echtom 16.07.15, 22:34 który będzie przynosił do domu pensję, sprzątał i zajmował się kotami. W zamian oferuję obiad dwa razy w tygodniu i seks dwa razy w miesiącu - choć może lepiej na odwrót Piszcie, jeśli znacie chętnego na taki deal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogni_speranza Re: Poznam faceta, 16.07.15, 22:38 Większość facetów ma to dostępne u kochanki za ledwo jednego kwiatka od czasu do czasu i butelkę wina. Oddawanie pensji, sprzątanie i śierściuchy? Frajera szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Obawiam się, że 16.07.15, 22:39 faceci w większości przypadków chcą obiad raz dziennie i seks też coś koło tego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Obawiam się, że 16.07.15, 22:44 Bywają i gotujący w pełnym zakresie - tylko dla takich oferta dwóch obiadów w tygodniu jest średnio atrakcyjna jak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Obawiam się, że 16.07.15, 22:43 Do negocjacji, zależnie od poziomu zaangażowania w ścierę i koty. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Obawiam się, że 17.07.15, 12:31 iwoniaw napisała: > faceci w większości przypadków chcą obiad raz dziennie i seks też coś koło tego. > No ale chyba właśnie dlatego echtom szuka. W przeciwnym razie nie byłoby problemu ze znalezieniem Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 16.07.15, 22:43 Nie mam dużych wymagań - średnia krajowa wystarczy, choć oczywiście dwie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 sprzątanie po kotach 16.07.15, 22:43 za obiad co trzy dni? hm... może być trudno, ale jak już znajdzie się zainteresowany, to będzie perła nie człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 22:46 Nie chcę byc nieuprzejma, ale dla mnie - kobiety, taki deal tj. że przynoszę pensję, sprzątam, zajmuję się pchlarzami, a wyżywienie i rekreację mam limitowane byłby mało atrakcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:00 Akurat w tym zakresie oferta jest bardzo uboga Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:06 "W zamian oferuję obiad dwa razy w tygodniu i seks dwa razy w miesiącu - choć może lepiej na odwrót... Wiesz, w pewnym wieku 2 razy w tygodniu (na odwrot) to nie jest malo Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:10 Ty to Baltycki jak coś powiesz... Bierzesz niebieską tableteczkę i możesz codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:13 W wieku, kiedy seks dwa razy w tygodniu jest satysfakcjonującą częstotliwością, oferta żywieniowa (dwa razy w miesiącu) jest slabiutka Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:29 Na obsługę w większym zakresie nie mam teraz czasu Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:04 Napisałam o rekreacji. W ofercie ubogiej bardzo jeśli chodzi o częstotliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Poznam faceta, 16.07.15, 22:47 Zgłoś się do następnej edycji "Rolnik szuka żony". Choć obawiam się że ten obiad 2 x w tygodniu to jednak szału nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 22:58 Nie bede startowal w castingu, bylbym malym zuczkiem gotujacym obiady dla mojej idolki Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.anka2 Eeee 16.07.15, 23:02 Ja bym dała takie: Poznam pana chętnego by nie mieszać przestrzeni i skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:05 No ja też myślę że cała wypłata za seks 2 razy w miesiącu to trochę lipa. To u prostytutki więcej facet by dostał za nawet najniższą krajową... A tu jeszcze ma sprzątać i gotować (bo jak Ty mu ugotujesz 2 razy na tydzień to w między czasie coś musi jeść jeszcze)...Mało który pójdzie na taki układ... Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:10 >To u prostytutki więcej facet by dostał za nawet najniższą krajową... Co dostalby? Czego wiecej? Sprecyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:19 Czego by chciał Za najniższą krajową bierze opcję full i to pewnie więcej niż 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:30 > Za najniższą krajową bierze opcję full i to pewnie więcej I zasypianie z glowa na piersiach ze splatanymi nogami? I budzenie sniadaniem z kawa? Jak Wy malo wiecie o "full".. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:54 Weź Baltycki bo się rozmarzyłam Jak to dobrze że są jeszcze tacy faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 17.07.15, 00:01 A to co wymieniłeś też wchodzi w opcję full, po... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:13 Witam Pomyślę. Może być z Warszawy? Jakie masz wymiary?;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:19 Nie. Chciałbym nosić kobietę na rękach a nie taczką do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:24 antyk-acap napisał: > a nie taczką do łóżka. Ty pajacu, jak mozesz? Wklejaj swoje linki i baw sie.. bez kobiety. Swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:27 Dlaczego świnia? Ilu znasz facetów modelek z nadwagą? Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:27 To znaczy facetów z nadwagą a nie modelek z nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:31 Co to ma do rzeczy? Nie szanujesz kobiet. Traktujesz je przedmiotowo, a tym samym nie zasługujesz na żadną! Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:32 Dlaczego przedmiotowo? Bo wiem czego chcę? Wszyscy to robią. Nie znam kobiet umawiających się charytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:40 Nie rozumiesz?? Chodzi o to w jaki sposób wypowiadasz się o kobietach. Mogłeś niektóre urazić. Masz typ który lubisz ok,ale nie wypowiadaj się w sposób chamski o pozostałych grupach. Jako kobieta musiałam się wypowiedzieć w tej kwestii. Ja też mam typ facetów którzy mi się podobają ale to nie oznacza że pozostali to na taczkę i na gnój... I nie rozumiem określenia; "umawiających się charytatywnie" Z góry zapatrzone na kase to tylko kurewki chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:46 Ale ja absolutnie nie o kasie. Nie znam kobiet które nie umawiałyby się nie dla swojej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:56 Taczka to była chyba aluzja do wagi wybranki Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:39 > Dlaczego świnia? Dlatego. "Chciałbym nosić kobietę na rękach a nie taczką do łóżka." Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 00:31 Dlatego nigdy kobiety nie będzie miał... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:18 Bo nie chcę leżeć obok ciebie i wymyślą powód braku erekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Poznam faceta, 17.07.15, 12:31 Jeśli cierpisz na brak erekcji, to bądź łaskaw wziąć to na klatę, a nie zwalaj na potencjalne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:32 moj chlop przynosi pensje, prawdziwy "kotofiliak" bo mamy trzy i ciagle jakies zaprzyjaznia a pozniej sie wprowadzaja i trzeba wydawac je znajomym.Sprzata tez Ma inne wady i to sporo. Chcesz? Moze wymienimy sie na jakis czas? Moze z seksem mu nie bedzie pasowac bo musialabys to pomnozyc przez jakies 6 co oferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 16.07.15, 23:39 > bo musialabys to pomnozyc przez jakies 6 co oferujesz Ale pomnożyć dwa razy w miesiącu czy w tygodniu? Ogólnie brzmi nieźle, tylko nie mam nic na wymianę Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Poznam faceta, 17.07.15, 00:08 w miesiacu. Leee a ja juz mialam nadzieje ze masz jakiegos ciekawego na wymiane.... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 00:10 No co Ty, jakbym miała, to bym nie wstawiała takiego anonsu Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Ok, niech wam będzie 16.07.15, 23:55 zwiększam ofertę jednego i drugiego do dwóch razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 00:24 Naprawde myslicie, ze o razy chodzi? Nie o te glowe na torsie? Nie o to gmeranie dlonia w jej wlosach? Nie o te nogi splątane? To szukajcie na "razy".. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 00:27 Dodam.. "razy", to ja moge miec za rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 00:42 Baltycki ja myślę że ten wątek jest taki z przymrużeniem oka. Autora nie pisze że szuka miłości. To co piszesz jest piękne i w prawdziwym związku na pewno nieodzowne, bo wtedy to nie liczą się "razy" ale cała otoczka wokół tego właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 01:04 > Baltycki ja myślę że ten wątek jest taki z przymrużeniem oka. Serio? A ja myslalem... Oczywiscie, ze echtom pisze z przymrużeniem oka.. Mysle, ze nawet oba dwa przymrużyla Ja tez mrużę.. Ale gmerac we wlosach lubie.. oj lubie Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 09:25 > Ale gmerac we wlosach lubie.. oj lubie W tym zakresie oferuję towar wysokiej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 12:19 U mnie też jest w czym gmerać Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 13:13 no oczywiscie ze to wieczorne zarty byly Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 07:56 > Autorka nie pisze że szuka miłości. Zgadłaś Szukam kogoś, kto by mnie odciążył w paru sprawach i nie absorbował zanadto swoją osobą. A ponieważ taki ktoś nie istnieje, to tłumaczy, dlaczego nie jestem i raczej już nie będę w związku Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ok, niech wam będzie 17.07.15, 12:22 Nigdy nie mów nigdy. Może trafi Cię strzała amora, nawet nie będziesz wiedziała kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Poznam faceta, 17.07.15, 03:42 A nie lepiej stworzyć wspólne gospodarstwo domowe z przyjaciółką? Seks odpadnie, a obiadami można dzielić się po pół. Zwłaszcza że mężczyźni w grupie wiekowej, w którą celujesz, kompletnie nie nadają się do związku partnerskiego. (Ja od lat, nieodmiennie, marzę o prawdziwej polskiej żonie, takiej, co i w domu ma błysk, i obiad dwudaniowy, i do tego pracuje i pensję przynosi.) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 07:53 Nie, no ja też mam świadomość, że do takiego układu łatwiej znaleźć kobietę niż mężczyznę. Mężczyźni jednak mają tę zaletę, że statystycznie więcej zarabiają Odpowiedz Link Zgłoś
echtom PS. 17.07.15, 09:24 Nawet bym miała kandydatkę, ale niestety mamy niezgodność charakterów. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Poznam faceta, 17.07.15, 06:46 Chcesz mojego? Kocha sierciuchy, ma fijoła na punkcie sprzątania, a żywi się na mieście... Do tego przystojny, bardzo inteligentny, oczytany, niepijący, a głos ma taki, że mógłby pracować w sekstelefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 07:48 No wiesz, gdybym nie czytała innych wątków, to pewnie bym chciała Ale dzięki, przemyślę propozycję Odpowiedz Link Zgłoś
kotradykcja Re: Poznam faceta, 17.07.15, 08:03 Znam, ale nie oddam Przynosi pensję, sprząta, gotuje, zajmuje się psem i kotem oraz dziećmi. Gotować w zamian nie muszę, seks ile chcę i potrzebuję. Dodatkowo nie pije, nie pali. Wyjeżdżać i wychodzić mogę gdzie chcę, z kim chcę i kiedy chcę. Mogę też zaszyć się w domu z książką na kilka godzin i wywiesić tabliczkę "nie przeszkadzać". I jeszcze kwiaty raz w tygodniu przynosi i codziennie kawę do łóżka Mój ci on jednak Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 08:07 Zazdraszczam - a już myślałam, że tacy nie istnieją. Przywracasz nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Poznam faceta, 17.07.15, 19:25 echtom napisała: > Zazdraszczam - a już myślałam, że tacy nie istnieją. Oczywiście, że nieistnieją. To jest opowieść wyjęta spomiędzy Czerwonego Kapturka z Żelaznego Wilka. Ksiadz Anatool Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Poznam faceta, 17.07.15, 21:15 Po namyśle stwierdzam, że nawet znam takiego, z którym bym się mogła dogadać na wspólne mieszkanie na korzystnych dla mnie warunkach, ale ma dwie wady trudne do przeskoczenia - za młody i ma nieletniego na stanie. Odpowiedz Link Zgłoś