fil.ona 08.01.11, 23:25 Witam , poszukuje wózka dla rodzeństwa z różnicą 15 m .Może któraś z was może coś polecić .Te wóżki dla rodzeństwa są podobe jak bliżniacze . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdunia1979 Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 11:18 Ja mogę polecić x- landera twin. Jest bardzo zwrotny i lekki. Wcześniej używałam wózka ABC zoom (jeden za drugim), ale przy większej masie dzieci było mi bardzo ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
yolanoo Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 11:21 a ja polecam wózek Easy Walker!!! rewelacja! www.easywalker.nl/pol/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 14:15 Mi te szerokie wózki do windy się nie zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
pajesia Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 15:51 stanowczo doradzam wózek "jeden za drugim" bo starszak będzie nobilitowany jazdą z przodu to raz, a po drugie może lać młodszego, siedząc obok. Zmierz windę, korytarze itp, z wymiarami porównaj wózki. Odpowiedz Link Zgłoś
multimama.pl Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 18:53 ja wolę wózek jeden obok drugiego, ale faktycznie są one problemowe w niekóteych windach i drzwiach. Przy wózku jeden za drugim w końcu możebyć kłótnia o to które ma siedzieć z przodu, ale to wszystko zależy od dzieci. Zobacz co Tobie pasuje i pomierz drzwi do domu i zobacz czy w windzie zmiesci ci się długi wózek, bo też z tym różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wózek rok po roku 09.01.11, 19:05 przede wszystkim zmierz u siebie szeroksc drzwi czy wejscia do windy, klatki...tam gdzie najczesciej bedziesz wchodzic. i jak tam wyglada z podjazdami. wtedy mozna cokolwiek doradzic. czesc wozkow obok siebie jest na tyle waskich, ze w standardowych futrynach sie miesci, czesc - nie. wozki jeden za drugim strasznie ciezko sie podbija na kraweznik, podjezdza czy wciaga po schodach, nie zawsze tez zmieszcza sie w windzie na dlugosc Odpowiedz Link Zgłoś
aga-g76 Re: Wózek rok po roku 13.01.11, 10:13 My używamy już 3 rok Firstweels CityTwin www.firstwheels.nl/nl/twin-specs.php Jak dla mnie rewelacja Jest leciutki, składasz go jedną ręką, podbijanie kapitalne. Bardzo zwrotny, blokada przednich kół powoduje, że w zimie też dawaliśmy radę (oczywiście na mniejszym śniegu Możliwość wpięcia fotelików/godnoli w różnych konfiguracjach, co sprawia, że dzieciaki długo nie nudzą się tym wózkiem. Dzieciaki ważą już po 15kg i nie mam problemów z pchaniem (pod górkę już gorzej) a tym bardziej z podbijaniem :0 Wszystko to pod jednym warunkiem, że masz szerokie drzwi Szerokość tego wózka to 78 cm co na standardy wózków tego typu to mało, przy czym same siedziska nie mają zaniżonej szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: Wózek rok po roku 13.01.11, 15:32 a ja polecam trójkołowy jane powertwin Odpowiedz Link Zgłoś
fil.ona Re: Wózek rok po roku 14.01.11, 09:41 Właśnie zdecydowałam się na jane powertwin jest lekki ,zwrotny i wszędzie z nim wjade Odpowiedz Link Zgłoś
s_alander Re: Wózek rok po roku 14.01.11, 13:16 fil.ona napisała: > Właśnie zdecydowałam się na jane powertwin jest lekki ,zwrotny i wszędzie z nim > wjade dokladnie, nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
asiczek66 Re: Wózek rok po roku 14.01.11, 16:14 My mamy Graco Quattro Tour Duo (jeden za drugim) dla blizniaczek,nie kloca sie o miejsce z przodu,jest tanszy niz Jane,nie narzekamy.Pierwszy wozek mielisimy obok siebie.Jakos dziwnie wg wozic dzieci dzieci rok po roku w wozku obok siebie,wydaja sie tylko dla blizniakowAle to moje skojarzenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: Wózek rok po roku 14.01.11, 16:26 _alander napisała: > a ja polecam trójkołowy jane powertwin i ja tez go polecam Odpowiedz Link Zgłoś