bergamotka77
05.09.13, 01:11
Mój syn lat 11 pojawił się dziś na zajęciach na basenie. Z nudów oglądałam stroje innych basenowiczów płci męskiej - byłam z trzylatkiem w spodenkach do ud zażywając wodnych atrakcji i moje obserwacje są takie : nadal wielu panów Polaków uważa, że slipy to cud-miód i szyk,ostatni krzyk mody. Tymczasem moim zdaniem i zdaniem mojego 11-latka to obciach nosić slipy, na obozie tacy chłopcy byli instruowani przez kolegów, że już się ich nie nosi, zwłaszcza publicznie - na plaży czy na basenie. Ja też nie cierpię oglądać dokładnych kształtów przyrodzenia facetów uzbrojonych w za małe najczęściej slipy. Tym bardziej że są już wszędzie dostępne basenowe spodenki typu bokserki i blielizna w tym stylu. Jakie majtki noszą wasi panowie - ci mali i ci duzi? U mnie i mąż nie ma żadnych slipów a na plaży wyłącznie bermudy nosi - chłopcy też, nie wybrażam sobie ich w majtkach. Niektóre dzieci w PL noszą w rozmaitych kąpieliskach nawet zwykłe majtki (!). Moim i mojego syna zdaniem wyglądamy wtedy jak ludzie Wschodu gdzie majtki obciskające genitalia są szczytem mody. Nie widziałam nigdy Anglika czy Francuza w slipach nad morzem. Co o tym sądzicie? Slipy to już obciach na pływalniach i plażach czy nie? Co noszą wasi faceci i synowie na plaży, basenie i pod ubraniem?