Dodaj do ulubionych

czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił?

19.08.05, 23:28
Mnie zdziwiło rozstanie Kusznierewicza z ukochaną Agnieszką - tak byli
zakochani (choć on na oko barrdziej?), ślub, i...klops.
A zdziwiłby mnie rozwód Pazurów (Cezarego i Weroniki) tak pasuja do siebiesmile
A Was?
Obserwuj wątek
    • opozycja4 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 19.08.05, 23:31
      Hanki i Marka Mostowiaków wink)).
      • mufka51 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 00:51
        Mój
    • mamamajki Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 01:08
      Lecha Wałęsy i Kwaśniewskiego też

Maja fruwa tu i tam
    • kosheen4 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 01:52
      papieża by mnie zdziwił i to dośc mocno

big_grinDD
      • hratli Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 06:47
        smile)))))))))) no humor lepszy od rana smile)) dzieki kosheen smile
        • kosheen4 ;-) n/t 20.08.05, 21:38
          hratli napisała:

> smile)))))))))) no humor lepszy od rana smile)) dzieki kosheen smile
    • umasumak Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 14:13
      Pawła i Krystyny Lubicz ;-D. A tak na poważnie, to chyba Gustawa Holubka i
      Magdaleny Zawadzkiej oraz państawa Pendereckich. Pzdr
    • berecik7 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 21:37
      Państwa Gucwińskich.

Albo Barbary i Lucka Mostowiakówsmile)
    • czajkax2 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 21:49
      Zadziwiło mnie rozstanie Demi Moore i Bruce'a Willisa oraz Toma Criusa i Nicole
      Kidman. Uważałam te pary za ponadczasowe,takie na śmierć i życie,a w Hollywood
      to takie rzadkie mieć jedną żonę/męża dłużej jak rok. Te pary byly dla mnie
      takim potwiedzeniem że miłość jednak istnieje,że mozna byc wiernym nawet w
      aktorskim światku. A teraz,no cóż, trochę mi smutno że moja wiara była
      bezpodstawna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka