mas.uka 29.11.14, 18:17 że jak byłam gu..iarą to mi się Mickey Rourke podobał to normalnie mi teraz wstyd www.sport.pl/boks/5,64992,17048074,Aktor_Mickey_Rourke_pokonal_rywala_po_czterech_minutach.html#Cuk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sl-14 Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 18:51 No bo jako młody facet był przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 19:08 Oj był <rozmarzyła się> A teraz jak na niego patrzę to tak sobie myślę że te wszystkie operacje plastyczne i zabiegi mu nie pomogły tylko zaszkodziły. Teraz to może grać glonojada bez charakteryzacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 19:29 Ale on był przystojnym facetem, ale poszedł "złą drogą" wielu aktorek szczególnie: zaczął się odmładzać, robiąc sobie coś na twarzy- i wygląda paskudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 19:56 jak Ty byłas gó...arą to on był jeszcze przystojny i nie jest to przytyk do Twojego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 20:06 No byl obledny, to fakt, ale dla mnie to on nie byl taki typowo przystojny, tylko mial taka dzikosc w sobie, zawsze jak na niego patrzalam to widzialam nieokielznany, dziki seks. Nie mam mu za zle, ze az tak sie zmienil, teraz na innych patrze Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: jak sobie pomyślę... 29.11.14, 20:08 Tak było, ale wciąż nie mogę uwierzyć że tak się zmienił. Zresztą mam z tym problem, ze zmianami, trudno mi zaakceptować zmiany jakie czas robi z ciałem Odpowiedz Link Zgłoś