wszystkienikizajete 19.08.05, 23:28 Mnie zdziwiło rozstanie Kusznierewicza z ukochaną Agnieszką - tak byli zakochani (choć on na oko barrdziej?), ślub, i...klops. A zdziwiłby mnie rozwód Pazurów (Cezarego i Weroniki) tak pasuja do siebie A Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opozycja4 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 19.08.05, 23:31 Hanki i Marka Mostowiaków )). Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 01:08 Lecha Wałęsy i Kwaśniewskiego też Maja fruwa tu i tam Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 01:52 papieża by mnie zdziwił i to dośc mocno DD Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 06:47 )))))))))) no humor lepszy od rana )) dzieki kosheen Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 ;-) n/t 20.08.05, 21:38 hratli napisała: > )))))))))) no humor lepszy od rana )) dzieki kosheen Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 14:13 Pawła i Krystyny Lubicz ;-D. A tak na poważnie, to chyba Gustawa Holubka i Magdaleny Zawadzkiej oraz państawa Pendereckich. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 21:37 Państwa Gucwińskich. Albo Barbary i Lucka Mostowiaków) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czyj znany rozwód by was zdziwił lub zdziwił? 20.08.05, 21:49 Zadziwiło mnie rozstanie Demi Moore i Bruce'a Willisa oraz Toma Criusa i Nicole Kidman. Uważałam te pary za ponadczasowe,takie na śmierć i życie,a w Hollywood to takie rzadkie mieć jedną żonę/męża dłużej jak rok. Te pary byly dla mnie takim potwiedzeniem że miłość jednak istnieje,że mozna byc wiernym nawet w aktorskim światku. A teraz,no cóż, trochę mi smutno że moja wiara była bezpodstawna. Odpowiedz Link Zgłoś