Dodaj do ulubionych

Adamczyk i Gwizdała

07.04.13, 14:09
Właśnie na plotkarskim do upęku Pudlu piszą o wielkim rozstaniu Adamczyka z Gwizdałą. Że taki szumny ślub mieli, że na okładce wystąpili, że tacy zakochani, że och, że ach! A teraz niby wyszło szydło z worka i się okazało, że Gwizdała to ta zła, bo wykorzystała biednego Adamczyka, bo chciała zaistnieć, bo zasmakowała w celebryckim świecie, bo on nieszczęśliwy, bo się rozwodzą i wszystko przez nią.
No jak rany, czytam sobie czasem dla rozrywki te bzdury, ale włażenie do cudzego domu z taką ilością kupy i mieszanie spowodowało wokół tej pary taki smród, jak całkiem niedawno wokół Janowskiego i jego narzeczonej, czy kłamstwa na temat Karolaka i jego rzekomego wyjazdu na Majorkę zaraz po tym, jak mu się syn urodził, lub (u mnie to hicior nr jeden suspicioussuspicioussuspicious) nagie zdjęcia Grodzkiej!
No co jeszcze wymyślą te dziennikarzyny? I ile osób w te brednie uwierzy?
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 14:15
      Jak dla mnie, rozwód był do przewidzenia.
      Adamczyk pewnie chciał uciąć ploty na temat tego że jest gejem,( tak jak Kammel, ale on to jest przecież ), znalazła się jakaś Kate Rozz - boszz jak mnie śmieszy nadęcie tego nazwiska, już bardziej pretensjonale być nie może, Kate Rozz, hehe no bo białostocka Gwizdała na saluny nie pasuje hehe.
      • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 14:31
        Skąd to ich gejostwo wytrzasnęłaś?
        • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 15:07
          rosapulchra-0 napisała:

> Skąd to ich gejostwo wytrzasnęłaś?

Wybacz ale nie wierzę że taki facet jak Kammel zakochałby się w kimś takim jak Pani Kasia.
          Z całym szacunkiej dla jej iq, kariery i pozycji- jest po prostu okropna.
          • lilly_about Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 15:55
            Ale oni ze sobą są już milion lat. Pamiętam jak ich spotkałam nad morzem tuż po mojej maturze wink w objęciachwink
          • koza_w_rajtuzach Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:24
            > Wybacz ale nie wierzę że taki facet jak Kammel zakochałby się w kimś takim jak
            > Pani Kasia.

A może zakochał się?
            Skoro chodziło tylko o zamaskowanie własnego gejostwa, to czemu nie wziął atrakcyjniejszej i szczuplejszej kobiety? Naprawdę nie sądzę, aby miał z tym kłopot. Mógł to zamaskować przecież biorąc sobie za żonę zupełnie inną osobę.
            Mój brat (szczupły), który miał powodzenie, podobał się dziewczynom, podrywały go - od 10 lat jest już z kobietą, która jest i zawsze była przy kości. Zakochał się w niej, bo jest interesująca, inteligentna, ma coś do powiedzenia, jest utalentowana i świetnie się ze sobą dogadują. Moi rodzice nie akceptowali jego wyboru, gdy się przytulali to mieli teksty typu "o, uprawiacie sumo" i tym podobne, nie potrafili zaakceptować faktu, że ich ładny synuś zakochał się w takiej dziewczynie, chociaż mógł mieć taką bardziej sexy. Zerwał z nimi kontakt od razu po studiach. I dobrze zrobił wg mnie.
            Jakoś tak Kammelowie od zawsze mi się trochę z nimi kojarzą wink. Mój brat to też taki typ grzecznego i ładnie ubranego chłopca, jak Kammel wink.
            • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:16

> A może zakochał się?
              > Skoro chodziło tylko o zamaskowanie własnego gejostwa, to czemu nie wziął atrak
              > cyjniejszej i szczuplejszej kobiety? Naprawdę nie sądzę, aby miał z tym kłopot.

Pewnie dlatego że wtedy długo by to nie potrwało.Mogłaby go zostawić dla innego.
              Wg mnie to czysty układ, ona ma faceta- bo pewnie cięzko by jej było znalezc, on ma babe czyli gejem nie jest i tyle.
              • liliankaa77 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:21
                jasne
                Ciebie, Lipcowa też ktoś chciał mimo żenującego poziomu intelektualnego
                nie wszyscy lecą na wygląd, ale nie dziwię się, że Tobie wydaje się inaczej
          • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:42
            Wybacz, ale to jest twoja osobista opinia, a nie fakt.
            • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:15
              Oł maj gad i kto to pisze?????

rosapulchra-0 napisała:

> Wybacz, ale to jest twoja osobista opinia, a nie fakt.
              • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 18:13
                Ehhh.. ta znowu niczego nie zrozumiala..
                • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 18:51
                  rosapulchra-0 napisała:

> Ehhh.. ta znowu niczego nie zrozumiala..

ty zrozumialas
          • aneta-skarpeta Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 18:59
            jakby kammel był gejem to na przykrywkę nie wybrałby sobie Kasi. zlituj się... a sama Kasia wtedy na wysokiej posadzie nie bawiłaby się w związek przykrywkę, ktory przeciez mógłby szybko zostać zdemaskowany- bo gej czasem musi seks uprawiac
            • a.va Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:03
              Zdemaskowany? Przecież wszyscy od lat wiedzą, że Kamel to gej, on sam tego specjalnie nie ukrywa.
              • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:06
                Kto wie? Plotkarze?
                • a.va Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:08
                  No pewnie, że plotkarze, nieplotkarze nie rozmawiają o innych ludziach.
                  • a.va Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:16
                    Tzn. żeby nie było - plotkarze mogą się oczywiście mylić, ale jest taka plotka od wielu lat.
                    • kropkaa Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:38
                      Ponoć Kammel był powodem, dla którego Mucha rzuciła Kubę.
            • przeciwcialo Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:10
              Kobieta w związku też jest lepiej postrzegaba na wysokim stanowisku niż singielka. Korzyści więc obustronne.
        • shellerka Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 15:10
          Rosalka! no weeeź smile przecie to tajemnica poliszynela od jakiś co najmniej kilkunastu lat.
          • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:45
            Jakoś ciężko mi uwierzyć z te tajemnice poliszynela wink
            • shellerka Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:24
              mi też było ciężko, dlatego jak przeszło 10 lat temu ujrzałam kamela na jednej z imprez w stolycy i się tak rozeksctywoałam, że oznajmiłam swoim znajomym warszawskim, że jest mój, a oni wybuchnęli śmiechem przeżyłam traumę. do momentu, aż jeden z nich łaskawie mi wytłumaczył, ze mimo boskich nóg i pięknych włosów nie mam szans, bo jest na utrzymaniu jednego z najbogatszych polaków. nie mogłam w to uwierzyć i zwalałam na zazdrość.

potem usłyszałam to kilkukrotnie ze źródeł mocno zorientowanych w temacie.

i zawsze w kontekście znajomości z panem Janem wink
              • 18lipcowa3 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:42

>
                > i zawsze w kontekście znajomości z panem Janem wink

ale że Pan Jan niby też?
              • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:04
                To plotki. Obrzydliwe plotki.
                • best_bej Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:32
                  tez z branżowych źródeł wiem ze tommasz z janem...
        • thegimel Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 15:49
          Jakoś też mam wrażenie, że on w drugiej drużynie gra, a plotki na ten temat mnie jakoś omijały big_grin
    • annajustyna Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:10
      40-letni facet, aby pokazac smarkuli, z ktora sie dopiero co rozstal, bierze z biegu slub i do tego koscielny. Naparwde trzeba byc b. dojrzalym uncertain.
    • woi.mi Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:27
      Karolak to taki jest, Kołakowska u Ibisza "Zrozumieć kobietę" opowiadała. Nieraz nie trzeba wymyślać pokręconych.
    • przeciwcialo Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:31
      Musiałam sprawdzic co to za Gwizdała a to Kate Rozz. Juz myślałamże Adamczyk nową kobietę ma.
      Czartoryską zostawił, z przytupem slub z "gwiazdą" a teraz rozwód. W celebryckim światku szybko idzie.
      • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 16:47
        A nagie fotki Grodzkiej? Dla mnie to ostatni rzyg. Pod każdym względem.
        • soczek_bez_gazu Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:11
          to przecież nie jest Grodzka tylko jakiś Francuz. Widać nawet, że twarz ma inną, kolor oczu inny, włosy też. No ale prawicowe portale znalazły se hot newsa a fakty to już sprawa drugorzędna.
          • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:13
            Ciekawe, że nigdzie sprostowania do tych fotek nie widziałam.
            • soczek_bez_gazu Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 17:19
              a co ma billboardy wykupić i czas antenowy? Tu masz krótką wypowiedź:
              natemat.pl/56133,lubiezny-posel-grodzki-rozchodzi-sie-w-internecie-anna-grodzka-zapowiada-pozwanie-autorow-mistyfikacji
              • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 18:11
                Znaczy sie nikt sie pani Grodzkiej i jej pozwu nie przestraszyl.
    • angazetka Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 19:10
      Nie obciążam sobie głowy ślubami i rozwodami naszych gwiazd wink Wczoraj zobaczyłam tytuł, że się rozwodzą i się nawet nieco zdziwiłam, bo przeca ślub był chwilę temu.
      Opcję z tym, że ślub miał być zasłoną dymną, uważam za możliwą.
      • an_ni Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 22:46
        i Adamczyk, i Kamel i Wojewodzki to geje
        zrodla pewne, nie pudelek
        • liliankaa77 Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 22:52
          jeśli już nawet w co nie wierzę
          to bi jak coś
          • an_ni Re: Adamczyk i Gwizdała 07.04.13, 23:12
            jesli bi , to z kobieta tylko dla zysku- patrz Adamczyk z Magda Gessler dawno temu, patrz Kamel z gruba pancia jak_jej _tam, patrz Wojewodzki z Mucha, ktora nie pogardzi tez kobitka
            • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 09:11
              Dla jakiego zysku??
              • angazetka Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 09:47
                Np. w postaci zasłony dymnej.
                • antyideal Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:09
                  Tylko po co? przeciez w zasadzie i tak "wszyscy wiedzą".
                  Kilku znanych panow sie ujawnilo, Raczek, Poniedziałek,
                  i zyją sobie z tym spokojnie.
                  • angazetka Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:17
                    Nie wszyscy pewnie chcą się ujawniać.
                    • antyideal Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:35
                      O ile taki szary Kowalski rozumiem, ze moze miec obawy przed ujawnieniem sie,
                      bo nadal w naszym spoleczenstwie dla wielu gej to wybryk natury
                      to w srodowisku, w ktorym zyja omawiani panowie, nie sądze, zeby mieli z tego powodu nieprzyjemnosci. A przecietny Polak i tak juz dawno swoje wie na ich temat wink
                      Wiec nie rozumiem po co męczą sie zyjąc podwójnym zyciem, żeby nie robic przykrosci
                      mamie ?...

• triss_merigold6 Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:41
                        Bo ich medialny image jest inny i bycie gejem do niego nie pasuje.
                        • angazetka Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:44
                          Dokładnie. Patrz: Piasek.
                          • lilly_about Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:46
                            Moja matka do dziś nie wierzy, że Piasek jest gejem i łudzi się, że może by został moim mężem wink
                        • antyideal Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:45
                          Adamczyk jeszcze rozumiem - papiezowi nie wypada byc gejem,
                          ale taki Kammel ma image macho czy co ? Wojewodzki podobnie .
                          • phantomka Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 10:52
                            Byłabym mocno zdziwiona, gdyby okazało się, że Kammel gejem nie jest. Słyszałam o tym nie raz, ale on przede wszystkim jest tak zniewieściały, że doprawdy nie wiem, jak można widzieć w nim atrakcyjnego mężczyznę.
                            Podobnie było z Piaskiem, też pamiętam lata jego świetności, laski piszczały, on śpiewał im rzewne kawałki. Nigdy nie powiedział wprost, chociaż całe środowisko od lat wiedziało.
                            • zuzann-a Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 12:03
                              Hmm, szkoda, że nie mam już kontaktu z taką jedną koleżanką bo wiem, że w jej czasach licealnych (czyli jakieś dwadzieścia lat temu) Kamel smalił do niej cholewki, może miałaby coś ciekawego do powiedzenia na ten temat.
    • riki_i Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 13:10
      Gwizdała to koleżanka ze studiów Olgi F., której mąż słynny tenisista słynie od lat z pokątnego sutenerstwa. Miał mieć proces o to we Francji, ale się wykpił pieniędzmi.

Wojciech F. poznał Gwizdałę z bogatymi francuskimi klientami , z których jeden został jej mężem (20 lat starszy milioner).

Gwizdała mimo sukcesu finansowego drogą dupy, roiła sobie jeszcze o gwiazdorstwie i byciu znaną. Stąd też od kilkunastu lat kręciła się w pobliżu elit kulturalnych i regularnie bywała w Polsce. Adamczyk miał być trampoliną do kariery i niczym więcej. Mimo, że się starał, kariera nie wypaliła (Gwizdała jest pustakiem do sześcianu i nie nadaje się do niczego poza alkową). W tej sytuacji aktor stał się bezużyteczny i Gwizdała "Rozz" odpłynęła w siną dal...

Wyjątkowo wredna i odrażająca sucz ! Kwintesencja wszystkiego co może być najgorsze w kobiecie.
      • rosapulchra-0 Re: Adamczyk i Gwizdała 08.04.13, 13:15
        No pieknie stresciles pudelkowego niusa. Graytulacje. A moze dodalbys cos od siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka