lilia.z.doliny 03.02.24, 17:32 Film, serial. Żeby był odświeżający, przewietrzył mózg, oderwał.od zlego. Podrzućcie tytuły, które ostatnio was urzekły. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midge_m Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 17:44 Somebody somewhere. Marvelous Mrs Maisel (mi zawsze daje kopa energii). Loudermilk (jest dziwny ale ma jedną super sympatyczną postać). Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 17:55 4 dobre dni. Ale czy lekki to nie wiem. Ale warty obejrzenia. Netflix. Z Miłą Kunis. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 17:55 Naprawdę pozytywny, do tego niegłupi i ciekawy? The detectorists z 2014. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 19:42 lella_two napisała: > Naprawdę pozytywny, do tego niegłupi i ciekawy? The detectorists z 2014. > Mój ukochany serial! Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 17:58 A jak nie oglądałaś i chcesz coś dobrego, lekkiego, pozytywnego to obejrzyj też na Netflix "Sekret- odważ się marzyć" z Katie Holmes. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 18:03 Farma Clarksona. Clarkson, nie bez wad i pogladow z dudy; jednakze ogladanie jak radzi sobie z hektarami w Cotswolds nieslychanie relaksuje. Plus piekne krajobrazy, sielskosc (pozorna) i poczucie, ze nie tylko my walczymy z przeciwnosciami losu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 22:52 Uwielbiam. Książkę też miło się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 16:24 Wezcie, dziewczyny, mi sie farma zamarzyla, ech, jak tam pieknie. Moglabym tym olbrzymem jezdzic po polu, w gumaciach i Kalebowi krecic loczki😀 tylko bym plakala za kazdym zdechnietym jagniatkiem (podobnie, jak Clarkson, lubie midsole choc rzadko jadam). Ech...jestesmy w polowie pierwszego sezonu, jest drugi i ma byc trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 18:46 Wprawdzie nie serial ani film, ale tv reality Parisian agency. O francuskiej rodzinie, która prowadzi agencję nieruchomości i specjalizuje się w sprzedazy luksusowych domów i mieszkań. Z tego co pamiętam kochasz Paryż to tam będziesz miała wiele pięknych widoków tego miasta i rezydencje, które zapieraja dech w piersiach. A do tego wszystkiego francuska bardzo fajna rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 20:38 Oj tak! Ładuje estetycznie, że ho ho. I bardzo sympatyczni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
raphidophora_tetrasperma Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 18:52 "Zdumiewająca historia Henrego Sugera" na netflixie, krótki film ale właśnie taki urzekający i w formie i w treści. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 23:02 Krótki, a i jak dla mnie ciut za długi... Po tym wpisie obejrzałam. Wizualnie- film ciekawie i oryginalnie zrealizowany. Biorąc to pod uwagę film warto zobaczyć. Reszta? Eh... najbardziej to zabrakło mi puenty? czegoś, na co czekałam przez cały film Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 18:59 Nie polece ale zapytam: czy ktos zaczal ogladac/oglada Griselda? Mam takie mieszane uczucia - i chcalabym, i nt so much Chetnie poczytam reflections/opinions. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 21:02 Zaczęłam i skończyłam po 1 odcinku. Nie potrafię dokładnie określić, co mnie w nim drażniło. Hmm, pomijając mdłą fabułę i masę niedociągnięć scenograficznych . Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 22:32 Ja wlasnie ogladam. Na razie mnie bawi , zobaczymy co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 00:56 Zaczęłam, za namową córki, ona uwielbia aktorkę grającą Gryzeldę. odcinki, ale mnie nie wciągnął. Nie moje klimaty, nie te lata, nie ten interes, nie te ciuchy, no nie. Nie gra mi to jakoś. Młodej się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 17:27 OK, obejrzalam uczciwie 3 episodes & I'm done Strasznie repetitive. Muzyka dobrana kompletnie crazy - WTF? Fashion w miare OK & sama kolorystyka zdjec tez fine ale szkoda, ze tak malo Miami z tamtych lat no i calosc jest po prostu nudna Wielka szkoda, bo wszak taki "Serpent" (more-or-less te same lata etc.) jest amazing TV! Jedyny interesujacy motyw w "Griselda" to misogyny i u kryminalistow, i u policjantow - again, szkoda, ze wyczalnie zarysowany. Tak wiec melduje, ze sprobowalam, dalam szanse & no more. Ale moze komus sie spodoba Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 19:00 Na HBO fiński film Sisu ( w klimacie tarantinowskim) www.filmweb.pl/film/Sisu-2022-10020122 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 19:07 Lekki i przewietrzający mózg, to ostatnio obejrzałam miniserial Girl boss na netflixie. Zachwycił mnie też Boy swallows univers, ale to już zdecydowanie mniej lekki serial, choć z pozytywnym zakończeniem i taki mocno uczuciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 19:56 Ostatnio podobał mi się Reality, jak FBI ukrywało wpływ Putina na wybory, to jest historia analityczki wojskowej która wydrukowała tajny raport i dostała za to karę więzienia, film na faktach bardzo prosto zrealizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 16:25 O tak! Ted Lasso jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 20:14 "Hrabia", zabawa z horrorową konwencją choć zabawny nie jest, dowcipny owszem. Trochę obrzydliwy, scenograficznie ponury. Chile, Pinochet jako stary zdychający wampir z egzystencjalnym problem. Przyjemnie spędziłam z nim wieczor. Podobno nominowany do Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 20:30 Dziękuję wam Będę wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 21:08 Skonczylam ogladac Mistrza i Malgorzate. 12 odcinkow. Wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 08:42 Zwykły youtube. Ale ostrzegam: 12 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Coś fajnego na wieczor 03.02.24, 21:21 Powiem tak: czuje się zawiedziona. Byłam pewna, że zobaczę zdjęcie Marcela 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 06:52 Oooo Gadałam z marcelową. Mówię, że jakieś te zdjęcia bez jaj ostatnio. A ona, że chlop grzeczniutki się zrobił. Trudno, co zrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 09:27 Dziękuję, czuje się usatysfakcjonowana 😁🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 16:25 Czy on ja zabil czy wlasnie znalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 20:49 Nie wiem... W urodziny marcelowej.mamy to się odbyło w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 05.02.24, 09:21 Moze przynios, ekhem, prezencik? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 07:18 Na Primie jest film pt. Pogrzebani. Nie sugeruj się tytułem, historia faktach z plejadą gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 07:19 Jeden przcinek mi zwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 07:20 forum.gazeta.pl/forum/w,567,177233426,177233426,Filmy_rzemieslicze_.html?so=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 12:06 1670, dobrze się bawiliśmy, Derry Girls pewnie widziałaś,? Mężczyzna imieniem Ove i remake Mężczyzna imieniem Otto, Post mortem, Złe dni. Mi na chandrę zawsze robią dobrze Durellowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 12:12 1670 obejrzałem z nudów i braku innej rozrywki. Jest kilka zacnych grepsów, i dziewczyna fajna. Można obejrzeć. Niemniej bez wzlotów. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Coś fajnego na wieczor 05.02.24, 08:50 Kwestia gustu. A co tobie się podobało ? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 20:29 Nie wiem, czy można o nim powiedzieć "fajny", bo raczej jest dość ciężki, ale obejrzałam wczoraj z zainteresowaniem. Time/Czas na HBO - o nauczycielu koło 60-tki, który trafia na kilka lat do więzienia za zabicie człowieka w wypadku drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Coś fajnego na wieczor 05.02.24, 09:35 Bardzo przyjemne i odprezajace na wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Coś fajnego na wieczor 04.02.24, 20:40 Polecam reality show " Love is blind', ja oglądałam szwedzką wersję, super relaks. No i dużo mądrzejszy koncept niż w ślubie od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Coś fajnego na wieczor 05.02.24, 03:35 Wlasnie odkrylam "Tinder Swindler" na Netflix - taka modern story a la Kalibabka - oglada sie bardzo dobrze! BTW, facet wciaz na wolnosci wiec pewnie ... to be continued, eh ... hmmm Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Coś fajnego na wieczor 05.02.24, 09:21 A ogladal juz ktos 'capote vs the swans'? Wyglada ciekawie choc to Ryan Murphy a od jakiegos czasu ze mna nie rezonuje. Odpowiedz Link Zgłoś