30.04.15, 19:03
..tak dla wyjątku...chciałabym tym razem poznać NORMALNEGO i FAJNEGO faceta :)
Obserwuj wątek
    • tonyy3 Re: ..Kasia.. 14.07.15, 20:49
      Ja mam tak samo tylko kobiete
    • tomtom414 Re: ..Kasia.. 19.07.15, 23:38
      nie sadze ze jeszcze sa jakies dziewczyny normalne , zreszta mezczyzn pewnei tez brakuje .
      • dissapointed_girl Re: ..Kasia.. 21.07.15, 21:07
        Hej :) dlaczego tak pesymistycznie...zresztą, czy w dzisiejszych czasach ludzie są w pełni normalni? Myślę, że grunt to się dobrać, dogadywać na wielu polach - nie trzeba na każdym. Jak są spięcia, nieporozumienia-umieć się porozumieć, poboczyć się i owszem (zdarza się przecież każdemu), ale umieć później przebaczyć, czy przyjąć przeprosiny. Czerpać radość z bycia razem, ale też dać czasem partnerowi odpocząć od siebie jeśli ta druga strona ma na to ochotę (wracamy do pkt dogadywania się na różnych polach)...Ale co ja tam wiem, ekspert ze mnie żaden, po prostu tak czuję, a na pewno wiem, ze nad związkiem trzeba pracować i jest to praca obydwu stron.
        Pozdrawiam :)
        • tomtom414 Re: ..Kasia.. 21.07.15, 23:55
          no ciagle chce wierzyc ze masz racje i mozna sie odnalezc ale ostatnio mnie cos dopadlo bo myslalem ze poznalem kogos z kim moglbym spedzic reszte zycia , niestety ta dziewczyna widzi tylko moje dzieci jako przeszkode , a nie widzi tego wszystkiego pozytywnego . i potrafila mi powiedziec ze gdybym byl sam to nie zastanawila;lby sie nawet minuty i chcialaby byc ze mna ale przeciez ja jestem samotnym ojcem wiec to jest nie mozliwe i dzieci zawsze bede w moim zyciu na pierwszym miejscu . tak wiec juz mi sie nawet nie chce szukac bo jak nie tak zle to znowu cos innego nie pasuje. do tego mieszkam na emigracji a szukam Polki bo mam dosc roznic kulturowych i moja poprzednia zona byla Polka i chce dzieic wychowac w poslkiej kulturze.
          ja z naury jestem bardzo pozytywny ale ostatnio cos mnie dopadlo . pozdrawiam
          • tomtom414 Re: ..Kasia.. 21.07.15, 23:57
            a tak a propo to odpisalem do Ciebie disapointed_girl jakies 9 dni temu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka