Dodaj do ulubionych

Easy Go Duo Comfort

02.02.11, 09:17
Witam napisałam wątek który zniknął nie wiem dlaczego.

Powiedzcie czy miała któraś z Was ten wózek i jak się sprawuje bo na necie szukałam i nie ma żadnych opinii na jego temat
Obserwuj wątek
    • dzela-226 Re: Easy Go Duo Comfort 02.02.11, 18:15
      Chodzi o podwójną parasolkę??? Taką?:

allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-duo-comfort-blizniak-i1422642489.html
      Ja mamsmile I dobrze mi służy! Nie jest lekka sama w sobie,ale nie noszę jej na plecach,ładnie się prowadzi przechodzi przez większość drzwi.Materiał nie przemięka,ładnie się dopiera.Jedyny minus to te małe kółka,gdyby miał większe byłby SUPER!!!
      Moje oczekiwnia spełniasmile
    • anulaaa33 Re: Easy Go Duo Comfort 02.02.11, 21:19
      Tak o tą podwójną wink a ile Twoje dzieci mają ?? bo tak się zastanawiam czy wyjadę na krawężnik z nimi czy się nie złoży ;D a cena mi się podoba i wygląd również
    • dzela-226 Re: Easy Go Duo Comfort 03.02.11, 11:54
      Kupiłam jak miały rok i po 10 kgsmile
      Tak łatwo to on się nie złożywink A patent na podjeżdżanie krawężników:
      stawiasz nogę na poprzeczce kół,kosza wóżka,ważne żeby w środek wóżka trafić,podbijasz nogą i pomagasz sobie rękami.Ja tylko tak,i to każdym wózkiem podchodze do krawężnikasmile

A,oparcia rozkładają się do pozycji leżącej,podnóżki wyciągają siedzisko tak,że dzieć śpi sobie spokojnie i wygodniesmile moje np.jedna na boku a druga zawsze na brzuchu spałysmile

I spytaj sprzedawce o możliwość dokupienia zestawu kółek.My po roku musieliśmy zmienić,starły się brzydko,ale ja spędzałam z wózkiem nawet 4-5 godz.dziennie na spacerach,a latem dostały w kość w terenie leśnym nad morzemwink
      • dzela-226 He he he 03.02.11, 11:57
        Teraz spojrzałam w sygnaturkę Twoją,Moja starsza z 2005,a bliżniaczki też 2009-z marca.
        Fajnie wyszłowink
        • anulaaa33 Re: He he he 03.02.11, 12:11
          Nio moje 21 mies mają więc tak tylko na pół roku chce tą spacerówke o ile będą chciały w niej jeździć bo do tej pory wolały obok wózka i w innym kierunku ;D
      • arabeska5 Re: Easy Go Duo Comfort 12.02.11, 14:21
        Dzela-226, a jak jest z obciążalnością tego wózka ? Bo sprzedawca pisze, że max obciążenie to 20kg, a jak kupowałaś wózek to Twoje dzieci już wtedy łącznie ważyły 20kg, więc jak to z tym jest ?

Ja zastanawiam się nad zakupem Maclarena Twin Techno, tylko, że drogi, ale ja dłużej nim pojeżdże bo moje dziewczyny mają 15 miesięcy. Cena Easy Go jest niezwykle atrakcyjna. Nie wiem już co robić.
        • pamplemousse1 Re: Easy Go Duo Comfort 13.02.11, 14:32
          koleżanka go ma (kupiła jak dziewczyny miały 18 m-cy, teraz 20, ważą po 13 kg) i w zimie nawet nosa z nim nie wychyliła za drzwi, nie dało rady po warszawskim blokowisku. W sezonie letnim i jesiennym na krótkie trasy ok.
          Ja mam koochi i poza bardzo krótkimi dystansami do niczego się nie daje. Chłopcy prawie dwa lata nadal w Peg Perego, a Koochi to wózek samochodowy.
        • dzela-226 Re: Easy Go Duo Comfort 14.02.11, 12:07
          W tej chwili mają baby 2 lata,po 12,5 kilo każda i radzę sobie sama.Nawet zimą byłam zmuszona go używać i jakoś żyjemy wszystkie beż większego uszczerbku na zdrowiu.Kólka tylko wymienimy na wiosnę bo się starły.
          • anulaaa33 ESPRIT sun duo 15.03.11, 19:30
            Dziewczyny a czy miała któraś z Was ten wózek ????
            allegro.pl/wozek-blizniaczy-blizniak-sun-duo-esprit-w-wa-kur-i1478501836.html
            chciałabym jechać jutro i kupić tylko teraz sama nie wiem który?? pomóżcie wink
    • anulaaa33 Re: Easy Go Duo Comfort 16.03.11, 15:32
      Witam kupiłam dziś tą spacerówkę i od razu poszliśmy sprawdzić i nie narzekam SUPERRR oby tak dalej wink)
      • mag2591 Re: Easy Go Duo Comfort 16.03.11, 19:57
        anulaaa napisz proszę czy oparcia w tej spacerówie rozkładają się całkiem na płasko i czy siedziska nie są trochę za wąskie?
        • anulaaa33 Re: Easy Go Duo Comfort 16.03.11, 20:20
          Też się o to martwiłam wink) siedziska nie są za wąskie mierzyłam już w sklepie z dziewczynami jak im się będzie siedziało i rozkładają się praktycznie na płasko
          Amelia 2006,Wiki i Niki 2009
          • mag2591 Re: Easy Go Duo Comfort 16.03.11, 20:23
            Wielkie dzięki.Nie było tego wózka na mojej "top liście",ale właśnie się tam znalazłsmile
            • wofa25 Re: Easy Go Duo Comfort 20.03.11, 21:22
              A czy ktoś wie gdzie można dokupić kółka zapasowe do tego wózka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka