anusia_22 03.07.05, 17:13 Zdecydowanie kupie wozek blizniaczy!!!Poszukuje najlepszego rozwiazania dt wozka dla synkow-urodza sie wrzesien/pazdziernik, jestem otwarta na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figa9 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 03.07.05, 21:44 Witam, mam do sprzedania wózek Emmaljunga (siedzenia obok siebie, niezależnie rozkładane, bardzo cicho rozkładająca się budka, duże pompowane koła, regulacja rączki, bardzo łatwy do składania) gondola + spacerówka, idealny dla jesiennych dzieciaczków. Wózek jest w stanie bardzo dobrym. Ewentualne pytania proszę na maila gazetowego Podwójne gratulacje i wszystkiego dobrego. ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 04.07.05, 08:09 Mam do sprzedania Iglesinę bbiposto. Moic chłopcy urodzili się w sierpniu (termin na koniec września) i używali tego wózka ponad rok. Obszerne gondolki, które mozna ustawić albo obok siebie, albo jedna za drugą (szyna w komplecie), które maja bodajze 4-stopniowa regulację położenia oparcia. Dokładam zimowe śpiworki - nie od kompletu ale pasujące. Stan dobry, widaś ślady użytkowania, ale spokojnie jeszcze jeden "duecik" może skorzystać. Atrakcyjna cena! Odpowiedz Link Zgłoś
krol_aga Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 04.07.05, 22:41 Gratulacje!! Ja rowniez mam do sprzedania wozek Inglesina dla blizniakow w komplecie z fotelikami samochodowymi, spiworkami i dodatkowymi pokrowcami na foteliki. Wozek jest bardzo praktyczny. Zarowno gondole jak i foteliki samochodowe mozna w dowolnej konfiguracji mocowac na stelazu. W razie pytan podaje telefon 0609 470 377. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2003 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 05.07.05, 08:34 Witam Mam do sprzedania wózek bliźniaczy GRACO Duo Rider. Mam go od 2 lat. Uważam, ze jest bardzo praktyczny, składany, łatwo się go zakłada wtedy na ramię i można znosić ze schodów ( ja mieszkam na 3-m piętrze więc jestem w tym temacie doświadczona. Podaje link do strony aby mozna go było obejrzeć. Kolor ma taki lekko szary a na "siedzonkach" jest popiel w krateczkę w pastelowe kolorki. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt na maila gazetowego lub GG 2754564. www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=241 calineczka.pl/sklep/product_info.php?POzdrawiam P.s. Cena tak ok 480zł Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2003 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 05.07.05, 08:39 dokładnie raki sam calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_33&products_id=591 Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_22 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 05.07.05, 11:08 A czy ktos ma do sprzedania ABC Design? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.tauzowska Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 14.07.05, 00:27 Mam do sprzedania wózek ABC Design-trójkołowy z dużymi pompowanymi kołami. Wózek jest w dobrym stanie technicznym, sprawny i czysty, używany około roku przez moje córeczki.Mój numer GG 2778251. Pozdrawiam Mama Ani i Ewci Odpowiedz Link Zgłoś
sandra123 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 09.07.05, 10:48 Ja też jestem zainteresowana wózkiem bliżniaczym. Jak z transportem - jestem z łodzi. Czy ktoś z was jest z łodzi lub okolic żebym mogła się uówić na zakup ? s Odpowiedz Link Zgłoś
pewula Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 11.07.05, 12:19 Odpowiedź na ogloszenie z forum bliźniaków. Sprzedaję wózek Inglesina jeden za drugim, naprzeciw siebie i obok siebie plus dodatki. pozdrawiam pewula, mama Jasia i Igora Odpowiedz Link Zgłoś
monikap31 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 12.07.05, 18:26 Witam mam do sprzedania trzyfunkcyjny wózek bliżniaczy ,czyli głęboki z nosidłami i spacerówka na potem w jednym.Swoje dziewczyny rodziłam w październiku 2004. Jest koloru beżowo-wiśniowego,ma dmuchane koła i co najważniejsze przy takim ciężarze koła są na paskach skórzanych-prowadzi się bardzo dobrze.Ma też wszytą moskietirę i folię przeciwdeszczową .Jest też torba do kompletu.Polecam.Cena atrakcyjna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_22 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 13.07.05, 22:20 a jakiej firmy?masz zdjecia?pozdrawiam Anusia Odpowiedz Link Zgłoś
monikap31 Re: KUPIE WOZEK BLIZNIACZY!!! 13.07.05, 23:14 poslki wózek adbor firma z Częstochowy o ile się nie mylę a zdjęcia mogę nieć tylko daj mi 1 dzień...miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
sandra123 ŁÓDŹ I OKOLICE 14.07.05, 09:38 Ponawiam pytanie - też chciałabym wózek bliźniaczy kupić z forum, ale jak potem z odbiorem? Jestem z łodzi. Ktoś ze sprzedających jest z łodzi lub okolic żebym mogła podjechać po odbiór wózka ? s Odpowiedz Link Zgłoś
monikap31 Re: ŁÓDŹ I OKOLICE 14.07.05, 10:39 ja co prawda jestem z okolic Poznania ale tak się składa że pok koniec lipca lub na początku sierpnia będę w Łasku to jest 30km od Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monikap31 Re: ŁÓDŹ I OKOLICE 14.07.05, 11:07 super ,dzisiaj zrobię zdjęcia,ale daj mi pryw.i Ci je wyślę.Tam Ci podam cenę- będziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś