mama_pinki 21.07.04, 14:15 zamierzam dziecku kupić taką piłkę ale cena niemała więc chciałabym dobrze wybrać jeśli ktoś ma doświadczenia z tą zabawką to proszę o opinię czy warto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leigh4 Re: piłka tiny love 21.07.04, 22:02 Kupiłam tę piłkę w sklepie internet i dzisiaj dostałam. Wygląda fajnie, rzeczywiście wydaje fajne dźwięki, ale o upodobaniach do zabawy nią nie mogę jeszcze nic powiedzieć. Mój synek podszedł do niej dość podejrzliwie, ale to dlatego, że piłka jest jak dla niego bardzo duża i nie za bardzo sobie jeszcze radzi z opanowaniem takiej powierzchni:) I z całą pewnością na zabawę nią jest dla małego jeszcze za wcześnie: piłka zdecydowanie nadaje się dla dzieci, które już siedzą, a nasz syneczek zdecydowanie woli turlać się i pełzać(ma prawie 7 m-cy, ale nie siada jeszcze samodzielnie), więc woli zabawki, które łatwo uchwycić w jedną rączkę i włożyć do buzi. Moja ocena dotychczasowa: bardzo pozytywna: piłka ma dużo interesujących funkcji, jest za co szarpać, co wyciągać, sporo hałasu-więc myślę, obserwując małego, że za miesiąc lub dwa zainteresowanie nią rozkwitnie. No i fajne jest też to, że dźwięki można wyłączyć... Odpowiedz Link