maj55 22.04.05, 11:59 A może przyznamy się gdzie zaglądamy każdego dnia, bo na pewno nie na to forum. Ja zadomowiłam się na maj 2005 a wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_jj Re: umarło to forum? 22.04.05, 14:18 witaj tez auważyłam "marskośc" tego forum i w sumie dlatego sie tu nie wypowiadam ja zaglądam na marzec 2004 a Tobie gratulacje bo to juz tuż tuż.. jak się czujesz?chłopak czy dziewczynka? Odpowiedz Link
margarettka Re: umarło to forum? 22.04.05, 16:39 ja zagladam tu codziennie ale rzeczywiscie pusto tu i cicho... a szkoda. Poza tym jestem na emamie i lutowkach 2004...a moze to bedzie dobry watek dla nas odzywajacych sie? :))) Odpowiedz Link
kali_jj Re: umarło to forum? 22.04.05, 21:50 ja z przyjemnością cos popisze bo tak dziwnie ze wrocąłwskie mamutki tak mało są emamuskami gorąco pozdrawiam ja i siniak na czole Igorka Odpowiedz Link
kali_jj Re: umarło to forum? 27.04.05, 12:50 mieszkamy na Podwalu przy Pierwszego Maja (niestety) ja równiez nie pracuję.. myslę o powrocie do pracy po wakacjach.. o ile coś znajdę... Odpowiedz Link
kali_jj Re: umarło to forum? 26.04.05, 13:14 na prawdę nie wiem czemu tu tak cicho.. trzeba nadać jakiś nowych temat do gadania.. bo w koncu wytną wątek wrocławskich mamusiek, hihi... jakby nas w ogóle nie było. A przecież jesteśmy, nie? pozdrawiamy Odpowiedz Link
kali_jj Re: umarło to forum? 27.04.05, 09:32 Jestem Karoilna a mam synka Igora któy urodził sie przez cc na Kamińskiego, teraz ma 13 miesięcy i jest przeuroczy, choć czasme na prawdę porządnie łobuzuje... Odpowiedz Link
margarettka Re: umarło to forum? 27.04.05, 09:37 no wiec ja jestem Gosia, mam 14 miesiecznego synka Ignasia, ktory urodzil sie na Dyrekcyjnej. Mieszkam w okolicy Poltegoru i nie pracuje. A Ty gdzie mieszkasz kali_jj? Odpowiedz Link
margarettka Re: umarło to forum? 27.04.05, 16:53 hej zona!:)) kali_jj no to mamy podobna sytuacje :) ja tyz mysle o pracy po wakacjach i tez bede musiala cos znalezc...a co robisz z mlodym? bo ja mysle o jakiejs sprawdzonej niani...tylko jak taka znalezc... Jakbys miala ochote pogadac to moj gg: 532082 Odpowiedz Link
kali_jj Re: umarło to forum? 16.05.05, 15:37 melduję że wróciłam bop jakis czas mnie nie było... Odpowiedz Link