emilka74 01.11.06, 21:17 gdzie w Gdyni mieści się dobrze zaopatrzony sklep z wózkami??? z góry dzięki wielkie pozdrawaim mama Emilki i Gabrielka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: podpowiedzcie 01.11.06, 21:23 Na Grabówku przy Morskiej- gość zna się na rzeczy, sporo może sprowadzić. Poza tym Akpol- też na Grabówku, koło kościoła przy Estakadzie. Był tez kiedyś naprzeciwko dworca, ale nie wiem, czy jeszcze jest. A czego szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: podpowiedzcie 01.11.06, 21:34 dziękiszukam podwójnego siedziska (DuoSeat) do Mutsy.Na miejscu to raczej nigdzie nie dostanę,trzeba będzie sprowadzic.A ja się napaliłam i chciałabym już mieć pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: podpowiedzcie 01.11.06, 21:37 aha i jeszcze jedno pytanko ;znasz może naze tego przy morskiej,odszukałabym w necie nr.tel.i zadzwoniła Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: podpowiedzcie 01.11.06, 23:21 jesli nie w Gdyni, to mozesz sprobowac w Gdansku Oliwie w sklepie "Mama i ja" www.polskiesklepydzieciece.pl/mamaija.php tam jest tez telefon, moze maja te DuoSeat? powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: podpowiedzcie 02.11.06, 10:16 Vitalia w/w hali na Jana z Kolna w brame( tam gdzie meblowy) . Zapytaj może Ci sprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś