Dodaj do ulubionych

I znowu narodziny ... :)

IP: *.* 16.01.02, 22:17
Witam15.01.2002 wykluly sie dwa kurczaki: Michal (2700) oraz Szymon (2350) po cesarskim cieciu.Odbylo sie to dlatego ze pekl pecherz jednego z nich i poza tym zaczelo sie odklejac lozysko (to juz gorzej) ... ale wszystko przebieglo pomyslnie.Porod w Klinice Sw. Rodziny w Poznaniu.Zona czuje sie dobrze ... dzis pierwszy raz karmila ...PozdrawiamLysy (ale nie ten w dresie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Silije Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 17.01.02, 00:01
      Gratulacje!!!!!! Co widzę - czyżby nasze miasto mogło pochwalic się największą reprezentacją bliźniąt na tym forum? Zdrowia dla okruszków i mamy.
    • Gość: asia_t Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 17.01.02, 16:19
      GRRATULACJE SERDECZNE!!!!! napisz nam jednak, jak nazywa sie zona? :-) bo na razie zgadujemy z mezem... Pozdrow ja serdecznie i swoje maluchy od naszych bąbelków! I wrzuc fotki na forum! :-)asiaT
      • Gość: Lysy Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 18.01.02, 11:02
        HiZona nazywa sie tak jak ja ;) ... od slubu ... a fotki jak beda to wrzuce ...PozdrawiamLysy (maz Anki)
    • Gość: Magda_D Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 17.01.02, 20:38
      Serdeczne gratulacje!!! Ja tez rodzilam w Swietej Rodzinie i tez przez cesarke. Ale dwie dziewczynki.Zycze Wam samej radosci z maluchow i zonie sukcesow w karmieniu!Magda
    • Gość: kiwak Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 18.01.02, 16:29
      GRATULACJE!!!! My musimy czekać jeszce ok. miesiąca :(Napisz jak pierwsze wrażenia.Pozdrawiam,Grzesiek
      • Gość: Lysy Re: I znowu narodziny ... :) IP: *.* 18.01.02, 16:38
        HiCiesz sie ze mozesz jeszcze poczekac, nasze nie chcialy poczekac ... a moglyby ...Wrazenia ?? No jestem zalamany ;) tyle roboty ... moj obojczyk nie pozwala mi na zbyt wiele (zlamany i zdrutowany) ... a poza tym reszta jest OKPozdrawiamLysy (maz Anki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka