Dodaj do ulubionych

Lepsze wieści

05.04.06, 09:49
Wczoraj byłam u ginekologa i stwierdził znaczną poprawę wyników (i
samopoczucia), groźba szpitala znów została o kolejny miesiąc odsunięta..
Wyniki laboratoryjne super, ciśnienie super, serduszko (moje) ustabilizowało
się i jest możliwe do przyjęcia tylko lekki spadek wagi go zaniepokoił, ale
nic strasznego (przynajmniej na razie).. A USG pierwszy raz tak piękne,
wyraźne i czyste. Nigdy takiego wcześniej nie miałam, nawet przy pierwszej
ciąży. Dzidziusie tak fajnie się poruszały, rączkami, nóżkami, całym
grzbietem, tak sielankowo.. śliczne.. Ruchy mojego pierwszego dziecka
widzieliście wyłącznie dlatego, że było nadmiernie strachliwe i nadpobudliwe
ruchowo ;P wszystkie USG były koszmarnie niewyraźne (taka wada puszystej
kobiety).. Na ten miesiąc szanse na poród w terminie znacznie wzrosły..
Obserwuj wątek
    • karolcia65 Re: Lepsze wieści 05.04.06, 11:54
      Hej, hej,

Lepsze wiesci???
      To sa wspaniale wiesci!!!
      Bardzo sie ciesze, ze lepiej sie czujesz i wyniki tak pieknie sie poprawily.
      Spytaj lekarza, czy pozwoli Wam nagrac badanie USG. Nasz niechetnie, ale raz
      sie zgodzil. Wspaniala pamiatka, do teraz uwielbiam ogladac ten film. W
      ostatnim poscie Twojego nieco smutniejszego smile watku prosilam juz o jakies
      zdjecia coreczki. Prosbe ponawiam, bo bardzo ciekawa jestem, jak Twoje
      pierworodne malenstwo wyglada.

Pa, pa, pozdrawiam,

Karolcia z Natalka, Krysia i Zosia
      ur. 10.10.2005.
      • anna_sla Re: Lepsze wieści 05.04.06, 17:48
        Nie umiem wstawiać tutaj zdjęć, ale zapraszam Cię do oglądnięcia Photobloga
        mojej Magdulki pod adresem: www.annas.photoblog.pl
        • karolcia65 Re: Lepsze wieści 05.04.06, 20:43
          Witaj,

Cudne to Twoje dzieciatko. Poogladalam sobie ile sie da. Mowiac szczerze na
          nerwusa to Ty nie wygladasz wink

Pozdrawiam,

Karolcia z Krysia, Zosia i Natalka
          ur. 10.10.2005.
          • anna_sla Re: Lepsze wieści 05.04.06, 22:06
            Oj wierz mi, że jestem nerwusem.. Mąż mógłby CI do białego rana opowiadać co
            potrafię tongue_out
            • karolcia65 Re: Lepsze wieści 06.04.06, 23:44
              Hmmm, no to musimy sie umowic cala paczka na nocne zwierzenia. Moj maz taz ma
              sie czym pochwalic, jak o mnie chodzi, hi, hi. Na szczescie dawno to bylo.
              A ta naszy paczka to ladnie by liczyla, 10 osob.

Pozdrawiam,

Karolcia z Zosia, Natalka i Krysia
              ur. 10.10.2005.
              • anna_sla Re: Lepsze wieści 07.04.06, 09:20
                Dopiero znalazłam starego posta, w którym prosiłaś o zdjęcie Magdulki i
                oglądnęłam sobie Twoje dzidzi, są świetne.. zwłaszcza ta fotka w czerwonych
                ubrankach, wspaniałe.. szkoda, że nie można powiększyć.. albo poproszę większą
                na maila ;P ann_ilsn@interia.pl

Pytałaś tam o wakacje.. hmm nie sądzę bym mogła się ruszać, teraz mam problemy
                co nie małe (mimo dobrych wyników), a co dopiero za tych kilka miesięcy.. o ile
                jednak nie będę rodzić ;P bo to wszystko może się zmienić jak w kalejdoskopie..
                A najgorsze, że muszę zrezygnować z uprawy działki w tym roku crying i zastanawiam
                się czy chociaż owoce uda mi się zebrać z drzew i krzewów. Sądziłam, że będę w
                stanie zasiać teraz w kwietniu coś, nawet porobiłam sobie w domu małe inspekty
                z warzywami, które dłużej rosną a potem na kolanach myślałam, że ten pierwszy
                raz przeplewię, żeby roślinki się przebiły (a potem same walczyły z chwastami o
                przetrwanie), ale jak zobaczyłam jak mi brzuszek wywaliło i jak się poruszam,
                to wszystko będę musiała wyrzucić.. Czasami muszę nawet rezygnować z wyjścia z
                domu, bo nie jestem siebie pewna, nie mówiąc już o tym, że Magda nie akceptuje
                mojego minimum zaangażowania w zabawach na placu zabaw (ślizgawka, na którą
                trzeba ją podnieść i wrzucić itp.) i jest niesamowity płacz (dlatego zawsze
                muszę mieć wtedy słodycze w kieszeni i to dużo ;P)
                • karolcia65 Re: Lepsze wieści 07.04.06, 22:18
                  Hej,

Mam nadzieje, ze juz wkrotce Ci sie polepszy i sily powroca. U mnie tak bylo.

Ja w tym roku tesknie do ogrodka. Nie mam wprawdzie owocow i warzyw, same
                  kwiaty, krzewy i drzewa ozdobne i do tego nie mam czasu, by choc stare liscie
                  pograbic. Zobaczymy, moze w koncu wraz z mezem sie zbierzemy.

Ciesze sie, jak kazda mama, ze dziewczynki Ci sie podobaja.
                  A wieksze zdjecia moich trzech Brzdacow znajdziesz w tym samam watku, nizej. W
                  tytule jest slowo powiekszone. Inne zdjecia sa w kazdym moim poscie z ikonka
                  aparatu fotograficznego.

Moze i Ty umiescisz na Forum Zobaczcie swoja Magdusie. Instrukcje znajdziesz
                  zaraz po wejsciu. A Forum Zobaczcie jest kilka linijek pod naszym.

Pa, pozdrawiam,

Karolcia z Natalka, Zosia i Krysia
                  ur. 10.10.2005.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka