tanebo 07.12.13, 22:53 Tanie Branie tylko Avans - branie ?na Przystojniaka" OK. A jaki jest najżałośniejszy tekst na jaki brano ematkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goodnightmoon Re: Tanie branie 07.12.13, 23:05 Nie wzięto, co prawda, ale próbowano - moje osobiste 2 hity: 1 - Zabiorę Cię na koniec świata, już nigdy nie będziesz musiała pracować, tylko malować paznokcie i czekać na mój powrót z pracy; 2 - Chyba zdajesz sobie sprawę, że jeśli mi odmówisz, to powiem tylko słowo X (dyrektor generalny) a zostaniesz zwolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Tanie branie 08.12.13, 00:33 W sumie pamiętam jeden taki, za to słyszany dwa czy trzy razy: "Na pewno jesteś modelką" A poza tym te nowe reklamy Avans są okropne i do zakupów na pewno nie zachęcają. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Tanie branie 08.12.13, 00:41 Mam juz dwie corki, teraz chcialbym jeszcze syna. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Tanie branie 08.12.13, 02:25 - Hej dziewczyny, przysiądźcie się do nas. Mam dużo pieniędzy. Uprzejmie zapytałam, ile to jest dużo, ale nie chciał powiedzieć, speszył się i poszedł szukać szczęścia u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jelyfish Re: Tanie branie 08.12.13, 11:01 "Czy to bolało...? Gdy spadałaś z nieba, aniele...?" i jeszcze kilka w ten deseń. Dodam, że koleś usiłował brać tak niemal każdą dziewczynę obecną na pewnej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś