnie ilosci dzieci jest biletem do piekla ` na gapę nie da się.Trzeba mieć bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 17:05 > wg kosciola planowalnie ilosci dzieci jest biletem do piekla ` Popatrz, to i na piekle sie znasz? Powyzsza teza wymyslona przez Ciebie jest klamstwem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 17:26 genuine44 napisał: > Popatrz, to i na piekle sie znasz? > > Powyzsza teza wymyslona przez Ciebie jest klamstwem. :) g wiesz, a ja sie troche na tym znam troche - jak widac wiecej niz ty tak wiec wg kosciola: antykoncepcja=grzech, grzech=bilet do piekla Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 17:36 > g wiesz, a ja sie troche na tym znam > troche - jak widac wiecej niz ty > tak wiec > wg kosciola: A wiec moja madra: "wg kosciola planowalnie ilosci dzieci jest biletem do piekla " To Twoj cytat ktory jest zmysleniem, klamstwem, manipulkacja czy jak to zwal. " ` Chyba, ze za planowanie uwazasz aborcje. > antykoncepcja=grzech, grzech=bilet do piekla Mam nadzieje, ze Twoja wiedza matematyczna jest ciut wieksza niz teologiczna. :) W przeciwnym razie wspolczuje uczniom. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 17:50 Ooo a myslalam, ze bede musiala na ten bilet zapracowac. Lepiej miec 10 dzieci i nie byc w stanie ich wyzywic, a co sie z tym wiaze takze i sumiercac - to jest dobre, tak? To ja jednak wole wbrew kosciolowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.01.04, 18:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:38 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > kto uwaza,ze qczi jest głupia ? > > wszyscy ????? > > hej, no spokojnie nie pchać się :-)))))))))))) Genuine w innym wątku Cię poprawił, że chciałeś napisac prawie wszyscy, a ja myśle, że sie nie pomyliłeś, bo ty doskonale wiesz, ja zreszta też, że ponizszy cytat bedzie kiedyś uzupełniony, to tylko kwestia czasu.:)) "nie obrazam cie, jestes .......i .......i zawsze taka byłas wiem to od zamierzchlych czasow, a roznica polega na tym, ze kiedys nie byłas taka wobec mnie wiec nie bylo powodu ci tego wytykac (taka delikatnosc uczuc)" pozdrawiam p.s. a czy nortia to nie wybiegła czasami z tego samego zagajnika?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 18:58 Nie wiem Cygne, co dokladnie masz na mysli. Ale jesli to, co ja mysle (tak tak ;).. To ja moze sie pod jakis kamien schowam i ni pisku nie wydam.. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:11 dziekuje, tez cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:16 Uch.. Nie ma za co. Ps. Zwyczajnie nie lubie jak ktos sie doszukuje w tym co robie/mysle/pisze ziarenek innych osob..To pewnie ten powod? Ps2. Nie znam Cie i zamiaru nie mam oceniac, zreszta jakie to ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:21 ocenilas mnie. cygne podejrzewa, ze ja uzywam nicka nortia. Ty, jak rozumim, uznalas, ze znalezione w tobie przez cygne ziarenko mnie jest tak uwierajace i wstydliwe, ze juz sie nie bedziesz odzywala, zeby sie nie naraic na tak krzywdzace i niesmaczne porownania do mnie dlatego - prosze o wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:25 Tak..bardzo uwiera, niczym groch w ksiezniczki poslaniu.. Zastanawiam sie, czy lubisz sobie stwarzac problemy, ktorych nie ma? I rzeczywiscie - twierdzenia bardzo krzywdzace.. Nie boje sie porownan, ludzkich opinii i innych tym podobnych (gdzies cos podobnego zdaje sie pisalam). Wyjasnienie spelnia kryteria oceny? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:30 nie spelnia, nie moje w kazdym razie - kryteria ale w sumie niewiele mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:45 To bardzo mi przykro, naprawde..tak bardzo.. To o co tyle krzyku? Wyjasnien sie Pani domaga, a teraz nic ja to nie obchodzi..zaiste ciekawe. I mnie tym bardziej to malo obchodzi, rowniez sie ciesze, ze juz skonczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 20:04 owszem, skoncylam. nie spodziewalam sie jednak, ze tak sie bedziesz wzdragac na mysl, ze ktos znajdzie jakies podobienstwo miedzy nami oryginal tak paskudny? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 21:46 > mysl, ze ktos znajdzie jakies podobienstwo miedzy nami oryginal tak paskudny? Trudno uwierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 22:20 Cały świat i wszystko na nim jest piękne, ale najpiękniejsza jest kochająca kobieta. Mahomet Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 22:24 > Cały świat i wszystko na nim jest piękne, ale najpiękniejsza jest kochająca > kobieta. Mahomet Jakie piekne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:30 Biada mężczyźnie, który mógł spać z kobietą i tego nie uczynił mądrości greków) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 23:17 > Biada mężczyźnie, który mógł spać z kobietą i tego nie uczynił > mądrości greków) W koncu Grecy to tworcy naszej kultury. Wiedzieli co mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 23:15 Rozumiem, ze masz dar widzenia przez paronasto calowe szklo i wiesz co w tej chwili robilam/robie..yhym..bardzo ciekawe. Powtorze sie jednak dla scislosci - lubisz sobie stwarzac z czegos, co nie mialo miejsca, problemy? Bynajmniej, nie wzdrygalam sie, nie poczulam sie skrzywodzona czy cokolwiek innego..I bylabym wielce wdzieczna, gdybys nie dopisywala mojej osobie nieznanych mi dobrze "odruchow".. A moglabym wiedziec, czego to sie spodziewalas? I szczerze mowiac, niech sobie znajduja owe podobienstwa, spytalam Cygne (przepraszam za uwzglednienie)jedynie, o co dokladnie Jej chodzi, ot tyle. O oryginale wiem niewiele, choc przy takich "rozmowach" coraz wiecej sie dowiaduje. Dziekuje za uwage - koniec przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 08.01.04, 17:01 nortia napisała: > Nie wiem Cygne, co dokladnie masz na mysli. Ale jesli to, co ja mysle (tak > tak ;).. > To ja moze sie pod jakis kamien schowam i ni pisku nie wydam.. Gdybym napisała, że z gaju, to byłoby jasniej? Zagajnik brzmi bardziej swojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 08.01.04, 17:05 A niech bedzie, jak Ci milej/ladniej. Czy swojsko, to nie wiem..nie zastanawialam sie nad tym, zastanawialam sie dlaczego, ale to chyba malo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:06 Gość portalu: cygne napisał(a): "nie obrazam cie, jestes .......i .......i zawsze taka byłas wiem to od zamierzchlych czasow, a roznica polega na tym, ze kiedys nie byłas taka wobec mnie wiec nie bylo powodu ci tego wytykac (taka delikatnosc uczuc)" o jaki ladny gotowiec, uzupelnic skarbie? --- My tu byli i lali Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 08.01.04, 16:59 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: cygne napisał(a): > > "nie obrazam cie, jestes .......i ....... zawsze taka byłas > wiem to od zamierzchlych czasow, > a roznica polega na tym, ze kiedys nie byłas taka wobec mnie wiec nie bylo > powodu ci tego wytykac (taka delikatnosc uczuc)" > > o jaki ladny gotowiec, uzupelnic skarbie? Och, ktoś kto dostal 7 punktów za inteligencję od lokatora, mysle odpowiedzi nie potrzebuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne errata 08.01.04, 17:20 jest: Och, ktoś kto dostal 7 punktów za inteligencję od lokatora, mysle odpowiedzi nie potrzebuje.. w/być: Och, ktoś kto dostał od lokatora 6 punktów za inteligencję, odpowiedzi chyba nie potrzebuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 18:53 :) nie mam teraz czasu na pyskowki, drogi tyciarku, wspolczuje, ze i sie nudzi, ale popatrz-popatrz, spod kamienia wychynla cygne, moze sobie obgadujecie forumowiczow na gadu, co? np o tym, ile jest qczi w qczi a ile qczi w nortii Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: WLACZCIE TELEWIZORY NA TVP1 07.01.04, 19:06 :) ale ogolnie to podobaja mi sie tyciarku twoje szczeniackie zagrwki i proby zwrocenia na siebie uwagi popatrz popatrz, cus maly masz odzew Odpowiedz Link Zgłoś