lila1974 05.01.07, 00:17 Ja jestem w pracy, więc nie mogę, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peggy1 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:18 Bo wlasnie wrocilam z imprezy. Tak wczesnie bo jutro o 6 musze wstac do pracy - buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:20 Ale widać byłaś grzeczna na imprezie, skoro literki takie rowniótkie Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:21 z imrezki... zazdroszcze, też bym sobie poszła... A nie śpię, bo staram się pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:23 A ja teraz dopiero mam luzik ) A i mąż przestał pracować przy kompie, trzeba by podłączyć neta pod drugi komputer ale nie ma kiedy po kabel iść ) Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:24 "Ale widać byłaś grzeczna na imprezie, skoro literki takie rowniótkie " Grzeczna , grzeczna, tylko dwa pifka. Matce Polce nie wypada A tak naprawde to na kacu nie cierpie chodzic do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:23 a wkurzona jestem troche i jakos nie moglam zebrac sie do snu w zwiazku z tym Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:29 yenna, mi się wydaje, ze my mamy dziecko (-ci) w tym samym przedszkolu, kto je rano odstawi? Tak mi się wydaje, że chyba Ty pisałaś o Kredce... Ale pewna nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 10:51 tak, tak, tylko my chorzy i po wczorajszej diagnozie laryngologicznej (Starszak - niedosluch i przerost trzeciego migdała, młodszy - przewlekłe zapalenie ucha) to mam już z głowy przedszkolakowanie przez tydzien. Nawet nie bede musiala brac ekstra zwolnienie na dzieci. Znow mam guzy w krtani i miesieczne zwolnionko, hehe (smieje sie, bo juz nawet dramatyzowac nie potrafie) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 10:52 Przepraszam - mam z glowy przedszokolakowanie przez miesiac, nie przez tydzien A potem sie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 12:31 Ja też dziś małego nie posłałam, koszmarny katar. Drugi młodszy się ciągle od niego zaraża i zaczynam się w ogóle zastanawiać nad przedszkolem, choć ta Kredka fajna Współczuję choróbsk Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 12:32 a do ktorej grupy chodzicie? Moj Michal do czwartej a Wojtek do pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 12:34 mój Grześ też do czwartej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 12:35 Grzesiek mówi, że zna Michała i że ma taki kolor włosów jak jego, czyli blondi... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 13:04 a, oni sie koleguja ze soba slyszalam o Grzesiu Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 13:35 Świat jest mały. No to wygląda na to, że obaj siedzą w domu Grzesiek szaleje, ja nie mogę pracować, wygląda na to, że dziś znów nie będę spać, buu... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 14:14 a my dzis wyprawiamy urodziny Michala I tez szalenstwo w toku Kurcze martwie sie, jak powiem szefowi, ze mam miesieczne zwolnienie. A musze isc przy tej krtani na zwolnienie, no musze, buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
blekitnykoralik Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 14:30 To DUUUżO ZDROWIA dla Michała . Jak musisz to musisz, szef ma wtedy też problem, ale skoro zatrudnia, to musi się takimi problemami liczyć, siła wyższa, musisz przede wszystkim wyzdrowieć. Nie myśl o tym, po prostu powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 14:49 dziekujemy bardzo boje sie bardzo reakcji szefa, bo jednak w pazdzierniku wrocilam z wychowawczego. No i semestr sie konczy, trza oceny wystawiac, a ja chora. Ktos bedzie musial fizycznie zrobic za mnie zajecia, ale kurcze, bedzie problem z wystawianiem zaliczen Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Yenna_m 05.01.07, 15:07 A może tak sprawdź, czy to nie jest już choroba zawodowa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna_m 05.01.07, 20:38 a guzki spiewacze w krtani to chyba jednak jest choroba zawodowa nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Yenna_m 06.01.07, 01:23 tylko, z tego, co zerknelam do jednego rozporzadzenia (bylejak zerkalam to mze zle zerknelam) trza pracowac w zawodzie 15 lat, zeby sie ich dorobić w ramach wykonywania zawodu znaczy sie - ma, ale chyba hobbystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:33 U nas w pokoju 'sypialnym' (potocznie zwanym 'duzym') siedzi mój niemąż i coś instaluje z kumplem na jego laptopie. I jakoś nie mam sumienia ich pogodnić. W sumie bez sensu, bo mogliby przyjśc z laptopem tu, gdzie ja teraz siedzę i poszłabym spać... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 05.01.07, 00:55 Nie śpię, bo się uczę, piszę i trzęsę ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 06.01.07, 01:04 stary rozwalil sie na naszym lozu i chrapie niemilosiernie i nie mam gdzie spac Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 06.01.07, 01:05 bo denerwuje się dniem dzisiejszym.Muszę wstać o 6 i jechać do szkoły.3 zaliczenia+prezentacja pracy semestralnej( Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 06.01.07, 01:04 oprocz tego wlasnie wykorzystuje wolny czas dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 06.01.07, 01:14 a ja zasnęłam z Młodym o 20-tej, po czym obudziłam się po północy i nie mogę zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
fankajanka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 06.01.07, 01:51 bo mi sie nie chce spać Odpowiedz Link Zgłoś
podyanty My JUZ nie spimy 06.01.07, 01:55 bo my na wschod od was jestesmy (+ 10h) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Nocne marki podpowiedzcie ... 06.01.07, 03:02 Jak byście miały mieć gospodarstwo agroturystyczne tuż przy przecudnie czystym jeziorze, niedaleko rezerwatu orla bielika, w zaprawdziwkowanym lesie, to jak byście je nazwały? Odpowiedz Link Zgłoś
abneptis a jak sie nazywa jezioro? 06.01.07, 04:47 ehh ale sie rozmarzyłam... szkoda tylko ze nadal nie chce mi sie spac Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Nocne marki podpowiedzcie ... 06.01.07, 05:00 Może "Błękitny Zamek"? Jak u Montgomery? Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś