5aga5 09.02.06, 20:26 Oglądacie czasami? Ja czasem zerkam i często zastanawiam się czy chciałabym mówić o sobie ( pokazując twarz ) całej Polsce. Raczej bym się nie zdecydowała. Czasami ludzie wyciągają tam naprawdę intymne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka04 Re: Rozmowy w toku 09.02.06, 22:06 myślę, że dostają niezłą kasę za te swoje wypowiedzi.. i stąd ich decyzje. Nie potrafię ich zrozumieć, stąd moje przypuszczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Rozmowy w toku 10.02.06, 10:59 Mam podobne odczucia, że niektórzy decydują się na wystąpienie w telewizji i wywleczenie publicznie swoich problemów za sporą kasę... ale cóż, niektórzy dla pieniędzy zrobią wszystko... Jednak są też takie tematy, które bardziej ostrzegają widzów, pokazją jak uniknąć błędów popełnionych przez innych... Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Rozmowy w toku 10.02.06, 16:09 Ja też zerkam od czasu do czasu i myślę że niektórzy ludzie pokazują się tam dlatego bo mają potrzebę opowiedzieć swoją historię "całemu światu",żeby widzowie mogli się poużalać nad nimi,współczuć.A może chcą w ten sposób "zaistnieć"przez chwilkę?Nigdy jakoś nie pomyślałam że można opowiadać nawet o najbardziej intymnych sprawach przed kamerami za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś