Dodaj do ulubionych

dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!!!!

10.06.05, 15:41
od rana mala placze chodzi uczepiona nic nie moge zrobic,,rozsypalam kawe,
wszedzie balagan tu obiad, nie mam juz sily nie wiem co jej jest, siadlam i
rycze ........
Obserwuj wątek
    • umasumak Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 15:44
      edycia274 napisała:

> od rana mala placze chodzi uczepiona nic nie moge zrobic,,rozsypalam kawe,
      > wszedzie balagan tu obiad, nie mam juz sily nie wiem co jej jest, siadlam i
      > rycze ........

Odpuść sobie obiad i sprzątanie, ubierz mała i idźcie na spacer. Czasem tak
      trzeba. Pozdrawiam
      • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 15:51
        ale mala ma straszny katar na dworze leje i zimno bardzo.....nie nie chce
        powiedziec ze jestem meczennica tylko jakas taka placzliwa moja i ja juz mam
        dosc i tez rycze
        • umasumak Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 16:10
          To ona przez ten katarek taka marudna. Przy takiej pogodzie spacer faktycznie
          niemożliwy (podałam ten pomysł, bo u nas od rana piękne słońce), ale mimo to,
          możesz odłożyć na bok wszystkie obowiązki i zająć się małą. Dzieci też czasem
          mają złe dni. Pzdr
    • attena76 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 15:50
      qrce faktycznie dziś jakiś feralny dzień. wszyscy jacys rozdrażnieni, marudni.
      co jest? piątek co prawda ale nie 13 do jasnej (piii)
    • ingrid123 to ta pogoda!!! 10.06.05, 15:58
      świetego by z równowagi wyprowadził ten deszcz zimnica wiatr!!!
      dziewczyny po niedzieli ma byc ciepło 28`i wtedy wszystkim humory sie poprawia
      a nasze kochane dzieciaczki będą beztrosko biegac po trawca i dłubac w
      piachu.....
      oby do lata!!!!
      • kkatie Re: to ta pogoda!!! 10.06.05, 16:02
        mamuski kochane, zgadzam sie, ze to ta paskudna pogoda wszystkiemu winna uncertain
        ale na pocieszenie przeczytajcie prognoze na lato smile)))
        www.twojapogoda.pl/
        caluje i pozdrawiam
        p/s ja tez zmagam sie dzis wyjatkowo ciezko ze soba i z synkiem wink
        • hanya00 Re: to ta pogoda!!! 10.06.05, 16:07
          zgadzam sie,ze to ta pogoda,u mnie w domu to samo.jezeli ta prognoza mowi prawde
          to od poniedzialku upaly!!!tak sie ciesze,mieszkam nad samym morzem!!!wiecie jak
          jest nieprzyjemnie w taki zimny dzien.u nas na dodatek jeszcze wieje..
          • anias29 Re: to ta pogoda!!! 10.06.05, 16:10
            A gdzie nad morzem? Bo u nas dzis cieplo, slonecznie i tylko lekki wiaterek...
            w przecwieństwie do calej reszty kraju chyba.
    • june26 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 16:04
      pogoda do bani swoją drogą, ale może małą coś boli?nie wiem mój synek spi już 2
      godzinę a to nie w jego stylu, coś jest nie tak
      • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 16:08
        kurcze fajnie ze mnie rozumiecie, nie wiem moze nastepny zab? ale mam wrazenie
        ze poprostu chce tylko mnie,,,wsadzilam ja do lozeczka troche marudzi ale sie
        zajela.......ojej huraaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co? moja siostra 12 kletnia na
        weekend do mnie wpadla hurraa mam opieke
        • ingrid123 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 16:14
          no to juz planuj jak jutro spędzicie dzieńsmile
          na pewno bedzie wesołosmile Ja przez cały weekend beda sama z dzieckiem bo maz
          jedzie do Wawy i wraca w niedziele wieczorem.....
      • ingrid123 June26 to wlasnie ta pogoda 10.06.05, 16:09
        ona działa usypiajaco , dltego dziecaiczki spia dluzej mój ponad 3 h spi i
        nawet sie nie przekreci na drugi boksmile
        Ja juz druga kawke pije bo zieeeeeeeeeeeewam!!
        oby do upałówsmile
        • edycia274 idziemy na piwko??????? 10.06.05, 16:13
          kto ze mna idzie???????/ ja jzu chyba 3 zaraz kawe wypije ....
          • twinmama76 ja idę :-) 10.06.05, 16:18
            Trzecią kawę już wypiłam, efektów nie czuję sad(
            Maluchy rozwalają dom, chyba się właśnie biją, a mi to wiiiisiii wink
            Mam nadzieje, że jutro chociaż troszkę cieplej będzie, bo idę na wesele i
            miałam ubrać sukienkę z krótkim rekawkiem i sandałki sad((( Kurcze, chyba w
            dżinach pójdę sad
            • ingrid123 Re: ja idę :-) 10.06.05, 16:20
              do dżinów obowiązkowo kozaki!!!
              podobno sa trendysmile
              • twinmama76 a kalosze mogą być? ;-)) 10.06.05, 16:24
                Moje kozaki niestety kolejnej zimy juz nie przetrwały ;-(((
                • ingrid123 Re: a kalosze mogą być? ;-)) 10.06.05, 16:28
                  no jasne w takim obuwiu zrobisz furrorę a może i pannie młodej pożyczysz żeby
                  pantofelów nie pobrudziłasmile
                  a tak serio ja też nei bawe mam wesele i mam dylemat co kupic bo z pogoda może
                  być ...niebanalnie(jakby co kozaki mam jeszce "na chodzie")
    • umasumak A u mnie (Dolny Śląsk) jest pięęęęęknie :-) 10.06.05, 16:13
      Słoneczko od rana. Niedługo tak będzie i u Was. Pzdr
      • cocollino1 kujawsko-pomorskie tez pieknie :)) n/t 10.06.05, 16:14
        • ingrid123 Słońce w tv 10.06.05, 16:17
          to ja sobie mogę najwyżej obejrzećsad
          ale Wam zazdroszcze!!!
      • twinmama76 Uma, pogoń to słońce w stronę Katowic :-) 10.06.05, 16:19
        Może do jutra dopłynie?
        • edycia274 Re: Uma, pogoń to słońce w stronę Katowic :-) 10.06.05, 16:55
          a sosnowiec brzydki wrrrrrr leje i leje, ale moj juz wrocil i piwko mam i luzik
          bo on sie mala zajmie i siostra,, hiii to co zlot i na piwko ?????????
          • hanya00 Re:zachodniopomorskie srednio na jeza.. 10.06.05, 17:29
            za koszalinem slonca brak a wczoraj bylo 30 st.ale nie jest tak zle,bywalo gorzej
          • twinmama76 mój wróci najwcześniej za godzinę buuuu :-( 10.06.05, 17:44
            Puściłam dzidziorom bajkę i mam przynajmniej chwilkę względnej ciszy.
            • edycia274 Re: mój wróci najwcześniej za godzinę buuuu :-( 10.06.05, 17:49
              a ja odpoczywam,,,,,,,,,,moj sie mloda zajmuje ona za mala na bajki,zaczela
              chodzic i caly swiat jej.......mam ochote na wypad
              • musia2002 Re: mój wróci najwcześniej za godzinę buuuu :-( 10.06.05, 17:53
                A u nas tak cieplo,ze nie da sie z domu wyjsc.Od kilku dni klimatyzacja chodzi
                caly czas.Maly chce isc do piasku,a po 5 minutach mowi"musia do domu".
                • edycia274 musia 10.06.05, 17:57
                  daj troche tej pogody cio????????????????????????????????
                  • musia2002 Re: musia 10.06.05, 18:02
                    Jak tylko by sie dalo to pewnie tak.Tu sie nie da wytrzymac latem-cale lato
                    darmowa sauna.Ratunkiem jest klimatyzacja wszedzie-dom,auto,sklepy.My mieszkamy
                    20 minut jazdy autem od oceanu tam jest rewelacja-jutro pojade.
                    • edycia274 Re: musia 10.06.05, 18:19
                      a ja mam spokoj juz, moj wykapal mala i teraz ja karmi a ja mam luzik, az do
                      jutra sad
                      • musia2002 Re: musia 10.06.05, 19:42
                        U nas juz tez leje,a godzine mamy obiadowa.
                        • edycia274 Re: musia 10.06.05, 20:50
                          wstretna ta pogoda wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • mawikt Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 22:33
      Ja tez, ja tez! Synek tez zakatarzony i caly dzien nigdzie mnie nie puszczal,
      nawet do kibla, bo ryk. O obiedzie nawet nie myslalam, no trudno, kanapki tez
      dla ludzi.

Moze jutro bedzie lepiej?
      M.
      • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 22:42
        nie jestem sama, moja ciagle uczepiona mej kiecy dobrze ze moj to rozumie bo sa
        tacy ze nie,,,a le wiecie co chyba ja brzuszek boli strasznie pierdzi....a ja
        wykapalam sie i wysmarowalam a moj usnal wrrrrrrrrr "smile)))))))))))))))))))))))))
        • edycia274 WIEM WIEM WIEM :))))))))))))))) 10.06.05, 22:43
          zostawmy nasze pociechy naszym mezom i nie mezom itd i wezmy dupki i sobie
          gzdies pojedziemy same mamy co?????????/////niech tylko tego ktos zle nie
          odbierze..plis
      • ala67 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 22:54
        co za miły wieczórsmile, winko popijam, siedzę na forum, mąż cierpliwie czeka...
        może i się w końcu doczekasmile)
        dziewczyny, rano będzie lepiej, a od poniedziałku słoneczko nas będzie trzymać
        przy życiu!
        głowy do góry!
        • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 10.06.05, 22:55
          hi a ja piwko pije ale moj spi i ja sie nie do czekalam no ja chce slonceee
          • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 11.06.05, 08:09
            noi masz tu babo placek buuuuu od 4 placz,,i marudzenie,,dziewczyny ja tak nie
            chce,,,ratunku
            • mawikt Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 11.06.05, 14:47
              No i jak tam? Dalej zle? Bo u nas od rana jakby lepiej, nawet moglam glowe umyc
              (wanna akurat pusta byla wink)

M.
              • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 11.06.05, 15:49
                kurcze chyba lepiej,,ja zaliczylam solarium siostra z nia spacerowala, ale od 4
                robi mala cyrk....nie wiem o co jej chodzi, ale starsznie pierdziala w nocy
                chyba brzuch...ale znow bezdie chyba padac buuuuuuuuuuuu
                • edycia274 Re: dziewczyny ja juz placze z bezsilnosci!!!!!!! 14.06.05, 13:19
                  buuuuu, dzis znow , mloda darla sie na dworze przez godzine i nie wiem o co jej
                  chodzi, spacer nic nie daje, poprostu puszczaja mi nerwy, wylala kawe, balagan
                  zrobila, brrrrrrrrrrrrrrrrr...........poprostu za duzo juz na moja glowe
                  dziewczyny jak wy sobie djecie rade same z tymi dziecmi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka