23.07.18, 10:44
jakie macie doświadczenia z iperfumy? podroby, czy nie?
na jakich stronach kupujecie oryginalne?
Obserwuj wątek
    • black-cat Re: iperfumy 23.07.18, 11:13
      Iperfumy nie sprzedają podróbek. Mają też sklepy stacjonarne (w Wwie są w Blue City). Możesz iść, obejrzeć, powąchać. Ceny są niższe o jakieś 20-30%, Sephora ma sezonowe dwudziestoprocentowe zniżki.
    • sasha_m Re: iperfumy 23.07.18, 11:31
      Kupuję tylko tam. Zawsze wszystko było ok.
      • aqua48 Re: iperfumy 23.07.18, 16:31
        Nigdy nie miałam od nich żadnej podróbki.
    • zielonecurry Re: iperfumy 28.10.18, 11:11
      Kupiłam na iPerfumach podkład Clinique. Opakowanie znacząco różniło się od tego ktore kupiłam w Sephorze. Zaczęłam drążyc temat i okazalo sie ze iPerfumy nie są autoryzowanym dystrybutorem tej marki.
      • chicarica Re: iperfumy 28.10.18, 11:18
        Iperfumy często mają produkty z innych krajów, np. z USA.
        Ja parę razy kupowałam i wszystko było ok, ale raz się nacięłam. Kupiłam CK Reveal, buteleczka wyglądała w porządku (akurat miałam końcówkę poprzedniej buteleczki w domu, więc mogłam porównać), ale to co było w środku, było albo podróbą, albo bardzo mocno przeterminowane, bo śmierdziało spirytusem i w ogóle nie rozwijało się tak jak oryginalny zapach. Zwróciłam, kasę oddali, niesmak pozostał. Więcej tam nie kupię i nikomu nie polecę.
    • sortfort Re: iperfumy 28.10.18, 12:21
      Kupiłam raz, duże zakupy. Małe perfumy i próbki były oryginalne, ale perfumy w dużych pojemnościach butelki były podróbkami.
    • bei Re: iperfumy 28.10.18, 12:23
      Przez kilka lat byłam zadowolona, aż kiedys przyszły mi perfumy w butelce, która była tylko podobna do butelki oryginalnych perfum. Gdy napisałam do iperfum to pan na czacie odpowiedział w obrażonym tonie, ze sklep zamieszcza tylko poglądowe zdjęcie, i mogę je odesłać. Zrazilam się, od tej pory już nic u nich nie zamówiłam. Nawet przepraszam nie padło. Perfumy miały tylko podobny zapach, były bardzo nietrwałe. Spojrzałam wówczas już krytycznym okiem na te, które były kupione wcześniej i dojrzałam w jednej buteleczce jakiś wytrącony osad, w jeszcze innej zauważyłam, ze perfumy zmieniły kolor- wyblakły. Perfumy zuzylam do przecierania dna szuflad i szaf w garderobie.
      • katja.katja Re: iperfumy 28.10.18, 16:39
        Potwierdzam. Podróbki.
        Lepiej dołożyć więcej i kupić oryginały w Sephorze lub Douglasie, że też jeszcze nikt im się do d..pska za to porządnie nie dobrał.
    • loola_kr Re: iperfumy 28.10.18, 14:34
      Podróbki.
      Juz tylko kupuje w Sephorze albo Douglasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka