panna_lila 19.11.19, 23:40 ponieważ sporo schudłam przygotowałam kilka par spodni do wyrzucenia, ale widzę że to błąd. Nie dość, że nie ma co ich wyrzucać, to i meżowe można śmiało nosić Jak się widzicie w ubraniach "slouchy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fil.lo Re: nadążyć za modą;) 19.11.19, 23:46 Haha. No wygląda to osobliwie, ale pamiętam, że boyfriendy też wydawały mi się dziwne. O rurkach myślałam, że w życiu ich nie włożę. A boyfriendy i rurki to teraz moje ulubione spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:14 Dzięki spodniom. bez nich władzy nie ma, tako rzecze feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 12:11 Jako władczyni świata nakazuję Ci: dajże już spokój Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 22.11.19, 12:13 Jestem poza Twoją jurysdykcją gdyż wyzbyłem się feministycznych dogmatów. Odpowiedz Link Zgłoś
valla-maldoran Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 15:47 A co to są boyfriendy? Wygooglałam, obejrzałam, ale nadal nie wiem, o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 19:31 Spodnie jak pożyczone od swojego faceta (czyli z reguły przyduże i przydługie). Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: nadążyć za modą;) 19.11.19, 23:52 To straszne, zaczynam być modna Jak dobtwgo doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 14:41 Modliłaś się żarliwie, jesteś fanatyczną feministką to Ci bogowie władzę w postaci spodni zesłali. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:18 Wyciągnęłaś ciuchy z lat 80tych ze strychu? Dla mnie to takie deja-vu - dziewczyny noszą to co nosiło się w moim dzieciństwie - długie powyciągane swetrzyska, spodnie z wysokim stanem, marynary z poduchami na ramionach.... Jak powrócą natapirowane grzywki, to padnę... 🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: nadążyć za modą;) 19.11.19, 23:58 Oooooooooooooooo, a dla mężczyzn też ta moda obowiązuje? Mąż mi właśnie schudł i tak portki na nim wyglądają, jak na tym drugim zdjęciu! Wczoraj mu nagadałam, że wygląda, jakby ze starszego brata spodnie donaszał, a tu proszę, może on właśnie modny strój ma! Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 00:06 A to teraz modne? Na pierwszym zdjęciu podoba mi się jedynie górna część garderoby. Zdjęcie 2 i 3 - żadna stylizacja nie jest ładna. Chyba jednak nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 05:23 Taki styl widuje się już od dobrych paru lat - taka reakcja świata mody na wszechobecne rurki. Moim zdaniem w znakomitej większości przypadków to nie wygląda dobrze. Oczywiście długonoga modelka wzrostu sześciu stóp sobie nie zaszkodzi, ale większość kobiet taki krój pogrubi i skróci nogi. Nawet Victorii Beckham, która na ogół unika wpadek, udało się w ten sposób osiągnąć sylwetkę krótkonogiego krasnoluda. Na szczęście teraz jest modne praktycznie wszystko, więc nawet jeśli komuś zależy na podążaniu za modą, to można sobie wybrać, co nam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 06:07 Straszne, na zasadzie " czego to ludzie nie wymyślą". Przypomina to modę z wczesnych l 90, gdy w późnej podstawówce w dobrym tonie były tak długie nogawki, że z tyłu szarpały się od włuczenia po chodniku. Nie muszę pisać, jak to wyglądało po spacerku w błocie pośniegowym... Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 06:40 Myślisz że Viktoria nie wie jak wygląda?mnie się podoba ze względu na idee(stereotypy won!)oraz fun,jest jedno ale:niewysokiej grubaski w tym nie widzę😔 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 14:52 niu13 napisała: ". Przypomina to modę z wcze > snych l 90, gdy w późnej podstawówce w dobrym tonie były tak długie nogawki, że > z tyłu szarpały się od włuczenia po chodniku. Wujek przyjaciółki wziął kiedyś z nienacka siekierę i odrąbał jej taki kawałek spodni. To był 97 rok i sztruksowe dzwony 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 07:26 Na wysokiej i szczupłej może być. A ja nie jestem wysoka i szczupła, więc to nie dla mnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 07:35 Na wysokiej i grubej też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 07:49 Moim zdaniem nie bardzo, bo w takich worach wyda się jeszcze grubsza niż jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:15 a co to ma za znaczenie? Grand leveller bardzo lubi spodnie i czyni wszystkich równymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:15 Tylko trumna nie dość, ze długa, to jeszcze szeroka, no i za dwa miejsca leżące skasują. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:23 Jest jeszcze kremacja :p urna, nawet duża, zajmuje mniej miejsca niż trumna:p Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 11:41 Czyli producenci, by zachęcić klientów do zakupu spodni powinni do nich dodawać kupon zniżkowy do krematorium. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 12:08 Coś mi się wydaje, że ludzie nie potrzebują zachęt żeby kupić spodnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 13:11 Jeszcze nie ale niedługo sprzedawcy spodni będą musieli oferować rodzinne pakiety zniżkowe do krematoriów, zakładów pogrzebowych, takie, co obejmują też dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 13:12 Rynek się zmienia, także ze względu na postępy nauki i edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 13:43 To może sprzedaj ten patent jakiejś firmie ubraniowej zanim rynek się zmieni i ktoś inny na to wpadnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 14:28 Przecież najwybitniejsze specjalistki od marketingu sie na tym forum udzielają, za późno, nowa reklama jeansów już jest w trakcie realizacji, na terenie krematorium. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 14:31 Mam jeszcze kilka patentow, oddam za darmo, np. urna w kształcie spodni, wieniec jeansowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 14:44 Wysoka i szczuła będzie potrzebowała długiej trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 07:54 Może i modne, ale koszmarnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 08:24 Wolę rurki i leginsy. Na sobie. I na innych kobietach też, nawet jeśli nie mają doskonałej figury to rurki chociaż nie skracają i nie dodają kg. Odpowiedz Link Zgłoś
nuzini Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 09:55 Mam takie jak na ostatnim zdj tylko trochę węższe nogawki - uwielbiam. Są z nieelastycznego jeansu i przez to są jakby cieplejsze niż rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 12:57 Aaaa! Pal sześć spodnie, ale jeśli wraca moda na te kuriozalne szpice w butach to chyba muszę sobie kupić na zapas normalnych butów. Przy poprzedniej modzie na szpice przez parę lat nie było z czego butów wybrać, same ze szpicami (albo ze starych zapasów z kwadratowym noskiem, strasznie brzydkie, ale przynajmniej zgodne z ludzką anatomią). Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 13:01 Matko jak to dobrze, że nie jestem celebrytką i nie muszę być modna Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:19 Ja bym królowała na listach "Czego nie nosić" Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: nadążyć za modą;) 20.11.19, 15:30 Nie, nie, nie - są granice obciachu, których przekraczać nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 12:36 Moje córki tak chodzą, szczególnie młodsza w ciuchach po starszej, dla mnie no go. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 13:25 Żonka Biebera do schrupania !!! Super wygląda. Buty bym tylko wymieniła na jakieś bardziej płaskie, jeśli miałabym się tak nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: nadążyć za modą;) 21.11.19, 22:10 No niestety nie dla mnie, powiększyłyby mi d.pę, a tej już i tak dużo. Kiedy byłam młoda i szczupła to nosiłam takie duże spodnie (brata) bojówki, garniturowe, a do nich obcisłe bluzeczki, koszulowe albo tiszerty. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: nadążyć za modą;) 22.11.19, 13:31 ga-ti napisała: > Kiedy byłam młoda i szczupła to nosiłam takie duże spodnie (brata) bojówki, gar > niturowe, a do nich obcisłe bluzeczki, koszulowe albo tiszerty. Ooo bojówki i małe topy, często wiazane na szyi,Uwielbiałam się tak ubierać na przełomie wieków 😀 Odpowiedz Link Zgłoś