Dodaj do ulubionych

Radosna nowina

IP: *.* 18.07.02, 13:55
Witam wszystkich po długiej nieobecności. Chciałam się podzielić z wami wiadomością, że moje prawie dwuletnie bliźnięta Marysia i Szczepanek będą miały rodzeństwo. w lutym spodziewam się tym razem jednego słoneczka.Asia z Marysia, Szczepankiem i 11 tyg. brzuniem
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Radosna nowina IP: *.* 18.07.02, 14:08
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzielna jestes!!! Ja tez bym chciala miec jeszcze raz takiego małego bąbelaska (a najchętniej małą bąbelaskę! :lol:) Trzymam mocno kciuki!!asiaT
    • Gość: Magda_D Re: Radosna nowina IP: *.* 18.07.02, 16:58
      Serdecznie gratuluję i troszkę zazdroszczę - mi też się marzy jeszcze jeden dzidzius, ale chyba nie za szybko - chyba że sam się xaprosi, tak jak bliźniaczkiMagda
    • Gość: Agnieszka_J. Re: Radosna nowina IP: *.* 18.07.02, 21:39
      Asiu, gratuluję!!! Jesteś pewna, że tym razem jedno słoneczko? Może na USG ustawiły się w szeregu? Pozdrowienia dla dzielnej mamusi - Agnieszka J ze swoją trójeczką
      • Gość: AsiaCh Re: Radosna nowina IP: *.* 19.07.02, 16:00
        Dziękuję za gratulacje. Bardzo się cieszę z maluszka. Myślę, że dzieciaczki fajnie będą się ze sobą dogadywać. nawet nie przeraża mnie ogrom pracy, może to hormony, ale generalnie jestem ogromną optymistką. Może to dziwne, ale chcialam dwójeczki teraz też, ale Na USG zobaczyłam tylko mała kruszynkę machającą łapką.serdecznie pozdrawiamAsia z Marynią, Szczepciem i okruszkiem
    • Gość: Ania_G Re: Radosna nowina IP: *.* 25.07.02, 12:50
      Gratulacje, gratulacje!!!!Myślę, że z jednym to byłyby wakacje na hawajach, ale z tróką, przynajmnie tyle samo radości!!!!!Ania i dwie kolki :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka