Dodaj do ulubionych

Test na zgrabność nóg robiłyście?

13.11.14, 12:12
Jeśli nasze nogi , stojąc na baczność, utrzymają zeszyt są za grube, jeśli wypada książka grubości encyklopedii to są za krzywe. Prawidłowo powinniśmy balansować ściskając książkę grubości atlasu. Tu o prześwity w udach i łydkach chodzi wówczas mamy idealnie zbudowane nózki.
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:14
      Wystarczy trzymać ksiażkę na wysokości kostek i już zdajesz śpiewająco wszystkie powyższe testy, a wtedy sama sobie wybierasz, czy masz nogi jak bogini, czy jak troll...
      • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:15
        ale nie o utrzymanie chodzi.
        • roks30 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:19
          Mam bardzo szczupłe nogi. Brakuje jednego cm żeby objąć je w udach dwoma rękami, ale zeszyt utrzymuję. Czy to znaczy, że mam jeszcze za grube nogi? smile.
          • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:23
            zależy jakie masz dłonie.
            • burina Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:14
              Pewnie też dwa...
          • roksanka_3 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:38
            może krzywe sa? tongue_out
        • kk345 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:27
          mx3_sp napisała:

> ale nie o utrzymanie chodzi.

A o co? I dlaczego miałabyś czuć potrzebę sprawdzania encyklopedią, czy masz zgrabne nogi? Sama tego nie potrafisz ocenić?
          • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:32
            nie nie potrafię. Pytanie. Są pewnie obiektywne standardy.
            • kk345 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:35
              Jaaasne, na pewno są obiektywne standardy dla nóg i na pewno powinny nas one obchodzićbig_grin
              • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:44
                jakbyśmy aspirowały to top model, czy model w ogóle to jak najbardziej.
            • oqoq74 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:43
              I tym standardem są zeszyty i encyklopedie wykorzystywane do pomiaru smile
              A jakieś konkretne edycje? wydania ? czy jakie bądź?
            • dziennik-niecodziennik Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:47
              > Są pewnie obiektywne standardy.

przepraszam Cie bardzo ale
              BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
              big_grin
              • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:50
                a coś bliżej?
                • memphis90 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 19:47
                  Obiektywny standard dla subiektywnego poczucia piękna???
                • dziennik-niecodziennik Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 21:02
                  mój Boże, prosze Cie, jaki obiektywny wzorzec?
                  obiektywne to są wzorce miar i wag, a nie coś co po pierwsze siłą rzeczy nie każdemu musi sie podobac w takim samym stopniu, po drugie jest okreslane w tak nieprecyzyjny sposób jak wkładanie sobie gdziekolwiek zeszytów i książek.
          • olewka100procent Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:32
            i bez testu widzę w lustrze to co widzę - ideał
    • triismegistos Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:33
      A myślałam, że to ja sie nudzę i głupoty wymyślam big_grin
      • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:43
        a nie?
    • awesome810 książka między nogi, 13.11.14, 12:51
      ołówek pod cycek...ot, obiektywne testy smile, dodać do tego kołek w doopkę, a wyjdzie doprawdy niezwykłej urody kobita wink
    • mary_lu Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:53
      A na jędrność tyłka i zwarcie p.czki już podawałaś?
      • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:56
        zainteresowana jesteś? Swoją drogą sprawność mięśni kegla Ciebie śmieszą? Owszem znam.
        • mary_lu Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:02
          No oczywiście, ciekawa jestem niezmiernie, raz, że jak już stwierdzono: niezbędne są obiektywne pomiary, dwa: jak żyć, nie myśląc o tym, czy ma się sterczące cycki, jędrną d.pę, proste nogi i ciasną p.cz.
          • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:03
            napisałam tylko o nogach, resztę sobie sama dopowiedziałaś.
      • misiu-1 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:58
        I czy komisyjne badanie w/w jest przewidziane? smile
    • cosmetic.wipes Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 12:59
      A test na obecność mózgu już robiłaś?
      • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:02
        chyba zauważyłaś.
        • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:04
          i jeszcze ciętość się wyostrzyła.
        • cosmetic.wipes Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:11
          Rozumiem, że wyszedł ci co najmniej tak duży prześwit między uszami, jak miedzy udami.
          • morgen_stern Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:16
            Między uszami to jest tam tylko sznurek, żeby jej uszy nie odpadły...
            • mx3_sp Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:26
              a ładnie to tak nabijać się z niepełnosprawnej osoby? brak mózgu to coś czym nie każdy może się pochwalić.
    • beataj1 ZDAŁAM zdałam 13.11.14, 13:22
      Włożyłam atlas pod jeden cycek a encyklopedie pod drugi i sie utrzymały. Znaczy się mam zgrabne nogi i jędrny tyłek.

Zawsze o tym wiedziałam ale teraz mam dowód empiryczny. Nauka nie kłamie!!!!
      • beataj1 Re: ZDAŁAM zdałam 13.11.14, 13:26
        W ogóle to sobie pomyślałam że niezła dup..a ze mnie.
        Mam długie cycki i sterczące nogi.... czy jakos tak...

Tyle lat kompleksów na darmo...
      • mary_lu Test do powtórki 13.11.14, 13:28
        Zapomniałaś o dwóch ołówkach między dużymi palcami u stóp, jednym z przodu, drugim z tyłu.
      • demonii.larua Re: ZDAŁAM zdałam 13.11.14, 17:58
        big_grin big_grin
    • roksanka_3 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 13:37
      ja tam bez testu z książką wiem ze mam zgrabne nogi, prześwity tam gdzie trza. jak kobieta spogląda w lustro i nogi jej sie nie podobaja to zadne testy z atlasem (?!) jej nie pomoga zmienic tego odczucia
    • landora Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 14:14
      Ale jakiej encyklopedii? Larousse'a czy PWN? Czy może Encyklopedia Britannica?
      I czy atlas o tulipanach się nada?
    • kura17 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 14:22
      mialam kolezanke w szkole, ktora - w spodniach - miala krzywe nogi, takie typowe ixy, no szkoda gadac... wink
      zawsze powtarzala, ze jej brat twierdzi, ze w mini wyglada swietnie, a my nabijalysmy sie i z brata i z niej...
      ... az kiedys przyszla w mini i... zaniemowilysmy!
      wygladala SWIETNIE!!!
      mimo krzywych nog (naprawde krzywych).
      od tej pory same namaialysmy ja do noszenia krotkich spodniczek i stalysmy sie fankami jej brata, LOL

uroku nog testy nie oddadza!
    • saszanasza Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 16:17
      Robiłam..kiedyś...tak jakby, ale nic się chyba nie zmieniło.

A było to ponad 10 lat temu. Rekrutowałam się wtedy na stanowisko, które wymagało wizyt u lekarzy różnych specjalności. W związku z powyższym byłam również u ortopedy. Ten stwierdził. że moja wada kręgosłupa nie mieści się w granicach przyjętych przez ustawodawcę. Wyszłam z gabinetu, kiedy byłam już na korytarzu, wybiegł za mną krzycząc: aaa, i nogi też pani ma krzywe!uncertain
      • arkanna Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 17:54
        padałam smile
        • bei Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 17:57
          smile
          Nie robiłam testu, ale wygralam kiedyś ( daaaaaaawno temu) na roku konkurs na najzgrabniejsze-
          Nie bylo testów tylko pomiary i prezentacja na boso, w obuwiu sportowym i w szpilkach.
    • memphis90 Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 19:46
      No nie wiem- dla mnie prześwit między udami jest nie do zaakceptowania, IMO nogi powinny się tam stykać i to na całej długości. Jako dziecko i nastolatka miałam tam przerwę i cierpiałam strasznie z tego powodu. Łydki tym bardziej powinny stykać się punktowo na środku; nogi, które stykają się tylko w kolanach i kostkach są okropne.
      • dziennik-niecodziennik Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 21:03
        "za moich czasów" nogi z udami niestykającymi się byly po prostu uznawane za krzywe.
        tak a propos OBIEKTYWNYCH wzorców piękna big_grin
    • ida_listopadowa Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 20:04
      A mozesz podać jakieś szczegóły? Najlepiej ISBN tej encyklopedii, bo mam kilka! A zeszyt to w kratkę czy w linie?
    • ichi51e Re: Test na zgrabność nóg robiłyście? 13.11.14, 21:43
      Ale zgrabne nogi to nie tylko takie z przeswitami - np sa jeszcze ludzie z nieproporcjonalnymi w dlugosci do siebie udami lydkami i takie nogi nigdy zgrabne nie beda. Tak samo krzywe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka