betka20 15.03.06, 22:19 cześć właśnie rozglądam się za wózkiem dla moich pociech, moja koleżanka miała ten wózek i bardzo go chwali, ale jeszcze go używa więc muszę rozglądnąć się za nowym. Ile on kosztuje? gdzie go kupić.Kraków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kunna Re: pytanie o wózek peg perego duette 16.03.06, 12:37 W sklepach dla dzieci Koszt - ok. 2 tys. zł Warto wydać - ja kupiłam uzywany i żałuję - ledwno jeździ, idzie do napracy. Bliźiaki jednak bardziej zuzywają wózek niż dzieci pojedyncze. Odpowiedz Link Zgłoś
bergosia Re: pytanie o wózek peg perego duette 23.03.06, 10:19 A ja kupiłam taki wózek używany, starszego typu ( chasis duette ) za 350 zł na Allegro i jestem baaardzo zadowolona. Miał przed sprzedażą uszyte nowe obicia i śpiworki, a koła i wszystko inne bez zarzutu. Mam go już pół roku. Więc reguły nie ma. Jeśli się zdecydujesz, wypytaj o wszystko sprzedawcę, sprawdzi rekomendację. Nowy to niestety duży wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
asiekk1 Re: pytanie o wózek peg perego duette 23.03.06, 17:11 My równiez używamy taki wózek i jest super!! kupiłyśmy troszkę uzywany bo około 3-5 m-cy wszystko super! Polecamy goraco. P.s mamy tez foteliki samochodowe do niego, jeżeli będziesz zainteresowana to zapraszam bo moje dziewczynki juz z nich wyrastaja i tzreba wymienic na inne pozdrawiamy Asia i pociechy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34105929 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: pytanie o wózek peg perego duette 24.03.06, 19:49 Cześć, w sprawie fotelików wysłałam maila, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś