18lipiec 01.09.04, 13:16 Działać na 2 fronty i zobaczę co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Postanowiłam 01.09.04, 13:18 zebys nie zostala z niczym, czego ci oczywiscie nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira zasada 01.09.04, 13:24 I. jeżeli sie wyda to pamietaj nie przyznawaj się . Nie wolno!!. Zeby cię ktoś w łożku złapał na zdradzie to masz powiedzieć ze mieli omamy i to nie byłaś ty. Przyswój sobie to raz na zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: zasada 01.09.04, 13:35 Safira, czyżbys miała doświadczenie w tej kwestii? Lipiec pamietaj,ze nigdy nic dobrego nie zbudujesz na kłamstwie. Wiem to z doświadczenia. Przemysl wszystko, porozmawiaj z byłym, zastanówcie sie czemu tak sie stało jak sie stało i podejmij decyzję. Nie rób sobie bałaganu w uczuciach, bo cięzko to potem posprzatać. Mówie ci to jako starsza siostra) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_safira kubusala 01.09.04, 13:38 mam!!! nie kocham męża i tęsknie za innym facetem.Od czasu do czasu zdradzam męża i trzymam sie zasady jaka napisał do lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Kubusala 01.09.04, 13:49 Myślałam żeby albo : na 2 fronty, albo odstawić dwóch i sprawdzić za kim tęsknie. Sama juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elasz4 Re: Postanowiłam 01.09.04, 14:19 joasiik25 napisała: > Nie kłam w celu zwrócenia na siebie uwagi aha jesteś strasznie brzydka > wyglądasz jak cyganka A ty skąd się urwałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Postanowiłam 01.09.04, 14:40 Lipiec, powodzenia życzę. Może pospotykaj się z byłym, pogadajcie przy drinku.... no i niech może przypadkiem do czegoś dojdzie - choćby tylko pocałunku. Teraźniejszemu chłopakowi powiedz, że z byłym łączy Cię tylko przyjaźń/koleżeństwo... No i rób się codziennie na bóstwo, dużo uśmiechu, kokieterii... Wierzę w Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Postanowiłam 01.09.04, 14:46 Dzięki. Jak coś sie wyklaruje, dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Postanowiłam 01.09.04, 14:53 Lipiec powinać olać ich obu i poszukać czegoś nowego. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... Nie je odgrzewanej pieczeni....A coś musi się skończyć , aby co innego mogło sie zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kruffka lipiec oszalałaś? 01.09.04, 18:17 lepiej odstaw obu i poczekaj co dalej. Na dwa fronty? a jak zaciążysz i nie będziesz wiedziała z którym? nie rób sobie w życiu bałaganu. pzdr krasula Odpowiedz Link Zgłoś