izuchamama 26.01.06, 17:13 sa tu mamy z hagi???pogadajmy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka71 Re: haga 27.01.06, 12:04 no tez sie melduje, a dokladniej dzielnica Loosduinen, a wy ? Odpowiedz Link
corneliss Re: haga 27.01.06, 18:22 ...to pewnie sie niedlugo na spacerkach w Zuideparku spotkamy :) Rustenburg-Oostbroek Odpowiedz Link
izuchamama Re: haga 05.02.06, 18:46 witam witam.jestes juz mama czy jeszcze czekasz na szkraba?ja mam dwojke.parke.extra.ile masz lat??? co robisz????i wogole jak ci sie tu zyje? napisz troche .moze sie polubimy.pozdrawiam Odpowiedz Link
izuchamama Re: haga 05.02.06, 00:42 no ja do parku mam niedaleko!!!Laakkwartire!no witam witam.Co porabiacie na codzien??? Odpowiedz Link
corneliss Re: haga 05.02.06, 20:04 izka pisz mi na priva gazetowego :) na wszystkie pytania Ci odpowiem :))) Odpowiedz Link
beba3 Izuchamama 16.02.06, 00:22 Na priva oznacza, ze ktos prosi o list od Ciebie na jego adres prywatny a nie o info na Forum. W pasek nadwcy wpisujesz kogos nick potem @, wreszcie 'gazeta', kropka i 'pl'. Twoj to izuchamama@gazeta.pl Jezeli ktos bedzie chcial wyslac Ci wiadomosc to taki adres wpisze. Odpowiedz Link
haganl Re: haga 15.02.06, 11:41 Heja, witam, jestesmy tutaj nowi (na farum i w NL), mam malego synka i mieszkam w Ypenburg (kolo Delft). Pozdrawiamy Odpowiedz Link
kolor201 Re: haga 15.02.06, 13:19 o czesc!ja tez na tym forum dlugo nie jestem.ale jest fajnie i milo.moze spotkamy sie w cieplejsze dni a narazie duzo zdrowka zycze. Odpowiedz Link
kolor201 moze sie spotkamy??? 10.03.06, 13:57 Hej dziewczyny.Moze sie spotkamy? ...mam na mysli jakas kawke np.w Mc.D...gdzie szkraby sie pobawia a my pogadamy?!Co wy na to?Pozdrawiam Odpowiedz Link
kolor201 Re: haga 13.03.06, 13:30 No dziewczyny zadna chetna na spotkanko????Ojej zamim sie zjedziemy wszystkie do kupy to poznajmy sie na miejscu wczesniej tak jak dziewczyny z Amsterdamu!No juz dziewczeta wpisywac kiedy wolne!!!pozdrawiam! Odpowiedz Link
haganl Re: haga 13.03.06, 18:29 Hej , hej, ja bardzo chetna na spotkanie, ale jakos nie mozemy sie wykurowac - jak moj maly ma sie troche lepiej, to mnie cos dopada, ale jak tylko wydobrzejemy to sie odezwe. Zycze zdrowka wszystkim mamom i ich pociechom!. Marta Odpowiedz Link
kolor201 Marta a co z wami? 16.03.06, 12:28 Mam nadzieje ze juz lepiej i dolaczycie do nas. Odpowiedz Link
haganl Re: Marta a co z wami? 16.03.06, 20:10 Heja, wlasnie wygrzebujemy sie z dluuuugiej grypy (chyba grypy), mam nadzieje ze do 21 bedzie ok:) mieszkamy kolo Delft, wiec miejsce spotkania dla nas super. Ale moj maly spi zawsze od ok 13 dwie godziny (zazwyczaj jest wtedy w zlobku - ma 21 miesiecy), wiec dla mnie godzina nie bardzo..... ale cos pomyslimy jeszcze do 21. dzieki, papa Odpowiedz Link
haganl Re: Marta a co z wami? 16.03.06, 20:13 Ha, po przeczytaniu wszystkich watkow jestem troche zdezorientowana co, gdzie i kiedy.....:) ale z checia, jak beda juz jakies konkrety to sie wypowiem, pa. M. Odpowiedz Link
dada32 Re: haga 13.03.06, 19:47 ja bardzo chetnie co do terminu to 9 kwietnia jade do pl a tak to mi wszystko pasuje byle nie na ostatnia chwile bo ja z wassenaar i musze sobie srodek lokomocji zalatwic (tzn uprosic meza zeby do pracy kolejka pojechal) pozdrawiam ewa ps z dzieciaczkami czy bez? Odpowiedz Link
kolor201 Re: haga 13.03.06, 22:48 Ciesze sie bardzo ze wreszcie sie zglosilyscie!Ja mysle ze z dzieciaczkami na to spotkanko sie wybierzmy to sie poznaja jak my ,pobawia ,a i my nie bedziemy myslami gdzies indziej! Odpowiedz Link
zuzka71 jakies konkrety? 14.03.06, 17:20 - czy teraz czy czekamy na cieplejsze klimaty? - jezeli teraz to ustalamy miejsce i nie ma na co czekac. - czy ewent.ten kidsplaygroud w delft by wam pasowal? jak nie to w moim tuincentrum jest fajne miejsce do zabawy dla dzieci- kulki, zjezdzalnia, i domek a obok z 6 stolikow, automat z napojami i przekaskami;) czasem robi sie tam takie male a raczej jak na tutejsze warunki to normalne przedszkole;) -inne propozycje. sluchajcie zglaszamy sie tu, a szczegoly proponuje umawiac mejlowo, w koncu to forum otwarte. mozemy tez jak beba pozwoili na blogu. fajnie byloby zebysmy sie wszystki wczesniej poznaly potwrzy i nicku tamwlasnie? no powiedzialam cowiedzialam teraz wy;)pozdrowki zuzka - Odpowiedz Link
kolor201 Re: jakies konkrety? 14.03.06, 17:33 Mysle ze na cieplejsze dni to niema co czekac bo wlasciwie nie wadomo kiedy nadejda hihihi ale ja nawet nie wiem gdzie ten kinderg..w delft jest.Dla mnie to mozebyc zwykly Mc.D...wiec zuza moze byc to co proponujesz ale napisz gdzie to itd.A moje foto jest na blogu wiec mozecie juz mnie ogladac od jakiegos czasu hihiii.No to niemaco czekac proponujcie dzien ja sie dostosuje!pa Odpowiedz Link
kolor201 Re: haga 15.03.06, 13:38 Dziewczyny proponuje przyszly tydzien!Np.Wtorek.co wy na to?Tyle ze po namysle mysle ze kazdej lepiej spotkac sie w Hadze a nie w Delft.Niewiem wybierajcie.Data odpowiada?Jezeli Wtorek to moze godzina 12??? Odpowiedz Link
dada32 Re: haga 15.03.06, 17:24 ja moge i w hadze i w delft - i tu i tu musze dojechac - dostosuje sie. wolalabym w delft bo nie bylam tam a dzieciaczki mialy by przednia zabawe i moglybysmy chyba swobodniej pogadac. odpowiada mi i wtorek 21 i 1lub 2 kwietnia jadac do delft moge tez ew. kogos zgarnac po drodze:) decydujcie pozdrawiam Odpowiedz Link
kolor201 Wtorek 21.03 godz 13 15.03.06, 20:56 Ok skoro Delft to ok.Napiszcie tylko Gdzie jest to miejsce w ktorym mamy sie spotkac i po klopocie!Reszte dziewczyn z Hagi i okolic zapraszamy!Zglaszajcie sie dziewuszki tyle nas jest wiec postarajcie sie na wtorek dojechac ok!? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tijgertje Re: Wtorek 21.03 godz 13 15.03.06, 21:29 Delft i Delft, a wy myslicie, ze tam to po omacku mozna trafic??? :-) Dajcie chociaz jakiegos linka, co? Tak na przyszlosc, bo we wtorek to mlody do przedszkola idzie i bedzie padniety, wiec MUSI po poludniu pospac, ale nastepnym razem, to kto wie? Odpowiedz Link
kolor201 Re: Wtorek 21.03 godz 13 15.03.06, 22:17 Tijgertje Delft mozna latwo znalesc na mapie;-))ale tak pomagjac jest miedzy Haga a Roterdamem.I bardzo szkoda ze was nie bedzie tym razem Odpowiedz Link
zuzka71 Re: Wtorek 21.03 godz 13 15.03.06, 23:30 tu namiar na kidsplayground w delft i nie tylko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24320&w=32469846&a=32470046 lokej tylko sie zorientowalam ze to od srody do niedizlei tylko czynne....moze w czwrtek zatem? albo weekend? pozdro.zuza Odpowiedz Link
kolor201 Re: Wtorek 21.03 godz 13 16.03.06, 12:26 Nie Zuza jednak ten delft dla mnie nie odpada.Weszlam na ta strone i jednak jest to fajne ale tylko z moim mezem zeby latal z malym i sie bawil bo ja niedam rady sama z dwojeczka moja rady tam.A moje kochanie nie ma czasu w tyg i sob a niedziele mamy wiecznie ustawione.Jest nas teraz malo wiec moze jednak wpadnijcie do mnie na "Kawe" dzieci sie pobawia a my pogadamy.Miemam duzej chatki i nie mieszkam ekskluzywnie(noi zbieramy sie na przeprowadzke)ale jest gdzie usiasc hihihi. Odpowiedz Link
dada32 Re: Wtorek 21.03 godz 13 16.03.06, 16:21 ja w przyszlym tygodniu moge we wtorek bo moj maz bedzie pracowal z domu i bede miala auto do dyspozycji jezeli inne dzien wam odpowiada to moze jednak sobota lub niedziela? Kolor nie boisz sie takiej ilosci dzieci pod swoim dachem;-) ja mieszkam pod haga a malzonek codziennie jezdzi do pracy do rotterdamu wiec musze z odpowiednim wyprzedzeniem go informowac kiedy bedzie mi autko potrzebne (bo ja za leniwa jestem na jazdy autobusem z mlodym - tak tak lubi sie te wygody :-)) pozdrawiam ps na koniec: mnie wtorek 13 pasi! tylko gdzie... Odpowiedz Link
haganl Re: Wtorek 21.03 godz 13 16.03.06, 20:15 Deltftjest fajne, czesto tam bywamy, ale moj maly jeszcze na tyle maly ze musze za nim biegac, wiec moze lepszy weekend kiedy to malzonkowie tez beda mogli..... Pozdr. M. Odpowiedz Link
beba3 Tylko weekendy 16.03.06, 21:29 Dla mnie niestety jak w temacie. Tyko weekendy jesli mam gdzies dojechac. W tygodniu to zapraszam do Enschede. :-) Odpowiedz Link
zuzka71 ile chetnych na jaki dzien - ja wtorek 16.03.06, 21:43 ok dwie opcje wtorek 13 gdzies w hadze;) albo weekend w delft. ja narazie wole wtorek, bebe co do delft tomozna sie pozniej w cieplejszym czasie umawiac, bo ty i tak chyba nie teraz? ale ja sie dostosuje do reszty,(pisze tylko co mi bardziej lezy) prosze piszcie ile nas chetnych i na kiedy, jak nas bedzie 4 mamy plus dzieci to domowo moze byc ok,a le jak wiecej to moze cos wymyslimy lokalnie. nawet jakies frytki i kulki w mcdonalds bylyby ok. czyli policzmy sie frakcja haska, zapraszamy do nas tez chetne z dalszych okolic, zaczyna sie cos krystalizowac;)pozdr.zuza Odpowiedz Link
dada32 to ja tezjestem za wtorkiem 16.03.06, 22:18 ale jezeli wtorek nie wypali to przybede i weekend pozdrawiam Odpowiedz Link
kolor201 wtorek u mnie 16.03.06, 22:31 wiec zapraszam do mnie:-)).Poplotkujemy a jak sie uda to potem mozna i w sobote z mezami do delft skoczyc.Co wy na to?A dzieci maja maly pokoik ale w nim same zabawki wiec niech robia co chca;-)).Tylko ostrzegam ze lulkusow nie mam hihi.Adres na privie podam wiec piszcie kto przyjdzie i odpisze Odpowiedz Link
beba3 Re: wtorek u mnie 16.03.06, 23:17 Wlasnie dostalam zaproszenie na 2 kwietnia na urodzinki do trzylatka. No to w moim przypadku albo 1 kwietnia albo pozniejszy, cieplejszy termin ale w weekend. W tygodniu mnie absolutnie nie liczcie. A szkoda... Innym razem Was poznam! :-) Odpowiedz Link
kolor201 beba 17.03.06, 11:23 napewno sie spotkamy w weekend jeszcze i to pewnie szybko zeby czasu nie marnowac hihi,a my ok 20 kwietnia wyjezdzamy na dlugi urlop w polsce(odwiedzimy baltyk rowniez) wiec do tego czasu jestem chetna na wszelkie spotkania Odpowiedz Link
kolor201 Re: haga 18.03.06, 12:39 podnosze watek dziewczyny.I zapraszam na ten wtorek-odzywajcie sie Odpowiedz Link
zuzka71 wtorek 13 potwierdzam 18.03.06, 21:42 uczestnictwo. poprosze o @ z danymi adresowymi. dzieki i do zobaczyska. a 2 kwietnia nadal aktualne co? beba? pozdr zuza Odpowiedz Link
beba3 Zuzka! 20.03.06, 20:31 Mam zaproszenie na 3 urodzinki kolegi Jagi i Pysi wlasnie na 2. Na 14 i pewne ze dwie godzinki posiedzimy. Tak w polowie dnia. Bardziej by nam pasowalo jednak 1 kwietnia. Zakupy zrobimy w piatek a cala sobote spedzimy w Delft. Czy Ty reflektujesz na 1 kwietnia? Ktos jeszcze? Odpowiedz Link
marudka1980 Re:Kochane Mamusie 20.03.06, 19:23 Poradzcie jak z Polski dostac sie szybko niedrogo z rocznym dzieckiem do Hagi?najlepsze by byly linie lotnicze:0)musze tam pijechac to pilne!!!no i z Wami spotkac o ile mnie przyjmiecie? Odpowiedz Link
zuzka71 ogolnie 20.03.06, 23:03 beb afakt pomylilam daty ok z tym 1 kwietnia (jej dobrze zapamietalam?) no wlkazdymr aize nie dzien tych urodzin. ja sie zapisuje;) marudka zalwezy z jakiego miasta,jak nop z krakowa to skyeurope. cos mi twoj nick znajomo brzmi? przylatuj. kolor do jutra;) my tylko we dwie z dzieciaczkami?czy dada tez? bo cos cicho siedzi;)pozdrowki.zuza Odpowiedz Link
beba3 Zuza! I inne chetne na Delft: 20.03.06, 23:43 No to 1 kwietnia, he? ;-D Dopisywac sie prosze! :-) Odpowiedz Link
zuzka71 Delft: 1 kwietnia zgaszam sie;) 21.03.06, 00:02 nie wiem czy w 3 czy tylko w 2 ale na pewno;)godzina jakas taka np 13ta? pozdrowki i dobranocka;) zuzka Odpowiedz Link
go.ga Re: Zuza! I inne chetne na Delft: 22.03.06, 18:55 beba3 napisała: > No to 1 kwietnia, he? ;-D Beba, to Prima Aprilis? ;-) Odpowiedz Link
beba3 Re: Zuza! I inne chetne na Delft: 22.03.06, 22:59 Nie, to nie zarty! ;-) Bede sie pchala z mezem i dziecmi i nikogo nie zastane? Ale mi bedzie nie do smiechu... :-( Wasze pyszczki chce obaczyc! Razem pogadamy i sie posmiejemy! ;-) Odpowiedz Link
kolor201 PrimaA... 23.03.06, 12:00 Beba ja nie obchodze takich swiat-czy co to wiec na mnie mozesz liczyc!A i Zuza tez pewniak;) Odpowiedz Link
zuzka71 spotkanie haskie sie odbylo 22.03.06, 22:31 w 3 mamy i 4 dzieci, jejciu ale balagan pozostawilismy (znaczy wlaciwie to dzieci nie mamy;) fajnie tak obaczyc i posluchac sie, a nie tylko czytac kogos;) polecam!pozdrowki i do zobaczenia 1 kwietnia. zuza Odpowiedz Link