Dodaj do ulubionych

KWIECIEŃ 2006

25.07.05, 22:02
Witam.3 dni temu zobaczyłam na teście II.Zaskoczenie,radość,obawy...Pewnie
większość tak ma.To druga ciąża,(córa ma 7 lat)i jak najbardziej zaplanowana.
Z obliczeń wynika, że termin porodu przypadnie na 2IV.
Czekam na "kwietniówki"
Obserwuj wątek
    • 1mrufka Re: KWIECIEŃ 2006 25.07.05, 22:27
      Witam.
      Ja tez zrobilam test na dniach. I okazalo sie ,ze z lipcowego urlopu
      przywiezlismy najpiekniejsza pamiatke. Moja fasolka ma zatem dopiero troche
      ponad dwa tygodnie. Z moich obliczen wynika,ze termin porodu to 2 kwiecien(do
      gin dopiero sie wybieram) Moze sie wiec zdazyc, ze zostane marcowa mama.
      To tez moja druga ciaza. Mam prawie pietnastomiesiecznego syna.
      Ciesze sie ogromnie, ale obaw mam tez baaaardzo wiele. Tak prawde powiedziawszy
      to nie myslalam, ze tak szybko nam sie uda zafasolkowac. W zasadzie od razu:)
      Pozdrawiam.
      • li.ann Re: KWIECIEŃ 2006 25.07.05, 22:53
        To podobnie jak ja.Z córą staraliśmy się 8 m-cy a teraz tak szybko przy
        pierwszej próbie. Stąd nasze zaskoczenie.7-latka jest właśnie z marca więc i
        może to maleństwo będzie "marcowe".Oby dotrwało. Tak się boję, że aż
        wakacyjnego urlopu mi się odechciało.
      • gosia_kz Re: KWIECIEŃ 2006 02.08.05, 16:30
        Hej i ja dzis dołanczam do Was kwietnioweczki.Rano ujrzalam 2 kreseczki wiec od
        razu zaczelam szukac w sieci wszystkiego o ciazy:-)Prosze o namiary jakiegos
        sympatycznego ginekologa najchetniej kobiete z Warszawy Mieszkamy tu od maja
        wiec nie zdazylam jeszcze sobie znalesc. Cieple pozdrowionka dla wszystkich
        kwietnóweczek
        • szymonka79 Re: KWIECIEŃ 2006 04.08.05, 20:29
          Witam Was przyszle mamusie cieplutko.Choć juz cos podejrzewałam zrobiłam test
          01.08 i potwierdziły się moje przypuszczenia o tak długo oczekiwanym ponownym
          potomku.Jestem ogromnie szczęśliwa z mężem i mamy nadzieję że nasz 3.5 synek
          też będzie bo na razie tego nie potrafi do końca zrozumieć.Mamy nadzieję że
          teraz będzie to dziewczynka już się nie mogę doczekac i patrzę jak moja fasolka
          rośnie.To takie niesamowite przeżycie że nie da się tego ująć w słowa.Zyczę wam
          i waszym fasolkom dużo zdrowia i wypoczynku.Trzymajcie się cieplutko.
          Pozdrawiam
          Mama Szymonka i mała Fasolka
    • bet4 Re: KWIECIEŃ 2006 26.07.05, 23:28
      Witajcie!! Dopisuję się z radością.Dzisiaj zrobiłam test i od razu pojawiły się
      dwie grubaśne krechy. Z moich obliczeń termin na 1.04.Jestem z wami cieszę się
      z Waszego szczęścia.Pozdrawiam.
      P.S.Ja przywiozłam pasażera na gapę z urlopu w Zakopcu (to będzie góralka,
      zdrowa dziołcha- gorąco w to wierzę.A to wszystko było zaplanowane.
      • 1mrufka Re: KWIECIEŃ 2006 27.07.05, 11:18
        A ja zrobię test chyba jeszcze raz ,żeby takie grubaśne wreszcie zobaczyć. Bo
        na dwóch , które robiłam różowa kreseczka była raczej bledziutka i cienkawa( w
        pierwszej ciąży gruba i wyrażna, ale może dlatego ,że wtedy robiłam test dużo
        póżniej(ok 5 tyg) a nie już w czasie spodziewanej miesiączki). Myślicie,że przy
        tak wczesnej ciąży ta kreska ma prawo być taka niewyraźna?
    • katiawro GRATULUJE!! 28.07.05, 10:19
      i pozdrawiam
      mama malej( juz prawie 4 miesiecznej!) kwietniowki 2005:)
    • rybka78 Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 10:21
      ja też gratuluję! ech, łezka się w oku kręci :)) Mój synek urodził się właśnie
      2go kwietnia (tego roku).
    • monikaj21 Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 10:48
      Dziewczyny, gratulacje! Rok temu przeżywałam to co Wy, a teraz mam cudną
      córeczkę urodzoną w samym środeczku kwietnia! Trzymajcie się!
      Monika
    • kas1enka Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 10:53
      Witajcie:)
      Ja tez mam termin na 2. 04:))))
      Pozdrawiam Mamuski:)
    • annu gratulacje 28.07.05, 12:31
      Ja takze gratuluje kreseczek, ja rok temu jeszcze nie wiedzialam, ze w moim
      brzuszku powstalo nowe zycie - teraz ta fasolka nazywa sie Marianka i przyszla
      na swiat 2-go kwietnia.
    • doroszka Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 12:42
      Tak to zostałyście naszymi idolkami ;) :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23334&w=27036432&v=2&s=0
      Gratulacje, także dla tych babeczek, które trafią wkrótce na to forum z
      rewolucyjną wiadomością "dwie krechy!!!" :)
      Życzę Wam, żeby Wasze kwietniówkowe forum rozwinęło się tak samo bujnie jak
      nasze z 2005 :))))
    • robbea1 Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 12:44
      Ja wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski - bardzo szybko!!!!
      Dzisiaj dla pewności powtórzyłam test rano i też był dodatni. jestem taka
      szczęśliwa!!! Z moich obliczeń wynika że jestem w 5 tygodniu a termin porodu na
      2 kwietnia.
      Gratuluje wszystkim fasolki :)) i trzymam kciuki
      • 1mrufka do robbea1 28.07.05, 21:08
        robbea, mamy ten sam termin porodu(mój jeszcze nieoficjalny , bo nie byłam
        jeszcze u gin i obliczyłam go sama na forumowym kalkulatorze).
        Ale mam pytanie, wiek ciąży podajesz od terminu ostatniej miesiączki
        czy "zafasolkowania". No bo licząc od zafasolkowania to moja fasolka ma dopiero
        3 tyg.
        No i zastanawiam się kiedy iść do gin. W pierwszej ciąży poleciałam zaraz na
        drugi dzień po teście i wg USG był to 5 tydz i 1 dzień(i to był wiek od
        zapłodnienia).
        Nie mogę się już doczekać tej wizyty, ale chciałabym zobaczyć coś więcej niz
        tylko kropeczkę w bąbelku.
        • robbea1 Re: do robbea1 29.07.05, 08:30
          Hej mrufka :) ja liczyłam wiek ciąży od daty ostatniej miesiączki. Jeśli liczyć
          od dnia owulacji to mniej więcej 3 tygodnie :) Ja do gin. idę już dzisiaj i nie
          mogę się doczekać. Chcę się upewnić na 100% że moja fasolka jest a co do USG to
          chyba jeszcze poczekam przynajmniej 2 tygodnie :)
          Gratuluje fasolki :))
    • owsianka_i_ludek gratulacje!!!!! 28.07.05, 13:13
      no i sie porycząłam - gratuluje Wam kreseczek i Fasoleczek
      kwietniówka 2005
      • horneta Re: gratulacje!!!!! 28.07.05, 13:22
        ja także Wam gratuluje i z łeżka w oku wspominam

Kwietniówka 2005
    • aniak25 Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 13:27
      Gratulacje dla wszystkich po dwoch kreseczkach zwiastujacych malu cud w brzuszku. Az lezka sie w oku kreci. My przywiezlismy sobie dzidziusia znad morza w zeszlym roku a urodzil sie 30 kwietnia.
      Zycze cudownych chwil w tym blogoslawionym stanie i oczywiscie pozniej tez :)))
    • mika_p Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 13:28
      Ciepło o was myślimy już od początku lipca - Kwietniówki 2005 pozdrawiają
      Kwietniówki 2006 :)
      • enya26 gratulacje! 28.07.05, 13:51
        Ja też gratuluję wszystkim przyszłym mamom kwietniowym!!!
        Ja dokładnie rok temu dowiedziłam sie o ciązy będąc za granicą w pracy-cóz to
        była za niespodzianka dla mnie i dla męza!!!
        Wiktoria urodziła sie 8 kwietnia i przyniosła nam wiele szczęscia,czego I Wam
        gorąco życze!!!

Pozdrawiam
        Ania&Wiki
    • roewelina Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 15:26
      gratulacje!!! Boże, jak sobie przypomnę te dwie kreski o które się staraliśmy 5
      lat... to było rok temu!! szok!! a teraz jest z nami Erni... życzę Wam, żebyście
      ciażę przeszły tak bezproblemowo jak ja (ani jednego wymiotu i takich tam :o)i
      żebyście założyły takie świetne forum jak nasze Kwietniówki 2005 :o*
      całuski malutkie ciężarówki
    • kapoosta Re: KWIECIEŃ 2006 28.07.05, 15:31
      Aż mi się łezka zakręciła w oku. Gratuluję Wam mamusie kwietniowe 2006.
      Marta mama kwietniowa 2005
      • 1mrufka Dzięki...:) 28.07.05, 21:00
        Dzięki wszystkim Kwietniówkom 2005 za tylke ciepłych słów do przyszłych
        kwietniówek 2006. Az się ciepło na sercu zrobiło.
        Pozdrawiam, zakamuflowana( na razie) Kwietniowa mama 2004 i przyszla Kwietniowa
        mama 2006.
    • tankgirl5 Ja też!! 28.07.05, 23:18
      Witam wszystki. Jak tak samo jak Robbea zrobiłam test 27.07 i szybko ujrzałam
      njpiękniesze dwie kreski na świecie;) Termin wg kalkulatora wyszedł mi 2
      kwiecień. Ale we wtorek idę do leakarza to się wszystko okaże- hmm choć może za
      szybko, ale nie wytrzymam...
      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!
      • younggirl Re: Ja też!! 29.07.05, 11:51
        Jejaaaaa, jak ja Wam zazdroszczę! :) Teraz Was czeka te cudnowne 9 miesięcy
        oczekiwania, jako Kwietniówki 2006 :) I nawet jeśli Wasze pociechy urodzą się
        wcześniej lub później niż w planowanym kwietniu (tak jak mój Synek - zamiast 4
        kwietnia, to 22 lutego :)), to i tak zawsze będziecie siebie nazywać
        Kwietniówkami, zobaczycie :)))) Bo jak to kiedyś ktoś u nas na forum
        napisał: "Kto chociaż przez chwilę był Kwietniówką - zawsze Kwietniówką
        pozostanie" :)))
        Pozdrawiam Was i Wasze fasolki baaaardzo serdecznie :)))
        • zlotowka26 Re: Ja też!! 29.07.05, 11:56
          A ja dzisiaj na forum Styczniówek 2006 pisałam, ze czas leci bardzo szybko,
          dopiero co ujawniały się lutówki, a teraz juz Kwietniówki:)
          Gratuluję i zycze takiego I trymetru jak mój - bez mdłości, wymiotów i z mała
          hustawką nastrojów:)
          Pozdrawiam
      • etka30 Re: Ja też!! 29.07.05, 17:43
        ja tez robilam test 27.o7 i tez zobaczylam dwie kreski...ze wzgledu na
        pozamaciczna przeszlosc pobieglam na bete i wyszlo mi 109, za dwa dni 604 a
        dzis 2490 ... wiec mam nadzieje, ze taa ciaza bedzie tam gdzie trzeba no i
        chyba moge sie juz wybrac na usg... pozdrawiam
    • samboraga Re: KWIECIEŃ 2006 29.07.05, 16:57
      To i ja się dopiszę - u mnie termin 'kalkulatorowy' to 10.IV., więc dziś
      zaczynam 4-ty tydzień! Mój 6-letni synek juz się nie może doczekać rodzeństwa,
      przynajmniej póki 'rodzeństwo' nie wrzeszczy i nie zabiera zabawek;).
      Pozdrawiam Was:))
    • kas1enka Dzieki kwietniowki 2005:))) 29.07.05, 20:58
      I ja dolaczam sie do podziekowan:)) Pewnie my za rok bedziemy z takim samym rozrzewnieniem czytac Kwietniowki 2007:))
      A do kwietniowek 2006: Dziewczyny, czy Wy tez zauwazylyscie ile nas sie namnozylo z terminem na 2??:))))
      Koncze i ide dalej jesc chlebek z pasztetem popijajac cappucino a zaraz chyba zjem reszte pomidorowej z obiadu:)))))))
      Pozdrawiam kwietniowki z lat poprzednich, obecne i te przyszle rowniez:))))

PS. Czy wy tez zrecie jak dzikie?:))))) Wiecie co mnie tylko dziwi? Ze tak jak przed ciaza wpierdzielalam slodkie na kila, tak teraz wole "konkreciki":))
    • tankgirl5 Do Kas1enka!!! 29.07.05, 23:00
      Hej wiesz ja mam też 2 kw. Nie mam żadnych objawów po za tym, że jem na potęgę!-
      tak jak ty! No i do tego jak wcześniej bardzo byłam za słodkim tak teraz nie!
      Ale jem bez opamiętania. hihi
      Pozdrawiam;) A kiedy idziesz do lekarza ty i inne kwietnióweczki? co? Ja w
      środę, miałam iść we wtorek ale się okazało, że mój gin poszedł na urlop i idę
      do lek. kolerzanki.
      • kas1enka do tankgirl5:) 30.07.05, 09:54
        Swoja droga niezly nick:)
        A tak powaznie, to ja tez nie mam zadnych objawow. Kilka dni przed @ bolal mnie brzuch ale teraz juz nie. Tylko czasem jajnik zakluje. I mowisz ze idziesz juz w ta srode? Ja sie wlasnie zastanawialam czy jeszcze nie za wczesnie. I myslalam zebym isc w srode ale za tydzien. Bo ja to bym chciala na USG juz Groszka zobaczyc:)
        Pozdrawiam goraco:)
        I moze nie jedzmy tyle, bo ja w pierwszej ciazy przytylam 30kg (ale w koncu je zrzucilam:))i teraz wsyztsko tez do tego zmierza:))))
        • tankgirl5 Re: do tankgirl5:) 30.07.05, 10:58
          Mnie też bolał brzuch jak na@ i czasem mnie zakłuje jajnik...;) Ja muszę iść
          szybko bo pracuję po 13-14 godzin dziennie i muszę mieć potwierdzenie ciąży,
          żebym mogła mniej pracować. A i tak mam płacone za godzinę więc dla pracodawcy
          żadna strata, ale na dzień dzisiejszy nie mogę nic zrobić żeby tyle nie tyrać:(
          Dlatego muszę iść, myślę, że coś już będzie widoczne na USG- choć pewnie nie za
          wiele...
          Oj fajnie, że już masz dziecko, u mnie to będzie pierwsze.
    • anka777 Re: KWIECIEŃ 2006 30.07.05, 21:48
      To i ja dobijam do Was!!! Obliczyłam sobie termin na 04.04. Test robiłam dziś.
      To był szok, bo staraliśmy się od września i już traciłam nadzieję. Na jesieni
      miałam iść na laparoskopię...Ale udało się. Ciągle to do mnie nie dociera,
      dlatego szybko umówiłam się do lekarza. Idę we wtorek. Może jak on to
      potwierdzi to uwierzę, że na 100 % jestem w ciąży!!! Boże, jaka jestem
      szczęsliwa!!!!
    • kas1enka Jestescie juz po wizycie? 02.08.05, 19:46
      Bo ja ide w poniedzialek za tydzien. To bedzie 7tc i 2 dni. Ide panstwowo, bo moj lekarz jest na urlopie i nie wiem, czy mi tam zrobia w ogole usg.
      Nie wiem jak wytrzymam do poniedzialku. Juz bym chciala zeby to bylo jutro:)
      A Wy? Jestescie juz po pierwszej wizycie? Opowiadajcie:)
      • 1mrufka Re: Jestescie juz po wizycie? 02.08.05, 20:42
        Ja jeszcze nie, ale tez nie moge sie doczekac. Jak uda mi sie wytrzymac, to
        pojde za jakis tydzien, dwoch chyba nie dam rady wytrzymac.
        Musze zadzwonic i sie umowic.

A czuje sie dobrze, w zasadzie poza tymi rozowymi kreskami na testach to
        zadnych obiawow ciazy nie mam. Odpukac zadnych mdlosci, wiszenia nad kibelkiem,
        bolu w brzuchu. W poprzedniej ciazy w tym czasie juz niezle cierpialam.
        Az sie boje zapeszyc:)
      • gosia_kz Re: Jestescie juz po wizycie? 03.08.05, 20:03
        Ja jeszcze nie dzis zaczal sie 6 tydzien poszukuje ginekologia w przechodni
        jestes moze z warszawy? jesli tak to do ktorego chodzisz?
        • monika_irl Re: Jestescie juz po wizycie? 03.08.05, 22:09
          jestem juz po pierwszej wizycie tylko ze tutaj jest troszeczke inaczej niz w
          polsce czego baaaardzo zaluje.
          Tutaj sie idzie najpierw do lekarza ogólnego ( u którego wlasnie bylam) i jutro
          dopiero musze dzwonic do szpitala w którym chce rodzic umówic sie na kolejna
          wizyte gdzies okolo 9-10 tc i dopiero oni mi zrobia wszystkie badania + skaner
          takze nawet nie wiem jaka mam bete.
          a termin mi wyznaczyla na 6 kwietnia
    • monika_irl Re: KWIECIEŃ 2006 02.08.05, 21:11
      Dziewczyny i ja sie do Was dopisuje!! Jaka ja jestem szczesliwa!!!!!Staralismy
      sie juz pare miesiecy i udalo sie wlasnie w tym w którym najbardziej chcialam!
      Ja zrobilam juz 4 testy sikane w kolejnych dniach i wszystkie 4 byly pozytywne.
      I najlepsze jest to ze dalej nie moge uwierzyc. Jutro rano robie ostatni
      sikaniec i jutro tez ide do lekarza, dzisiaj mnie maz umówil.
      Co do lekarza ide wczesnie bo nie mieszkamy w polsce i jeszcze nie bardzo wiem
      jak to sie tutaj odbywa.
      Z kalkulatorka wyszlo mi ze bede miec termin na 10 kwietnia.
      Co do objawów to mam caly czas taki ucisk na podbrzusze ale inny niz na @, a
      sutki mnie tak bolaly jakby ktos wbijal mi w nie miliony szpilek, wogóle
      dotknac nie moglam. Dalej nie moge uwierzyc, to jest niesamowite:))))
      • agnes79 Re: KWIECIEŃ 2006 03.08.05, 08:42
        Dzisiaj zrobiła test i wyszły II grube krechy,starszie się cieszę. Oby ta ciąża
        była szczęśliwa. Pozdrawiam !!!!
        • szkrabeczek Re: KWIECIEŃ 2006 03.08.05, 21:40
          Witam, ja tez mam termin na 2. Kwietnia.
          Staralismy sie pare miesiecy.
          Niestety pierwsza ciaze poronilam. Z jednej stony teraz bardzo sie ciesze z
          drugiej strony boje.
          Wszystkim przyszlym kwietniowym mama duzo usciskow.
          Agnieszka
    • spinacz00 Re: KWIECIEŃ 2006 04.08.05, 15:18
      witam :
      tez jestem kwietniówka,mam dylamat za nim dowiedziałam się ze to już, przez 2
      tyg od owulacji brałam bromergon-czy któraś z was wie czy to może niegatywnie
      wpłynąc na moja fasolke.jestem zaniepokojona a a do wizyty mam jeszcze troche
      czasu
    • magaa29 Re: KWIECIEŃ 2006 04.08.05, 16:52
      Ja również mam termin na 2-3 kwietnia! Już bardzo przeżywam,bo to moje pierwsze
      dziecko :-) Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki
      • li.ann Re: KWIECIEŃ 2006 06.08.05, 22:34
        Ja już po odpoczynku wakacyjnym.Wróciłam.Z terminem na 2-go faktycznie nas
        dużo :-D. Piszcie co u Was.
        Dzięki Kwietniówki 2005 za słowa do nas. Trzymajcie za nas i nasze maleństwa
        kciuki.Pozdrawiam.
        • feema-to-ja Re: KWIECIEŃ 2006 07.08.05, 08:00
          ja tez sie przylaczam, tescik 31 lipca pokazal dwie grube krechy:) Termin
          wyliczylam na 5 kwietnia. u lekarza jeszcze nie bylam, ide za ok 2 tygodnie.
          pozdrawiam i dbajcie o siebie dziewczyny:)
    • monika_irl Re: KWIECIEŃ 2006 07.08.05, 11:57
      Hej Kwietniówki,
      macie juz jakiekolwiek objawy ciazy?
      Bo u mnie absolutnie nic.
      • li.ann Re: KWIECIEŃ 2006 07.08.05, 15:54
        Od czasu do czasu boli mnie brzuch.To dla mnie dziwne, bo w pierwszej ciąży
        oprócz rosnącego brzucha nie miałam żadnych objawów.
        • 1mrufka Re: KWIECIEŃ 2006 07.08.05, 19:06
          Jak jestem głodna to mnie mdli...a głodna ostatnio bywam często:)
          Ale i tak jest nieźle, bo w pierwszej ciąży miałam taaaakie mdłości,że do tej
          pory na ich wspomnienie mnie otrząsa.
          Poza tym nic szczególnego, czasem pobolewa w brzuchu.
          Aha, i wydaje mi się,że brzuchacz już rośnie. W pierwszej nie było nic widać ze
          4 miesiące albo i dłużej. A teraz za długo to się chyba nie da ukryć ,ze jestem
          w ciąży.
          • kas1enka Objawy:) 07.08.05, 19:12
            Mnie czasem pobolewa brzuch i tez wydaje mi sie, ze juz zaczyna rosnac. W pierwszej ciazy piersi mi sie od razu zmienily, obrzmialy itd, a teraz ciagle flaki, bez zadnych tam ciemnych obwodek czy jakichkolwiek innych oznak ciazy. I wlasnie te piersi mnie normalnie troche martwia.
            Ale jutro ide do lekarza. Wiec okaze sie mam nadzieje, czy wszytsko ok.
            • monika_irl Re: Objawy:) 07.08.05, 19:17
              pewnie ze wszystko jest ok :)))
              czemu mialoby nie byc.
              • andziak.k Re: Objawy:) 07.08.05, 21:31
                Dziewczyny, to pora tez sie w koncu dopisac.
                Ja w ubieglym tygodniu tez zobaczylam II krechy i wg pierwszych obliczen
                termin: 10 kwietnia. Troszke sie boje, bo troche w moim zyciu wlasnie zmian,
                wyjezdzam w piatek do Irlandi PŁN, gdzie od roku juz pracuje moj maz, tutaj gdy
                juz zapadla decyzja o wyjezdzie - rzucilam prace, a ze staralismy sie jeszcze
                rok zanim maz wyjechal i w czasie jego wizyt, myslalam ze na potomka za granica
                przyjdzie nam jeszcze poczekac. A tu taka niespodzianka! Nie wiem wciaz czy
                dobrze robie wyjezdzajac, tu wiem na jakie badania moge liczyc, moglabym o
                wszystko zapytac specjaliste, a tam nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac.
                Ale decyzja w sumie podjeta, po rzuceniu swojej pracy i tak nie mam juz w
                Polsce ubezpieczenia...
                Pozdrawiam was serdecznie, licze ze bedziemy razem sie wspierac. Pozdrowienia,
                Aneta
                • li.ann Re: Objawy:) 07.08.05, 22:10
                  Andziak, na pewno będzie dobrze i tam w Irlandii.Nie martw się :-).Kas1enka
                  napisz jutro jak wizyta i czy potwierdził się termin :-)
                  • kas1enka Po pierwszej wizycie:) 08.08.05, 13:47
                    Bylam dzis u lekarza. Poniewaz moj lekarz ma urlop bylam w przychodni.
                    Lekarz potwierdzil ciaze, powiedzial, ze jak na razie nie ma powodow do obaw i wsyztsko jest ok. USG nie mialam, bo jak wspomnialam bylam w przychodni panstwowej:)))) Tak wiec na USG czekam do 15.08, kiedy to moj lekarz wroci z wakacji.
                    Pozdrawiam
                    • feema-to-ja Re: Po pierwszej wizycie:) 09.08.05, 08:11
                      to w panstwowej przychodni nie ma usg?!
                      • kas1enka Re: Po pierwszej wizycie:) 09.08.05, 09:54
                        Ano nie ma:( To co..Jakos wytrzymam i pojde za tydzien czy dwa i juz mam nadzieje zobacze dzidzie i wsyztskie jej czlonki:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka