morgianna 23.09.06, 22:47 Ktora jest sama i ktorej sie nudzi tej nocy?Moj małz w pracy Ja chyba wybiore sie na poszukiwania wirtualnego kolegi na jakis czat,chetnie bym z kims pogadała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 22:58 morgianna, mi sie tez nudzi, facet tez w pracy))) na czat wchodzilam, ale nuda!!! siedze tak i sie uzalezniam... Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:00 Yh byłam, na czacie srednia wieku 17 lat ,małolaty chcą sie wirtualnie albo realnie bzykać , na rozmowe z normalnym facetem nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:01 heheh, szkoda, nie? ja tylko biegam do lodowki i z powrotem, winka bym sie napila... Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:04 Ja mam przed soba alpejskie mleczko , nawet nie sprawdzam ile to ma kalorii ale tyłek bede miala do rana 2 razy wiekszy z pewnoscią.Yh brakuje mi meskiego towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:06 ale bym sobie zjadla takich slodkosci.... ale juz wszystko wyjadlam ((( Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 moja mama mawiała 23.09.06, 23:10 jak się nudzisz, to ubrania pilnuj chłop z psem chrapią znowu, jeden głośniej od drugiego. po dopełnieniu obowiązków małżeńskich dłubię w fotoszopie chcę czekoladkę Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:10 moj Skarbek pewnie zaraz wroci, chociaz tyle, a jutro ma wolne i bedzie super dzien ))) Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:11 ja wiem ze czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi, ale jestem zbyt zmeczona zeby robic cos innego, zreszta to tez forma relaxu, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:15 Pilnowac owszem bede ale mieszkania bo boje sie włamania( moja osobista fobia) chciałam sobie ten czas umilic, jak narazie defrauduje domowy budzet na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:23 morgianna napisała: > Pilnowac owszem bede ale mieszkania bo boje sie włamania( moja osobista fobia) > chciałam sobie ten czas umilic, jak narazie defrauduje domowy budzet na Allegro > . ode mnie nie bardzo jest co ukraść, bo przecież nie trupowaty komputer? znalazłam miętówki, czekoladek nie było. to jak się zwierzamy co robimy, właśnie zapalam papierosa sprezentowanego mi przez bywalca Indii. jakieś takie cudo z liścia pieprzowego, w przeliczeniu jakieś 50 groszy/paczka mój mały egzotyczny snobizm, rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:25 tja, to ja znikam, bo sie uzaleznie zupelnie.. trzy dni i mnie wciagnelo, jak dobrze, ze koniec tych samotnych wieczorkow)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:35 i nawzajem oczywiscie )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:37 no kurcze, zapeszylam( konczy o 24.00... co ja bede jeszcze godzine robic ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:36 malenkajalenka napisała: > danke ...a Wałęsa wysuwa się naprzód i mówi: tylko nie Danke, tylko nie Danke! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: nudzi mi sie yhh 23.09.06, 23:44 wypije dzis wieczorem za wasze zdrowie.. Odpowiedz Link Zgłoś