Dodaj do ulubionych

no dobra. Poddaję się. Co to są....

07.02.06, 22:32
...te teletubisie?!
I skoro są fajne to gdzie można je oglądać i kiedy?
Zaczynam się martwić, że pozbawiam moje dziecko jakichś ważnych,
stymulujących doznań...wink
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:34
      ja wiem tylko,ze sa wczesnie rano jak my jeszcze spimy, ze sa okropne a dzieci
      je kochaja.Matek widzial je raz przez 5min smial sie jak szalony i lizal tv.
      • pancerniczek A jaki program lizał? 07.02.06, 22:36
        I jak wcześnie?
        • mmala6 Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:41
          to bylo na pewno przed osma,bo o osmej sie skonczyly, albo TVP1 albo 2.
          • mmala6 Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:42
            www.telemagazyn.pl/?ses_tm=951ff67823ff2aff6f8c0ff0c3e2d63e&p=1&dzien=2006-02-08&godzina=6&nadawca=0&kategoria=0&x=58&y=14
            • mmala6 tvp2 :-)) 07.02.06, 22:43
              moze nawet zrobie jutro dziecku dobrze i mu wlacze magiczna skrzynke?wink jak nie
              bedziemy spac, of coursewink
            • wenus.z.willendorfu Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:44
              2 Tvp ok. godziny 7.45 rano, ale my je mamy jeszcze na płyciesmile
              Tylko uprzedam- dorośli przy nich ziewaja z nudów...
              • mama_olka Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:46
                No cos Ty, Wenus! A karmienie owiec? A rowerki? A głowa-ramiona-kolana-palce?
                • mmala6 Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:47
                  Bosheee!
                • wenus.z.willendorfu Re: A jaki program lizał? 07.02.06, 22:51
                  nie denerrrrwuj mnie wink
    • mama_olka Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:44
      W dwójce nowe odcinki lecą około 7h45. My mamy "klasykę" na DVD. Olek woli
      klasykęwink
      • mmala6 Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:45
        no prosze jaki koneserwink a skad macie te plyty?
        • mama_olka Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:48
          z tego sklepu od nieziemskiej obsługi, Saturna?
      • wenus.z.willendorfu Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:48
        i jeszcze są codziennie o 15 na BBC prime
    • pancerniczek Re: no dobra. Poddaję się. Co to są.... 07.02.06, 22:47
      dzięki! jutro próba. Spodziewajcie się relacji smile
    • viviene12 a przedsmak tutaj: 07.02.06, 23:11
      www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
      • wenus.z.willendorfu Re: a przedsmak tutaj: 07.02.06, 23:26
        a tutaj na mojej ulubionej stronie dla dzieci sa tez różne piosenki, których
        Frutka bardzo lubi słuchać:
        www.bbc.co.uk/cbeebies/
        • sylwiawm Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 00:50
          Mojej jeszcze wcale nie kręcą teletubisie, za to Klan uwielbia wink
          • duramgama Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 09:56
            Pancerniczku, Teletubisie to stwory z dziwnej planety, na której żyją wyłącznie
            króliki i odkurzacz. Wyglądają dość niewinnie (choć antenki na ich głowach moga
            sugerować lekkie zaburzenia) i non stop się tulą.

Srajdzinka wielce upodobała sobie odcinek, w którym Laa-Laa (jeden z
            Teletubisiów) przez 15 minut spaceruje, śpiewając o tym, że... spaceruje. A
            potem spotyka swoich ziomków i opowiada o tym jak... spacerowała.
            Jednym słowem -wartka akcja, klasyczne dwa punkty zwrotne i zaskakujące
            zaskoczenie.
            Jednakowoż moje dziecko bardzo aktywnie ogląda ów film pełen niespodzianek -
            klaszcze, robi pa-pa, hurrra (wyrzucając w transie ręce w górę) i oczywiście
            komentuje każdą scenę z należytą uwagą...

Teraz rozkochała się w Reksiu (który stanął w konkury z Teletubisiami i
            krecikiem...) I to wszystko dzieje sie pod dachem ludzi, którzy niemal w ogóle
            nie oglądają telewizji... Zgroza! wink
            • alcia76 Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 10:29
              Oj usmialam sie, szczegolnie z tej wartkiej akcji.Ja aby moc sobie chciaz chwile w spokoju polezec wlaczam malemy w sobote i niedziele te telutubisie.Mimo ze ma pol roczku strasznie mu sie smiech sloneczka podoba i a kuku kazdego teletubisie.O zgrozooo juz nie iwem co lepsze moje spiewajace dziecie czy "wartka akcja"teletubisiowsmile))

Ala
            • anetka75 Duramgamo! 08.02.06, 10:44
              Tę "wartką akcję" wyjęłaś mi z ust.
              Ostatnio opowiadałam komuś, jak przez połowę odcinka teletubisie chodziły po
              swoim "domku" a przez druga połowę żegnały się, czyli robiły "papa". Dla mnie
              zgroza... ale Wiki je lubi.
              I chyba przedwczoraj, jak było to całe "papa" to moja córka sama, bez proszenia
              robiła "papa"! Ale tylko temu granatowemu robi "papa"...
            • wenus.z.willendorfu Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 10:50
              chyba jeszcze wartka akcją może się poszczycić odcinek, w którym ktoś rozlał
              tubisiowy krem i Tinky Winky idzie po sladach przez pół godziny. Swoją drogą,
              to musiała byc cała ciężarówka kremu...wink
              • mmala6 Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 10:57
                Wenus, wlaczylam Matkowi te strone z BBC co podalas.Alez te piosenki sa
                kretynskie!!Matek siedzial u mnie na kolanach jak zaczarowany i oczywiscie robil
                papa, bo w ktorejs tam piosence machaja.
                Na tv sie nie zalapujemy bo my sie budzimy po 8-mej ale moze uda mi sie nabyc
                gdzies plytke, niech ma dziecko, tyle jegosmilew koncu ja nie musze na to patrzecwink
                • wenus.z.willendorfu Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 11:00
                  eee, niektóre piosenki są super- zależy z jakiej bajki smile
                  • wenus.z.willendorfu Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 11:04
                    Nazym absolutnym hitem jest "Fun to fimble" z fimblesów (to te słonie w paki
                    koło Teletubisiów)
                    • mmala6 Re: a przedsmak tutaj: 08.02.06, 11:06
                      a widzisz, to ja mu tylko Tele puscilam, nie wchodzilam na inne bajki.Potem
                      zobaczymy, teraz tak sie naogladal, ze zasnal.I pewnie snia mu sie Teletubisie!!smile
                      • sylwiawm Re: a przedsmak tutaj: 09.02.06, 00:10
                        Jedynie co o nich wiem to jak wyglądają, bo mam wygaszacz ekranu z Tubisiami.
                        • pampeliszka Re: a przedsmak tutaj: 09.02.06, 09:29
                          My mamy spiracone, ale Malgol jakis jest niezainteresowany zupelnie. Ona woli
                          ogladac wiadomosci na Novej, szczegolnie jedna pani prezenterka wywoluje w niej
                          dziki bieg do TV, wspinaczke po stoliku i opowiadanie historyjek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka