Dodaj do ulubionych

Pitpitu urodzila!

16.06.11, 22:45
mam nadzieje,ze nie bedzie mi miala za zle,ze to ja za nia obwieszczam tu te nowine, ale pewnie i tak bedzie teraz miala peeeeelne rece robotysmile

info z bloga, zaktualizowane przez dumna Babcie Twixow:

"---JUZ SA---
nie wiem kiedy corka bedzie mogla sie odezwac wiec w jej imieniu informuje. Maluchy przyszly na swiat dzisiaj 16.06.11 ok. godz. 13,20 Oba waza po 2,5kg jeden ma 51 cm (pewnie Marek) a drugi 48cm. Lekarze zapewniaja ze sa w dobrym stanie. Jutro juz bede we Wroclawiu wiec sama wszystko zobacze i postaram sie jakies wiadomosci przekazac do momentu az wlascicielka tego bloga bedzie mogla uczynic to samodzielnie smile "
Obserwuj wątek
    • kosmo78 Re: Pitpitu urodzila! 19.06.11, 21:53
      Gratulacje !!!
      • nochalopagus82 Re: Pitpitu urodzila! 19.06.11, 22:04
        Co prawda gratulowałam już na blogu, ale nie zawadzi po raz kolejny smile

Gratuluję serdecznie i łączę się szczególnie jako mama dwóch bliźniaczych facetów.
        Dużo zdrówka i cierpliwości na Nowej Drodze Życia big_grin

I z niecierpliwością czekam na fotki Marka i Wojtka!

Pozdrawiam
      • zdunia1979 Re: Pitpitu urodzila! 19.06.11, 22:04
        Gratulacje i uściski!
        • riverror Re: Pitpitu urodzila! 21.06.11, 12:10
          Gratuluje również
          • pitpitu Re: Pitpitu urodzila! 24.06.11, 00:52
            dzięki za gratulacje! Rzeczywiście urodziłamsmile)) Ale nie było tak rożowo jak przekazała moja mama...Wojtuś na dzień dobry dostał tylko dwa punkty- był resuscytowany, potem na oddechu wspomaananym przez kilka dnisad(( Marek tez miał problemy z oddychaniem...Na szczęście szybciutko sie pozbierali i już obaj , wprawdzie nadal naintensywnej terapii ale juz poza inkubatorkami, dzielnie dojrzewająsmile)) Obaj ciągną cycka lepiej niż elektryczny laktator i mysole ze za kilka dni uda mi sie zabrac twixy do domkusmile))
            • zdunia1979 Re: Pitpitu urodzila! 25.06.11, 15:53
              Trzymajcie się cieplutko smile! Chłopaki na pewno szybciutko się pozbierają i będą dawać ci w kość w domku smilesmilesmile

Basia i chłopaki: Dawidek(10.2002) Jaś i Maks(10.2008)
            • bluemka78 Re: Pitpitu urodzila! 27.06.11, 10:35
              Gratulacje!!! Jak juz sa poza inkubatorkami i maja sile ciagnac piers to super wiesci smile
    • agnieszka_i_dzieci Re: Pitpitu urodzila! 30.06.11, 20:23
      Gratulacje raz jeszcze (pierwszy raz na blogu wink )
      • mim100 Re: Pitpitu urodzila! 01.07.11, 12:18
        Gratulacje i szybkiego wyjścia ze szpitala życzymysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka