Dodaj do ulubionych

Wózek Hauck Roadster Duo

26.04.06, 08:58
Mam pytanie, czy wózek Roadster Duo nadaje się dla noworodków? Bardzo prosze o
odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • barbara_844 Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 09:48
      ups, wlasnei znalazlam na forum informacje, ze wozek jednak nie nadaje sie dla
      niemowlatuncertain a juz tak sie na niego nastawilam. no nic, w takim razie prosze o
      pomoc: jaki wozek kupic aby mial nie wiecej niz 79cm szerokosci mial pompowane
      kola(slyszalam, ze najwygodniejsze) i cena nie byla zawrotna? z gory dziekuje za
      odpowiedz
    • justysia111 Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 09:53
      Cześć.Ja też jestem napalona na ten wózek.Z tego co czytałam to nadaje się on
      dla niemowlaczków.Trzeba tylko dokupić 2 usztywniane nosidła.Ja chyba go kupię,
      b.mi sie podoba.pozdrawiam
      • kwiecienmaj Re: Wózek Hauck Roadster Duo 26.04.06, 22:05
        barbara, ja mam Mikado - miesci sie w standardowe drzwi i dla moich dzieci
        urodzonych pod koniec wrzesnia byl OK. Teraz jest juz im troche ciasno i
        zamierzam go wymienic na cos lzejszego. Ma pompowane kola i generalnie wg mnie
        idzie jak czolg, pokonuje nierowne chodniki, krawezniki a i po drodze
        piaszczystej tez da sie go spokojnie prowadzic. Niestety, poniewaz dzieci leza
        razem to gdy sa wieksze robi sie problem bo zaczynaja np. siegac do siebie
        raczkami i moga niechcacy trafic w oko drugiego dzieciaczka (ale dla malutkich
        niemowlakow sa takie specjalne gondolki - na zime super sprawa, bo w zasadzie
        nie trzeba nic wiecej oprocz kombinezonu i kocyka).
        Kosztowal 1 tys. zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka