asinek68 14.03.08, 15:22 Znalazłam kogoś na gg i kogośtam na skype. Dodałam do swoich kontaktów. Teraz widzę ich czy np. są dostępni czy niedostępni. Na razie się nie odezwałam. Czy te osoby też już mają mnie w swoich kontaktach i widzą mój status ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abocijawiem Re: Pytanie n/t gg i skype 14.03.08, 15:25 na gg nie widzi cie, musisz sie przedstawic a na skypie wyslalas przez dodanie cos jakby zaproszenie. Teraz ten ktos moze je przyjac lub odrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Pytanie n/t gg i skype 14.03.08, 16:08 ok Czyli jeśli na Skype ja widzę jej status (dostępna, niedostępna czy zaraz wracam) tzn. że przyjęła moje "zaproszenie" tylko się nie odzywa do mnie ? I jeszcze: jeśli napiszę do kogoś na gg, kto ma status niedostępny to ile ta wiadomość będzie na niego czekać - np. ktoś wyjechał - czy jak wróci za 2 tyg i włączy kompa to wyświetli mu się mój zapis ? Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Pytanie n/t gg i skype 14.03.08, 16:23 ze skype'm jest tak jak mówisz...ten ktoś przyjął Twoje zaproszenie ale nie ma ochoty pisać a co do gg to zależy, można sobie ustawić jak długo maja być ważne wiadomości, tak samo jak w komórkach, chyba max termin to tydzień ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś