Dodaj do ulubionych

caught in the act

23.06.26, 16:14
miejsce akcji - duża placówka medyczna
mój pokój jest na wyższym piętrze, mieszczą się tam też sale przedkliniczne i na drugim koncu korytarza jeden gabinet, z jednym fotelem, wiec obecnie to bardzo spokojne miejsce bez tłumów, ale przechodzi tamtędy sporo, bo piętro wyżej jest m.in. pedodoncja

wracam z poradni do siebie i widzę liżącą się i obmacującą się parę ok. 30 latków, w ogole nie zareagowali na mnie, choć chrząknełam głosno... weszłam do siebie i spędziłam w pokoju ok. 15 min
wychodze do domu, a oni tam dalej prowadza zaawansowana grę wstępną, tak jakby mnie tam nie było...

zareagowali dopiero na "państwo chyba pomylili miesca, czy mam wezwać ochronę? (ochrony u nas nie ma, jest 70l. portier big_grin)

oburzyło mnie to bardzo, moze dlatego, ze od lat nie widywałam takich scen w miejscach publicznych, takie lizanie to zdarzało sie na dyskotekach, klubach..ale nie w takim miejscu

jak emama zapatruje się na takie niemoralne występki ?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: caught in the act 23.06.26, 16:16
      Może ludzie BEZDOMNI?
      • mabel_mora Re: caught in the act 23.06.26, 16:30
        nieeee, parka, pewnie ktores z nich było pacjentem
        ale, że takie miejsce wybrali na czułości... ciekawe, czy przed czy po wizycie big_grin
    • angazetka Re: caught in the act 23.06.26, 16:21
      Ale to pracownicy byli czy kto?
    • a74-7 Re: caught in the act 23.06.26, 16:22
      Nie slyszalas o " Mile High Club" ? big_grin
    • bene_gesserit Re: caught in the act 23.06.26, 16:28
      Może to była nietypowa reakcja na stres?

Swoją drogą, kiedyś w poczekalni u specjalisty widziałam w podobnej akcji parę pięćdziesięciolatkow.
    • primula.alpicola Re: caught in the act 23.06.26, 16:31
      Ale personel czy pacjenci, czy kto?
      Ja udaję że nie widzę i tego samego oczekuję od świadków moich niemoralnych występków
      • po_godzinach_1 Re: caught in the act 23.06.26, 16:33
        primula.alpicola napisała:

> Ale personel czy pacjenci, czy kto?
        > Ja udaję że nie widzę i tego samego oczekuję od świadków moich niemoralnych wys
        > tępków

dlaczego oczekujesz ode mnie, że mam coś udawać?
        • primula.alpicola Re: caught in the act 23.06.26, 16:43
          Bo mogę mieć dowolne oczekiwania, a Ty sobie i tak zrobisz co zechcesz.
      • mabel_mora Re: caught in the act 23.06.26, 16:40
        pacjent z osoba towarzysząca, ew. 2 pacjentów

samej, w młodości zdarzało mi sie badać migdałki, ale to tylko klubach, dyskotekach, czy jakimś zaułku po wyjściu z nocnej imprezy
        ale w placówce medycznej?? ...to tak jakby robic pedicure w zakładzie pogrzebowym
        • asia.sthm Re: caught in the act 23.06.26, 16:57
          > ale w placówce medycznej?? ...to tak jakby robic pedicure w zakładzie pogrzebowym

Czyli lokal zhańbiony, splugawiony i jakoś odbezcześcić trzeba kropidłem?
          • primula.alpicola Re: caught in the act 23.06.26, 17:28
            Okadzić białą szałwią
        • nangaparbat3 Re: caught in the act 23.06.26, 18:05
          Czemu tak paskudnie piszesz o całowaniu się - lizać, badać migdałki?
          • hailey_bieber2004 Re: caught in the act 23.06.26, 18:38
            Może zboczenie zawodowe 🩺
          • mademoiselle_myrtille Re: caught in the act 23.06.26, 19:34
            Tutaj to chyba metafora. Calowanie brzmi dosc romantycznie, a tutaj wydaje mi sie ze autorka zobaczyla inna sytuacje, mniej romantyczna, a bardziej..hm… intymna. Na dyskretne calusy nikt by sie chyba nie oburzal. Na zaawansowana gre wstepna warto znalezc miejsce niepubliczne
            • homohominilupus Re: caught in the act 23.06.26, 20:26
              Zgadzam sie.

Przypomniało mi sie jeszcze, kiedys jechałam pociągiem z taką parą w przedziale. Tyle tylko ze byli sporo mlodsi niż 30+. Nie ma większego znaczenia, sytuacja niekomfortowa. Nie lubie uczestniczyć w życiu intymnym innych ludzi, krępuje mnie to.
    • borsuczyca.klusek Re: caught in the act 23.06.26, 16:33
      Słusznie się oburzyłaś i prawidłowo zareagowałaś
    • szarmszejk123 Re: caught in the act 23.06.26, 16:35
      Zaskoczyło by mnie to bardzo, bo też dawno takiej akcji nie widziałam :p
      • homohominilupus Re: caught in the act 23.06.26, 19:15
        szarmszejk123 napisał(a):

> Zaskoczyło by mnie to bardzo, bo też dawno takiej akcji nie widziałam :p

Zapraszam do Hiszpanii 😎
        • szarmszejk123 Re: caught in the act 23.06.26, 19:19
          Mówisz? Dorośli ludzie w miejscach publicznych całują się tak intensywnie w Hiszpanii?
          We Włoszech raczej nie:p w Belgii zdecydowanie nie a w NL to czasem ciężko poznać czy to para czy tylko znajomi :p
          • homohominilupus Re: caught in the act 23.06.26, 19:54
            Zdarza się.
            Ogólnie to bardzo wylewnie okazują sobie uczucia, częściej pewnie młodsi ale nie tylko 😍
            • homohominilupus Re: caught in the act 23.06.26, 19:54
              Miało byc: 😉
            • simply_z Re: caught in the act 23.06.26, 20:27
              W Pl tez im sie zdarza🤣
      • chlodne_dlonie Re: caught in the act 23.06.26, 19:16
        Ja też, nie licząc parki nastolatków na parkowej ławce, ale to jakby nieco inna sytuacja tongue_out
    • asia.sthm Re: caught in the act 23.06.26, 16:53
      > na "państwo chyba pomylili miesca, czy mam wezwać ochronę?

Czy w tej placówce medycznej znalazłoby się odpowiednie miejsce? Mogłaś je im wskazać zamiast straszyć brutalnie.
      Jeśli w owej placówce medycznej istniejà tanie nieużytki lokalowe to szkoda żeby się marnowały.
      Pusto i głucho, należy wykorzystać.
    • bi_scotti Re: caught in the act 23.06.26, 17:24
      A potem jest placz i zgrzytanie zebow, ze mlodzi tylko social media, no sex, no babies, no future tongue_out Nie dogodzisz wink Cheers.
      • asia_i_p Re: caught in the act 23.06.26, 20:20
        No to prawda. Mnie tak ostatnio olśniło, że ostatni raz całującą się parę na korytarzu liceum widziałam przed pandemią. Więc pytam mojego podręcznego eksperta od pokolenia Z, moją córkę, o co chodzi. "Oni uważają, że nie wypada się tak zachowywać publicznie i narzucać innym". Mało z krzesła nie spadłam, a jak się już uspokoiłam to mi się przypomniała "Wojna domowa" i Kwiatkowska mówiąca "Oni uważają, że te stare tańce były okropnie nieprzyzwoite". Ewidentnie wychowaliśmy pokolenie dużo bardziej purytańskie niż sami byliśmy i ewidentnie nie jesteśmy pierwszym pokoleniem, które tak zrobiło.
        • simply_z Re: caught in the act 23.06.26, 20:28
          Ale ta para byla po 30tce podobno, czyli nie zetki chociaz kto wie..
          • asia_i_p Re: caught in the act 23.06.26, 20:36
            To by się zgadzało. Jak mieliśmy w szkole obecnych 30-latków + - czyli końcówka millenialsów, chyba słusznie to przypisujesz - to miłość wisiała w powietrzu. W tej chwili w powietrzu wisi wyłącznie wi-fi, względnie lekki opar z elektryków, jak zaniedbamy dyżury w jakimś dalekim zakątku szkoły.
    • swiecaca Re: caught in the act 23.06.26, 17:53
      Przynajmniej mieli czyste zęby
      • a74-7 Re: caught in the act 23.06.26, 18:08
        "A potem jest placz i zgrzytanie zebow, ze mlodzi tylko social media, no sex, no babies, no future tongue_out Nie dogodzisz wink Cheers."
        10/10 !
        big_grin
    • geez_louise Re: caught in the act 23.06.26, 18:14
      Pracujesz w nudnej placówce medycznej. W różnych w których pracowałam nie takie seksy odchodziły i nie w takich miejscach. Od lat muszę się zmuszać żeby w ogóle reagować i rozpędzać towarzystwo. Macie za mało bezdomnych i rodziców z ograniczonymi prawami.
    • hailey_bieber2004 Re: caught in the act 23.06.26, 18:36
      mabel_mora napisała:

> jak emama zapatruje się na takie niemoralne występki ?

Na zdrowie, lato jest.
    • miaumia Re: caught in the act 23.06.26, 18:58
      1. Tworzę azyl 'żar par' w budynku i wraz z panem Harrym Portierem 70+ obserwuję , wyczarowywuję populację śnieżnozębnych Polaków xD

2. Dołączam obok amoralnie z uległym maneSkinem, robię larum laryngologiczne ; p
      • szarmszejk123 Re: caught in the act 23.06.26, 19:01
        Ojp
    • iwles Re: caught in the act 23.06.26, 19:39

Spytałabym, czy pacjent ma jutro operacje prostaty.
      Jeśli by potwierdził, to pokiwałabym głową ze współczuciem i poszła do domu.
      Jeśli zaprzeczył- to tak jak ty zareagowałaś- wypad spod moich drzwi 😜

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka