Dodaj do ulubionych

Troll publiczny

22.09.11, 15:28
Trolle forumowe pojawiają się od czasu do czasu wzbudzając zażarte dyskusje, śmiech albo jedno i drugie. Dziś już trudno być trollem forumowym, bo forumki potrafią wyczuć trolla, zdemaskować i wyśmiać. Wtedy trollowanie przestaje być atrakcyjne.

Z drugiej strony, bez trolli byloby nudno a trollom trudno żyć bez trollowania. Muszą się więc uciekać do innych sposobów Czasem bywają na tyle odważne, że pokazują twarz i idą do TV. Co się będą chowac za nickami i ip skoro trollowaniem mozna zdobyć sławę i bogactwo? Połączenie przyjemnego z pozytecznym, coś wspaniałego! Niewazne jak o nas mowią, ważne że mówią.

Ostatnio wypełzł na światło dzienne jeden sludziutki trollik usiłujący załapać się na swoje 5 minut. Taktyka trollika jest taka: powiedzieć, że czegoś robić nie należy, a jednocześnie robić to w świetle fleszy i smiać się pod nosem z rozsierdzonego tłumu.. Rozkoszne.

Emamom krew się zagotowała. No matki kochane! Nie widzicie, że to zwyczajna podpucha mająca na celu wywołać burzę w szklance wody? To, że troll się podpisał imieniem i nazwiskiem a nawet zdjęcie wkleił, to wcale nie znaczy, że podpuch nie sadzi.
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Troll publiczny 22.09.11, 17:21
      ale o co chodzi?
      • rosapulchra-0 Re: Troll publiczny 22.09.11, 17:43
        Też jestem ciekawa, o kto zacz?
      • sueellen Re: Troll publiczny 22.09.11, 17:45
        O to by trolle ignorować. Celowo nie podałam nazwiska trolla) by nie informować tych co nie wiedzą o co chodzi. Jesli nie wiesz o co chodzi to... bardzo dobrze!
        • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 17:47
          o pania madzie zuraw ? big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Troll publiczny 22.09.11, 18:03
            Ale że co? Zazdrościcie jej poglądów czy ke? wink
            • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:13
              ja je tej zbroi zazdroszcze
              i tego chlopa napromieniowanego tongue_out
    • mary_lu Re: Troll publiczny 22.09.11, 18:15
      Ale tu są same trolle.

Sama tu napisałam może ze 100 postów, a już kilka razy mnie trollem nazwano, Twoje wątki jak dla mnie na kilometr jadą trollem. Od trolli nawet czasem wyzywa Gazeta.

Chyba test na to, czy się jest prawdziwym, jest trudniejszy, niż w Solaris smile

Dyskusje nad tym, czy ktoś jest trollem, można sobie darować, bo nie mają najmniejszgo sensu. Połowa forum trolluje, zwłaszcza najpopularniejsze nicki.
    • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 18:25
      to Madzia Żuraw big_grin
      • czar_bajry Re: Troll publiczny 22.09.11, 18:49
        No dobra ale kto to jest Madzia Żuraw?
        Tylko proszę abyście nie pisały, ze to trolltongue_out
        • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 18:57
          pani ktora lubi czyscic zbroje i opromieniac sie w meskim blasku tongue_out
          • czar_bajry Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:00
            yyyyyyy?????????????
            Ja naprawdę nie wiem o co chodzibig_grin
            • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:14
              forum.gazeta.pl/forum/w,567,129082532,129082532,Jak_kobieta_moze_glosic_cos_takiego_.html
              > Ja naprawdę nie wiem o co chodzibig_grin
              nic dziwnego wszak glupia niewiasta jestes
              meza zapytaj big_grin
              i przy okazji zapytaj go jak internet dzialatongue_out
              • sanciasancia Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:51
                > i przy okazji zapytaj go jak internet dzialatongue_out
                Ja z ciekawości, co usłyszę, zapytałam się małżonka.
                Powiedział, że wydrukuje mi specyfikację do TCP/IP, i że jak przeczytam to się dowiem.
                Mam wrażenie, że Madzia Żuraw takiej odpowiedzi nie oczekiwała.
                • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:52

moze podeslij tez madzi big_grin
                  • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:20
                    czarnaalineczka napisała:

>
                    > moze podeslij tez madzi big_grin

To, że Ciebie opromienił swym blaskiem i IQ mąż/partner i dzięki temu jakoś tam pomału przebrnęłaś przez tę instrukcję, nie upoważnia Cię do nabijania się z Madzi Ż. Ona dopiero czeka na opromienienie i nie ma szans, żeby mogła rozgryźć ww
                    big_grin
                    • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:25
                      ale przeciez ona nie chce rozgryzac
                      ona chce z otwarta buzia sluchac slow madrosci
                      moze czytac tez umie z otwarta buzia
                      • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:31
                        > ale przeciez ona nie chce rozgryzac
                        > ona chce z otwarta buzia sluchac slow madrosci

polerując przy tym big_grin a wtedy broń Boże rozgryzac, jeszcze zarysuje...
                        • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:04
                          dziennik-niecodziennik napisała:

> > ale przeciez ona nie chce rozgryzac
                          > > ona chce z otwarta buzia sluchac slow madrosci
                          >
                          > polerując przy tym big_grin a wtedy broń Boże rozgryzac, jeszcze zarysuje...

oj tak, niech lepiej nie rozgryza, szkoda byłoby tego....miecza big_grin
            • alpha.sierra Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:22
              I bardzo dobrze, ze nie wiesz! Kobieta nie może być inteligentna!

A teraz karnie idź wypolerowac mężowi zbroję i nie zapomnij go poprosić, żeby Ci objasnil jak działa internet!

A na serio: google that shit, pół dnia rechotalam sama do siebie co mi się tylko przypomniało. Wyglądało jakbym się śmiała do SAPa, naprawdę glupawo uncertain.
              • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:23
                > A teraz karnie idź wypolerowac mężowi zbroję

i miecz, i miecz!...
                big_grin
                • czar_bajry Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:26
                  big_grinbig_grinbig_grin
                  Najlepiej językiemtongue_out
                  • alpha.sierra Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:47
                    A mi się ślubny każe odczepic, bo biegam za nim, spluwam na rabek koszuli nocnej i go poleruje big_grin.

Ale jak mu kazałam córkę opromienic, to z radością opromienial, a co!
                    • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:50
                      > O matko i córko ja tego nie ogarniam ale jak czarna była uprzejma zauważyć ja t
                      > ylko kobieta jestem i nie muszębig_grin

doooobra żona, doooobra....

a ja sie przyznam całkiem bezczelnie, że ja naprawde mam w domu rycerza. i miecz mamy, i zbroję, i łuk, i całą resztę wyposażenia (no, koni nie mamy, trudno...). i ja czasami...naprawde poleruje big_grin
                      • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:52
                        łoj przepraszam, nie ten cytat mi sie wkleił...
                        wybaczcie, moj chlop w pracy, IQ mi chwilowo spadło sad
                        • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:05
                          dziennik-niecodziennik napisała:

> łoj przepraszam, nie ten cytat mi sie wkleił...
                          > wybaczcie, moj chlop w pracy, IQ mi chwilowo spadło sad

To nie pisz więcej jak chłopa w domu nie ma, tak to choć doradzi co mamy pisać bo inaczej to same głupoty wpisujemy big_grin
                          • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:08
                            nidyrydy, jak chlop bedzie to musze polerowac big_grin
                      • alpha.sierra Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:17
                        ROTFL big_grin. A mąż Ci przy tym objaśnia jakieś niezrozumiale dla Ciebie sprawy? Bo jak nie, to się nie liczy wink.
                        • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:28
                          ale facet nie ma objasniac!!!
                          cytuje :
                          Zaś jego wyższość intelektualna przyozdabia ją pełnym blaskiem, który wzbudza zazdrość u niewiast związanych z głupszymi od nich mężczyznami. I uwaga: jak pięknie jest gdy kobieta nie wie o czym mówi jej mężczyzna a podziwia sposób w jaki mówi!
                          • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:32
                            no wlasnie... i u nas tak jest...
                            nadchodzi wieczór, chlop wraca z pracy, ja mu zapodaję kanapki i ciepłą herbatę, po czym siadam u stóp jego i poleruję. a on mówi. a ja podziwiam. wdzięcznie podnoszę wzrok ujawniający niezrozumienie i wzdycham. i jest tak pięknie... tak pięknie...
                            się kurrrrrr... wzruszyłam...
                            • alpha.sierra Re: Troll publiczny 23.09.11, 09:14
                              Czy ja to mogę w sygnaturke? Proszę! smile napiszę, ze inspired by Madzia Żuraw big_grin.
                              • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 23.09.11, 09:29
                                łomajgad
                                no jasne że mozesz big_grin
                                • alpha.sierra Re: Troll publiczny 23.09.11, 10:12
                                  Dziękować! Zaraz wklejam big_grin
                          • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:32
                            nie doczytałam tego ale owa czapla czy inny żuraw chyba naprawdę ma iq poniżej minimum....no sory ale jaka normalna kobieta takie bzdury pisze?!
        • sueellen Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:00
          nie troll tylko trolliczka z chuseczka i rycerzem u boku.

Errata, u boku rycerza.
          • donkaczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:20
            ale zakladasz, ze troll pisze tylko po to, by wzniecic dyskusje i zainteresowanie, niekoniecznie rzeczy, ktore naprawde mysli
            a pani wyplynela na swiatlo dzienne calkiem niedawno, zas tworczosc jej siega ponad dwoch lat wstecz i jest zupelnie serio, tym bardziej przerazajace jest to, co pisze

na forum trollem bywa nazwany w zasadzie kazdy, kto pisze cos niewyobrazalnie glupiego czy kontrowersyjnego, wiec tutaj etykietka trollicy sie zurwiance jak najbardziej nalezy, chyba nawet trollicy roku, ba! dekady
            • czar_bajry Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:28
              Gdyż nam się w głowach nie mieści iż można być tak niewyobrażalnie głupimtongue_out
        • attiya Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:09
          zaraz zbroję...ona lubi POLEROWAĆ szczególnie miecz big_grin
          I skończyła Uniwersytet Koło Samej Warszawy, to coś już oznacza big_grin
          • czar_bajry Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:30
            A jak koło samej warszawy....big_grin
            O matko i córko ja tego nie ogarniam ale jak czarna była uprzejma zauważyć ja tylko kobieta jestem i nie muszębig_grin
            • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:10
              > A jak koło samej warszawy....big_grin
              UKSW
              <napisala czarnaalineczka opromieniona blaskiem chlopa i kota plci meskiej niehomosia>
              • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:12
                > <napisala czarnaalineczka opromieniona blaskiem chlopa i kota plci meskiej
                > niehomosia>

i niekastrowanego moze jeszcze co?? suspicious
                • czarnaalineczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:15
                  no bezjajeczny ale juz taki byl big_grin
                  ja mu nic nie ucielamtongue_out
                  • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:17
                    trudno. już nie promieniuje.
                    ale możesz polerowac. NIM - nie JEGO big_grin
    • donkaczka Re: Troll publiczny 22.09.11, 19:26
      > ie należy, a jednocześnie robić to w świetle fleszy i smiać się pod nosem z rozsierdzonego tłumu.
      > Emamom krew się zagotowała.

chyba omiotlas watek nieprzytomnym wzrokiem, wiekszosc raczej miala ubaw i prezentowala oszolomienie z niedowierzaniem, nie zarejestrowalam niczego z ww reakcji

i nie jest to podpucha, ona jest na bank TAKA stuknieta, przeciez tacy ludzie istnieja, predzej czy pozniej ktos wyplynac musial
      • mali_nowo tak, oczywiście 22.09.11, 19:37
        nie jest to podpucha wink
    • kawka74 Re: Troll publiczny 22.09.11, 20:29
      Myślisz, że takie lale nie występują w naturze? Optymistka.
      • morgen_stern Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:42
        Jasne, że występują, wystarczy poczytać niejaką hotally -zaawansowana wersja Żuraw tongue_out
    • kozica111 Re: Troll publiczny 22.09.11, 21:05
      Ale za to jak się faceci podniecają; radośnie chrumkają, kadzą, ekscytują.
      • baltycki Re: Troll publiczny 22.09.11, 22:00
        Ukhm, ukhm..
        chrum, chrum..
        Nie mam nic przeciwko wypolerowaniu mojej zbroi.. i nie tylkowink)
    • czarnaalineczka madzia na glownej :D 22.09.11, 22:13
      deser.pl/deser/56,111858,10325485,Magdalena_Zuraw__TOP_5_komentarzy___homosie___wibratory.html
    • dziennik-niecodziennik Re: Troll publiczny 22.09.11, 22:17
      a swoją drogą - jak sie mają jej poglądy na intelekt i naturalne miejsce kobiety do faktu kandydowania? bo nijak nie mogę ogarnąc...
      • sueellen Re: Troll publiczny 22.09.11, 22:21
        No wlasnie o tym piszę:

powiedzieć, że czegoś robić nie należy, a jednocześnie robić to w świetle fleszy i smiać się pod nosem z rozsierdzonego tłumu.. Rozkoszne.
      • kawka74 Re: Troll publiczny 22.09.11, 22:24
        A jak inaczej ma walczyć przeciw parytetom, zrównaniu płac kobiet i mężczyzn i innym wynalazkom szatana? To jest głęboko przemyślana taktyka: wejść między wrogów i rozpieprzyć biznes od środka ;p
        • aandzia43 Re: Troll publiczny 22.09.11, 22:57
          taaak, taaaak... i ona, proszęjawas, nie chce, ale musi. Poświęca się i swojom kobiecość na ołtarzu Lepszej Przyszłości Narodu Polskiego kładzie. Bo przecież mogłaby już dawno zbroję czyścić, dziatki rodzić i opromieniać się inteligencją swojego wybranka. Amen. Ciężki jest los Prawdziwych Kobiet ;-P
    • angazetka Re: Troll publiczny 23.09.11, 09:14
      > Taktyka trollika jest taka: powiedzieć, że czegoś robić n
      > ie należy, a jednocześnie robić to w świetle fleszy i smiać się pod nosem z roz
      > sierdzonego tłumu.. Rozkoszne.

Pudło. Madzia Żuraw swe teksty pisuje od kilku lat, żadnych fleszy przy tym nie było. Dopiero teraz są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka