Gość: AcH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 18:34 to ja to zostawie bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_z Re: SPADŁ SNIEG IP: 192.168.0.* 05.04.02, 18:53 Gość portalu: AcH napisał(a): > to ja to zostawie bez komentarza... > Witaj ACh:))) A ja tak nie zostawię;))))) U mnie spadł wczoraj tzn padał ale tylko trochę rano było go widać. Na jutro zapowiadają większy:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 22:13 witaj lucy! hehe dawno cie nie widzialam..:))) to jak komentowac to komentowac...a ja juz nie mam obuwia na zime. moje super drogie zakupione w listopadzie roku panskiego 2001 padlo, rozwalilo sie i chyba je pojde reklamowac...hmmmm...stad moj brak entuzjazmu dla tego badz co badz wcale nie fenomenu natury...jakos sie spodziewalam majac na uwadze ubiegloroczne sniezyce kwietniowe takich rewelacji.. hmmmm...taaaa....tragedia! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:16 Jakby co, aCh, to ja mam, hmmm, zapasowe... Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 20:50 Gość portalu: aCh napisał(a): > witaj lucy! > hehe dawno cie nie widzialam..:))) > to jak komentowac to komentowac...a ja juz nie mam obuwia na zime. moje super > drogie zakupione w listopadzie roku panskiego 2001 padlo, rozwalilo sie i chyba > > je pojde reklamowac...hmmmm...stad moj brak entuzjazmu dla tego badz co badz > wcale nie fenomenu natury...jakos sie spodziewalam majac na uwadze > ubiegloroczne sniezyce kwietniowe takich rewelacji.. > > hmmmm...taaaa....tragedia! > :))) Mogę pożyczyć moje używane Alpinus'y (nr 42) Filut pod wpływem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH komentarz IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.04.02, 09:55 a gdybym miast o rozwalajacym sie obuwiu napisala tak jak to byc powinno:kwiecienplecien poprzeplatal....to ten watek liczylby wpisy 3, nooo gora cztery co nie...dziubdziusie? hiehie milego dnia dla wszystkich mimo zimniska okrutnego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: komentarz 06.04.02, 12:23 No bo Ty aCh nie znasz się na prawdziwej poezji...I jeszcze jest przysłowie: baba z wozu, koniom,,,,zaraz, co to było z tymi kuniami? Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:25 No no Iwa, nawet o tym nie myśl! Bo się znowu zaczną klonować strażnicy moralności... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:28 Ale...Sombre, pomarzyć nie można? A o szyby śnieg dzwoni, śnieg dzwoni wiosenny...Tak to było? Chyba nie uważałam kiedyś na polskim. A jak moja linka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 22:29 41? grindersy czarne? chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 22:38 z taaaa...nawet ich juz nie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:37 No aż poleciałem do przedpokoju!!! Proszę bardzo: moje grindersy czarne, rocznik 1999, ciągle na chodzie, tyle, że podeszwy zjechane i nie widać numeru! Ale chyba 42? Chcesz pożyczyć? Linka milczy. :( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 22:40 sombre?? jak one ci tak dlugo wytzrymaly???? dlaczego ja musze zmieniac buty co sezon bo mi sie wszystkie rozpieprzaja? czy ja wygladam na burzuja? nie wygladam. a nawet wiecej. ja nim nawet nie ejstem. o mam okoloobuwniczego dola. jak dojsc bezpiecznie do medyka? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 21:00 Gość portalu: aCH napisał(a): > sombre?? jak one ci tak dlugo wytzrymaly???? dlaczego ja musze zmieniac buty co > > sezon bo mi sie wszystkie rozpieprzaja? czy ja wygladam na burzuja? nie > wygladam. a nawet wiecej. ja nim nawet nie ejstem. > o mam okoloobuwniczego dola. > jak dojsc bezpiecznie do medyka? Nie wiem jak dokładnie wyglądasz ale , myślę(!!!!) że masz ciężki krok (ew. krocze) Służę parą wysłużonych adidas'ów Pozdrawialski Filut (chwilowo pod wpływem ...) PS Od tej chwili przestałem - dla szacunku dla wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:42 Sombre, nie krzycz (trzymaj linkę, ahoj!), bo ja mam jakieś stare martensy. Ale numer 38, kurcze...Hihihi, rozwija nam się ten śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:50 Kiedyś miałem grindersy mahoniowe (Iwa, samo czy ceha?:) Och, to były buty...........kochane. I rozpieprzył mi się jeden, a drugi do dziś cacy. Ale jak w jednym chodzić? No jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:53 samo, samo, "rozpieprzył" też dobrze napisałeś. Bravvvvo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 22:54 trzeba miec fantazje synku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:03 Dzidzia, to poczekam, aż się czarny rozchrzani (Iwa?) albo podaj mi swojego, dzidka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:05 Tak jest, "rozchrzani". Bardzo doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 23:06 podrzuce ci chlopczyno swojego zimowego polbuta...to bedzie cos niewyobrazalnie prowokujacego i niebanalnego. taka okazja nie zdarza sie co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 05.04.02, 22:56 No, no...jeszcze brakuje tu Any w czerwonych szpileczkach ! ;-) W szpilkach na snieg hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 22:57 Tak właśnie sobie myślałam: kiedy przyjdzie policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 05.04.02, 23:00 LOL Ja tam dzwonic nie bede, nie stac mnie na telefon ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 05.04.02, 23:04 Za zimno zeby isc do budki telefonicznej, leniuszek i zmarzluch ze mnie hehh... Dzwoncie sami na policje ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:07 To opatul się czymś. I oczywiście nie idź, ta aNa sama przyjdzie. Mój biedny, mój zmarźluszek, moje maleństwo...Rozczuliłam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 05.04.02, 23:15 O nie !!! Nikt mnie nie wyciagnie z chaty w taka pogode, lepiej ostatni skret i w poduchy. Bawta sie dobrze ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 21:19 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > LOL > Ja tam dzwonic nie bede, nie stac mnie na telefon ;-) Jeśli do Dziewczyny (lat 15-155), to skorzystaj z mojego 0-607 177 250. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 21:07 sombre napisał(a): > Kiedyś miałem grindersy mahoniowe (Iwa, samo czy ceha?:) > Och, to były buty...........kochane. > I rozpieprzył mi się jeden, a drugi do dziś cacy. > Ale jak w jednym chodzić? > No jak? > :) Prosta sprawa - pokicaj!!! Jak zające. To ma podobno (jeszcze nie musiałem sprawdzać) dobroczynny wpływ na erotykę! Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:09 Gość portalu: dzidka napisała: > to bedzie cos niewyobrazalnie prowokujacego i niebanalnego. taka okazja nie > zdarza sie co dzien. Lepiej nie, bo mnie będzie brodaty sąsiad z sekatorem po osiedlu ganiał! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:11 Sombre, nie używaj brzydkich słów! Co to znaczy "sekator"? Czy to coś do sekowania innych? Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:16 Nie wiem! Co ten brodacz robi ze swoim sekatorem gdy zamyka drzwi! Dzisiaj sekował krzaczki, sam widziałem. A na codzień sekuje małe dzieci, i te duże też! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 21:25 sombre napisał(a): > Nie wiem! Co ten brodacz robi ze swoim sekatorem gdy zamyka drzwi! > Dzisiaj sekował krzaczki, sam widziałem. > A na codzień sekuje małe dzieci, i te duże też! > :)) Też widziałem. Dzieci miały powyżej 18!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.02, 23:16 dalbys sie zlapac drogie pachole to bys nie musial sie po fryzejrach szlajac, czasu marnowac...sa przeciez pilniejsze sprawy, NIEPRAWDAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:25 Tja...mówisz o stawianiu linek? Dzisiaj dwie powiesiłem, a czasem ćwiczę się w rzutkach! Aż upletę dzidzia, pikny gobelin! eeech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 05.04.02, 23:34 Dziewczęta...? Zasnęły. To i ja wstaję z hamaczka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.04.02, 00:47 No już jestem. Ale widzę, że załoga zeszła do kubryczka? To śpijta, sam przy sterze postoję. I obudzę... o czwartej na świtówę! hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 00:59 iwa.ja napisał(a): > Żadne takie, ja czuwam. Iwa???? :))) Nocny dyżur masz????? To dobranoc:))) Czuwaj!!! Sombre:))) Ahoj na pokładzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Do ACH:)))))))) IP: 192.168.0.* 06.04.02, 17:23 A śnieżek sobie pada, pada......... Ach:))) A mogą być buty wspinaczkowe??????? Chętnie bym się pozbyła, tyle tego się po domu...hmmm pałęta ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Do ACH:)))))))) 06.04.02, 18:39 Tak, pada. A ja pochowałam wszystko, co zimowe. Bo widzę nowego klona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Do ACH:)))))))) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.04.02, 21:57 dzieki lucy, wzruszenie odbiera mi mowe, ale wiesz, ja juz tlusta jestem a sportu nie lubie wiec nie przydadza sie niestety. a nawet gdybym byla szczupla, co rano robil brzuszki coby utzrymac forme to i tak uzywanych butow wolalabym sobie nie wdziewac. zreszta rozpadlyby sie i musialbym zakupic ci nowe...hehehe...widze glowe do interesow to tu ludziska maja :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 21:14 iwa.ja napisał(a): > Gdzie leziesz? Przed się, będąc pod wpływem..... Aczkolwiek nie wolno, bynajmniej???? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: SPADŁ SNIEG 06.04.02, 20:45 Spadł, to spadł. Taka jego natura!! Czy Wam Śliczne Dzieweweczki nie szkoda czasu na takie posty????! Bądźcie miłe dla facetów na wiosnę!!! PS Trochę mi nie wyszło, ale jestem pod wpływem ......C2H5OH(w nadmiarze wziętym wziętym) Pozdrawiam Filuciński PS2 Pisałem to 10"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.04.02, 21:53 pod wplywem...filut znasz sie na mlynarskim? jestem w szoku, z ktorego po tej ilosci alkoholu wyjsc bedzie ciezko. byle do jutra. aha, nei chce twego uzywanego obuwia. w ogole nie lubie uzywanych rzeczy. wiec wszystkim mniej lub bardziej szczerym ofiarodawcom mowie stanowcze nie. aha owszem, do poezji odczuwam lekki wstret. ale ja ejstem czlowiek prosty,ktory to fakt kiedy moge podkreslam. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 07.04.02, 00:54 Gość portalu: aCh napisał(a): > pod wplywem...filut znasz sie na mlynarskim? jestem w szoku, z ktorego po tej > ilosci alkoholu wyjsc bedzie ciezko. > byle do jutra. > aha, nei chce twego uzywanego obuwia. w ogole nie lubie uzywanych rzeczy. wiec > wszystkim mniej lub bardziej szczerym ofiarodawcom mowie stanowcze nie. aha > owszem, do poezji odczuwam lekki wstret. ale ja ejstem czlowiek prosty,ktory to > fakt kiedy moge podkreslam. > nara aCh...prosze o definicje slow : " prosty czlowiek " !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: SPADŁ SNIEG IP: 195.117.150.* 07.04.02, 15:31 wg slownika? hmmmm czlowiek niewyksztalcony przede wszystkim......i w pewnym sensie i z tym musze sie zgodzic , w skutek powaznych zaniedban nie posiadam tyle wiedzy ile powinnam. ale uzywam wyrazu czlowiek prosty w znaczeniu czlowiek bez wyobrazni, tudziez z jej elementarnymi pokaldami. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 07.04.02, 20:10 aCh..hmm...zastanawiam sie tylko czemu podkreslasz, ze jestes czlowiekiem prostym ? Jezeli ktos cie lubi, to lubi cie taka jaka jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 07:55 bo mi wstyd? bo pragnelabym sie zmienic? bo to czy ktos mnie lubi czy nie nie ma zadnego znaczenia w kwestii mego defektu mentalnego? ..... tlumacze pustke wszystkich moich postow oczywscie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 08.04.02, 20:55 Gość portalu: aCH napisał(a): > bo mi wstyd? > bo pragnelabym sie zmienic? > bo to czy ktos mnie lubi czy nie nie ma zadnego znaczenia w kwestii mego > defektu mentalnego? > ..... > tlumacze pustke wszystkich moich postow oczywscie! > :) Hej... glowa do gory ! To mi pachnie na kompleksy :( Chciec to moc, podkasaj rekawy i idz w zaparte ! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:12 co prawda to prawda.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: SPADŁ SNIEG IP: 209.114.223.* 08.04.02, 23:34 Wiecej wiary w siebie, jutro slonko zaswieci ! 3maj sie i nie daj sie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: SPADŁ SNIEG IP: 192.168.0.* 08.04.02, 23:55 Gość portalu: aCh napisał(a): > co prawda to prawda.... > :) Chyba trzeba będzie ten wątek opuścić, jak myślisz ACh????? Nie wiem jak u Was ale u mnie słońce świeciło i całkiem wiosennie było:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: SPADŁ SNIEG IP: *.key.net.pl 09.04.02, 17:13 co prawda to prawda zmykam na nowy wiosenny watek...w malo wiosenny nastroju co prawda, ale nastroju. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: SPADŁ SNIEG 07.04.02, 16:19 No cóż, wątki obuwnicze mają iście paranormalną właściwość przyciągania wszelkich "oryginałów". Jak nie policja, to tzw. zakały o wyjątkowo ciężkim dowcipie, co po chamsku wcinają się w dyskusję nie pytane! Tak panie Filuciński, nie pijcie więcej, albo z dala od kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( ) Re: SPADŁ SNIEG IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 10.04.02, 06:19 sombre napisał(a): > No cóż, wątki obuwnicze mają iście paranormalną właściwość przyciągania > wszelkich "oryginałów". Jak nie policja, to tzw. zakały o wyjątkowo ciężkim > dowcipie, co po chamsku wcinają się w dyskusję nie pytane! > Tak panie Filuciński, nie pijcie więcej, albo z dala od kompa. Pokornie przyjmuję słowa (i tak dość delikatnej) krytyki. Poprawię się - Z piciem (ew. z dala od kompa). Co do chamskiego wcinania się (oczywiście mojego), nie pytany - to mam nieco inny pogląd (niekoniecznie najsłusznieszy). Forum jest platformą ogólnie dostępną, a nie prywatnym folwarkiem. Z tego powodu słowa "po chamsku wcinają się w dyskusję nie pytane" uznaję za nie na miejscu. Samo wcinanie się (na nieco wyższym poziomie niż moje poprzednie) uznaję za zjawisko pozytywne, antidotum na tworzenie się grup wzajemnej adoracji - patrz dawny wątek GDZIE ONI SĄ?. Filuciński PS Prawdopodobnie powtórzyłem posta. Odpowiedz Link Zgłoś