Dodaj do ulubionych

Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek

IP: *.* 03.09.02, 13:56
Jako moderator chyba mogę zacząć ten wątek. :-)Andrzejek i Kamilek, ur. 29.11.2001r w 34 tygodniu ciąży. Waga urodzeniowa: 2300 i 2310, długość 47 i 48 cm. Skala Apgar: 10 i 9 punktów. :hap: Niedawno skończyli 9 miesięcy. I są przesłodcy! Na forum prowadzą pamiętnik Świat według bąbli. :-)AsiaTPS. Andrzejek to ten podrapany po lewej. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ankad Re: Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek IP: *.* 03.09.02, 17:44
      Ale masz fajnych przystojniaków. Ja też już bym chciała zobaczyć moje dziewczynki.Pozdrawiam.Anna.
    • Gość: domini23 Re: Poznajmy się! - Mikołajek i Michałek IP: *.* 05.09.02, 08:51
      Przedstawiam Mikołajka i Michałka z Gliwic.chłopcy mają półtora roku, urodzili się 7.03.2001. pierwszy świat ujrzał Mikołajek o godz.6.00 - ważył 2350g i dostał 6 punktów apg.po minutce pojawił się Misio - 2050g i 7 punktów.teraz 12 i 11kg. M&Ms są dwujajowi i, wbrew temu co widać na zdjęciu, prawie nigdy nie są ubrani tak samo. chociaż są bardzo [bardzo!!!] do siebie podobni :)))na zdjęciu na pierwszym planie jest Michałek, Mikołajek na drugim.pozdrawiamy - M&Ms i mama-domi
      • Gość: AgnieszkaG. Re: Poznajmy się! - Kubuś i Michaś IP: *.* 06.09.02, 19:40
        Przedstawiam Kubusia i Michałka z Warszawy.Chłopcy urodzili się 06.04.2001 r.O godzinie 13:23 Kubuś z wagą 2270, i o 13:24 Michaś z wagą 2700. Kubuś i Michaś są bliźniętami jednojajowymi, a moim zdaniem nie sa do siebie bardzo podobni. Pozdrawiamy Wszystkich.Kubuś (z prawej) i Michaś (z lewej) z mamą AgnieszkąPS Na zdjęciu mamy ROCZEK.> > >
        • Gość: Monika25 Re: Poznajmy się! - Kubuś i Krzyś IP: *.* 14.09.02, 18:21
          WitamPrzedstawiam ur.27.01.2001 w 34tyg ciąży Krzysia (1860g) i Kubusia (2800g).Pozdrawiam Monika
    • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Michał i Kuba (XXL mija) IP: *.* 07.09.02, 19:30
      Cześć! Jestem tu chyba najstarszą mamą najstarszych bliźniaków..., chyba, że coś przeoczyłam...Przedstawiam moich chłopców.Michał- ur. 15.04.1997 o godz.4.35 z wagą 2600g i 50 cm w 40 tyg. 10 punktówKuba- o godz. 4.55 z wagą 2050g i 49cm, też 10 punktów ApgarPoród "siłami natury" a właściwie to moimi własnymi...Chłopcy mają jeszcze siostrę Asię. Całą trójkę można obejrzeć na "zobaczcie". Zamieszczam dwa zdjęcia- "dawno i dziś"...jak ten czas leci.Chłopcy są już przedszkolakami, zaczynają powoli uczyć się czytać.Pozdrawiam serdecznie wszystkie podwójne mamy i tatusiów.Życzę wiele sił i pogody ducha...Mija- mało pisząca, ale za to wszystko czytająca...p.s. Michał w czerwonej bluzeczce, Kuba w niebieskiej
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Michał i Kuba pięć lat później (XXL mija) IP: *.* 07.09.02, 19:32
        Cześć! Jestem tu chyba najstarszą mamą najstarszych bliźniaków..., chyba, że coś przeoczyłam...Przedstawiam moich chłopców.Michał- ur. 15.04.1997 o godz.4.35 z wagą 2600g i 50 cm w 40 tyg. 10 punktówKuba- o godz. 4.55 z wagą 2050g i 49cm, też 10 punktów ApgarPoród "siłami natury" a właściwie to moimi własnymi...Chłopcy mają jeszcze siostrę Asię. Całą trójkę można obejrzeć na "zobaczcie". Zamieszczam dwa zdjęcia- "dawno i dziś"...jak ten czas leci.Chłopcy są już przedszkolakami, zaczynają powoli uczyć się czytać.Pozdrawiam serdecznie wszystkie podwójne mamy i tatusiów.Życzę wiele sił i pogody ducha...Mija- mało pisząca, ale za to wszystko czytająca...p.s. Michał w czerwonej bluzeczce, Kuba w niebieskiej
    • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - jak to zrobić? IP: *.* 07.09.02, 19:36
      Ha, pewnie nie mozecie dołączać plików... nie wiem, dlaczego,ale chyba tylko ja mogę... więc może wysyłajcie zdjęcia do mnie i ja je powklejam do Waszych postów? Posty umieśccie sami, a ja je zredaguję (tzn. dołączę fotki). Tylko proszę, umieszczajcie posty jako odpowiedź na ten mój pierwszy, to będziemy mieć jeden "ogoniasty" wątek. :lol:Może tak być? Niestety, na forum Zobaczcie jest ciągle tyyyyle zdjęć, że trudno się odnaleźć... pozdrowionkaasiaT
    • Gość: Agnieszka_J. Re: Poznajmy się! - Julia i Weronika IP: *.* 09.09.02, 14:45
      JULIA i WERONIKA urodziły się 23.08.2001 r w Dębicy (woj.podkarpackie) w 36 tygodniu ciąży.Julka ważyła 3050g i mierzyła 51 cm, Weronisia - 2350 g i 50cm.Kilka dni temy skończyły roczek, są dardzo energiczne, wręcz "nieuchwytne", uwielbiają jeść, zaczynają mówić i w ogóle rozwijają się wspaniale. I są oczywiście wielką miłością swoich rodziców - Agnieszki i Alka i sześcioletniej starszej siostry Paulinki.AgnieszkaJ
      • Gość: Agnieszka_J. Re: Poznajmy się! - Maksio i Miłosz - kuzyni Julki i Weroniki IP: *.* 09.09.02, 14:52
        Po prostu muszę Wam ich pokazać, są tacy słodcy.Urodzili się 03.09.2002 r. w 36 tygodniu ciąży.Są dwujajowi, obaj ważyli 2500g i mierzyli 49 cm.Jeszcze są w szpitalu, za dwa dni idą do domku.Niedługo podepnę zdjęcie "rodzinnej czwóreczki"AgnieszkaJ
        • Gość: Ania_G Re: Poznajmy się! - Maksio i Miłosz - kuzyni Julki i Weroniki IP: *.* 19.09.02, 19:58
          jaaaaaakie fajne noworodki.... Jak ja lubię noworodki :-)
        • Gość: kadyga Re: Poznajmy się! - Maksio i Miłosz - kuzyni Julki i Weroniki IP: *.* 20.09.02, 20:26
          Agnieszka rzeczywiście są wspaniali ! Zdjęcie jest ślicznesmileGratulujęwinkKatarzyna mama Franka
    • Gość: madziara Re: Poznajmy się! - Natalka i Zuzanka IP: *.* 12.09.02, 14:08
      Witamy wszystkich i przedstawiamy się !!!!!!!03.12.2001 w Świnoujściu stał się cud o godzinie 10.16 wyciągnięto mi z brzucha Natalie Zuzanne ciężka była 2770 i długa 51cm, dostała 8 pkt. Minutke później czyli 10.17 rozjaśniło się wszędzie bo narodziła się Zuzanna Natalia z wagą 2450 i 50cm dostała 9pkt. Obecnie Zuza jest większa od Natalki pod każdym względem. Mają 9 miesięcy, raczkują próbują chodzić i mają po 4 zęby, Zuza psoci strasznie Natulka jest spokojniutka. Na zdjęciu dwa biobasy golasy Zuza ma więcej włosków na głowie. A czy są jdno czy dwu jajowe to nie wiem bo lekarze do samego końca się kłócili.Pozdrawiamy Magda Natulka i Zuziaczek
      • Gość: MYSZKA100 Re: Poznajmy się! - Natalka i Zuzanka IP: *.* 10.02.03, 14:25
        No coż znam te chodzace i mówiące "CIO TO" w wieku juz 11 miesiecy dziewczynki, są wspaniałe wszystko rozumieją: mowie choc Natalka zrobie mleczko swoim dziewczynką a ona dryp dryp za mna do kuchni....Yh mądre dziewczynki.Moja Gabi i Wiki zaczynaja je dostrzegac jako dzieci chociaz maja dopiero w wlasciwie JUZZZ 6 miesiecy. Nie maja konkatu ....ale uwielbiaka jak Natalka i Zuzia i ich kolezanka Emilka leza na moich malych Ksiezniczkach i daja buzi czy przytulaja ;-)Pozdrawiam Madzia
    • Gość: 2004 Re: Poznajmy się! - Jula i Zuzia IP: *.* 12.09.02, 20:51
      Wiatmy oficjalnie :) Wszyskich podwójnych eRodziców !!! :hello:Nas też spotkało to szczęście, o czym poinformowała Was już nasza nieoceniona Moderatorka Asia T.Od wtorku Wszyscy jesteśmy już w domu, a Panny już całkowicie zmieniły nasze życie :love: ,z resztą na pewno to znacie :)Co prawda, Księżniczki lubią często (baaardzo często :) ) pokazać, kto tu rządzi, :crazy: ale przecież mają tylko 6 dni i wszyscy musimy przyzwyczaić się do nowej sytuacji :hap: Krótko mówiąc, wszyscy jesteśmy ogromnie szczęśliwi i teraz, gdy nasze Ślicznotki są już z nami, czujemy się prawdziwą RODZINĄ !!! :benetton:Pozdrawiamy !!! Iwona i Robert z Julką i Zuzią
      • Gość: 2004 Re: Poznajmy się! - Jula i Zuzia IP: *.* 23.10.02, 19:48
        Witamy ponownie!!! chciałabym uzupełnić mój poprzedni post, ponieważ w poprzednim zabrakło kilku niezbędnych informacji.A więc: Oto Zuzia (z lewej) i Julcia (z prawej). Urodziły się 6.IX.2002r w 38 tygodniu ciąży. Juleńka powiedziała "Dzień dobry" całemu światu o 15:40, a 15 minut później dołączyła do niej Siostra. Dziewuszki ważyły 2350 (Jula) i 2600 (Zuza), a numerki ze skali Apgar, to 10 i 9.Dziś Panienki mają 6 tygodni i 5 dni i dzięki wspaniałej Cioci Asi pokazujemy najnowsze ich zdjęcie.Pozdrawiamy!!!-Iwona z Julcią i Zuzią
    • Gość: monik111 Re: Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek IP: *.* 14.09.02, 13:11
      wasze bliźniaki są śliczne już niebawem przedstawie wam moją rodzinke pozdrawiam
    • Gość: alinal Re: Poznajmy się! - Julka i Franio IP: *.* 14.09.02, 18:18
      Urodzili się 25.01.2002r. w 37 tygodniu, przez cc. Franio ma nawet pamiątkę po tym cięciu - piękną szramę na brzuszku, której nie powstydziłby się Bruce Lee :-)W chwili urodzenia byli prawie identyczni - Julia 2450g i 50 cm, 10 pkt, Franio 2410g i 50 cm, 10 pkt. Teraz różnią się już bardzo i gabarytami i temperamentem.Nie ma już wątpliwości, kto w tym gronie jest mężczyzną :-).PozdrawiamyAlina
    • Gość: relanga Re: Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek IP: *.* 16.09.02, 16:13
      Witam wszytkich po przerwie!!Jakie mordziaszki kochane te Twoje maluchy!!! Od końca sierpnia jestem na zwolnieniu i nie mam dostępu do internetu dlatego trochę mnie z Wami nie było..Gratuluję ślicznych bąbli i pozdrawiam mocno,Renata
    • Gość: Jagna_26 Re: Poznajmy się! - Krzyś i Miś IP: *.* 17.09.02, 14:17
      Witam :)A oto moje chłopaki. Urodzeni 7 maja 2002r. pod koniec 39 tygodnia.Krzysiu - starszy brat - godz. 16.15, ważył 3270g. Michałek wyskoczył o 16.19 i ważył 3300g. Obydwaj mierzyli po 55cm.Dziś maja nieco ponad 4 miesiące i porządnie ich przybyło :D. Ważą: Krzychu 9, a Michał 8,4 kg. Na zdjęciu Krzyś to ten brunet w zółtym, a Misiu blondas w niebieskim :benetton:Jagna
      • Gość: Jagna_26 Re: Poznajmy się! - Krzyś i Miś i rodzinka "o poranku" IP: *.* 17.09.02, 14:20
        Pozwolę sobie na jeszcze jedno zdjęcie (mam nadzieję, że się nie pogniewacie).Zatytułowałabym je: "O poranku" :)
    • Gość: Ania_G Re: Poznajmy się! - Ewa i Maja IP: *.* 19.09.02, 12:32
      Aha. No to się połapałam. A moje bliźniaczki się urodziły 10 maja całkiem donoszone, ale rekordu nie pobiły, mają teraz cztery miesiące na zdjęciu trzy i są bardzo fajne jak nie wrzeszczą :-) i tak pięknie potrafią ze sobą rozmawiać! och. I mają stronkę :-) co juz obwieściłam :-)http://republika.pl/ewa_i_maja
    • Gość: AgnieszkaLO Re: Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek IP: *.* 04.10.02, 13:10
      Asia,!!!!!Ale Śliczaki te Twoje chłopaki! Gratuluję i zazdroszczę "podwójności".A(Le)Gatka
    • Gość: zadowolona Re: Poznajmy się! - Bartuś i Michaś IP: *.* 18.10.02, 18:53
      Czesc AsiuPowiem nieskromnie, ze to swoje dzieci uwazalam za najpiekniejsze, ale przyznaję, ze Twoje też sa niczego sobie, co ja gadam, sa naprawdę śliczni, pewnie wkrótce znajdą się na sieci jakieś przyszłe synowe, proszę bardzo, nie omieszkam się pochwalić przystojniakami. Starszy o 10 minut Bartuś mysliciel i filozof kuca, Michałek pędziwiatr i gaduła stoi, pewnie mu sie znowu gdzieś spieszy. A tak swoja drogą, nie uważacie, że Michał to ostatnio jedno z najczęsciej pojawiających sie męskich imion bliźniaczych na sieci, obok kobiet Julki i Zuzii. Pozdrawiam, a tak na marginesie, to Wy mamy bliźniacze ciagle cos piszecie, więc chyba z tym zmęczeniem i niewyspaniem przesadzacia. To taki głupi dowcip. Piekielnie wciąga to forum, więc sie nie dziwię. A teraz proszę podziwiać moje dzieci, bo ja już wszystkie Wasze przejrzałam, powzdychalam i pozachwycałam się. Niedługo będzie gotowa nasza rodzinna stronna, więc będę odsyłac co bardziej zainteresowanych. Pozdrowionka Anka (jak zawsze zadowolona)
    • Gość: Colin Re: Poznajmy się! - Kornel i Emil IP: *.* 29.10.02, 21:05
      Po lewej stronie znajduje się Kornel a po prawej Emil.Urodzeni 08.01.2002 w Poznaniu. Pisze w imieniu mojej żony która była kiedyś na forum pod pseudonimem Ella ,a od czasu urodzenia nie ma stałego dostępu do internetu.
      • Gość: majkaII Re: Poznajmy się! - Kornel i Emil IP: *.* 08.01.03, 21:59
        WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA EMILA I KORNELA ktorzy koncza dzic roczek! ale musiala byc dzis impreza.....
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Kornel i Emil IP: *.* 09.01.03, 09:37
        Duuuużo duuużo zdrówka dla chłopaczków z okazji pierwszych urodzin!!!! Szczęscia, wspaniałych zabawek, samych słonecznych dni i kochających rodziców. I czekamy na jakieś fotki z imprezki! asiaT
    • Gość: monik111 Re: Poznajmy się! magdusia michałek i martynka IP: *.* 29.10.02, 21:10
      cześć , oto moje pociechy od lewej magda urodzona 12 03 2001 waga 2870g wzrost 54cm , michałek ur. 17 12 1998 waga 3250g wzrost 52 cm, martynka urodzona 12 03 2001 waga 3060g wzrost 53cm . skala apgar: 10,10,10. dziewczyny urodzone w 40tyg. a michałek w 38 tyg.(zdjęcie będzie, jesli będzie dzięki AsiaT)
    • Gość: AsiaCh Re: Poznajmy się! - Marysia i Szczepanek IP: *.* 06.11.02, 21:08
      Moje maluchy przyszły na świat dwa lata temu 10.10.2000 na początku 38 tygodnia. Ważyły: córeczka -2220g a synuś -2600g. Oboje dostali po 10 pkt. w skali Apgar. Niedługo (w lutym) przybędzie do nich jeszcze siostra lub braciszek.Dodam na koniec, że wielka moją radością było karmienie moich bliźniąt piersia przez 22 miesiące.serdecznie pozdrawiamAsia
    • Gość: majkaII Re: Poznajmy się! - Kamilek i Michalek IP: *.* 06.01.03, 11:48
      czesc! Niestety nie zamieszcze zdjecia chlopakow...moze innym razem mi sie uda. Chlopaki urodzili sie 10 maja 2002...w 37 tygodniu. Wazyli rowno po 3kg i mieli po 49cm wzrostu... Porod zaczal sie droga naturalna poniewaz grzeczni od poczatku ustawili sie glowkami w dol. Ale jak to blizniaki jednojajowe...od chwili narodzin chcieli trzymac sie razem wiec jeden trzymal drugiego za raczke i nie chcial puscic...skonczylo sie na cc.... Chlopcy sa wspaniali..grzeczni i zycze wszystkim takich dzieci! pozdrawiam, MajkaIIWiec jest to fotka michasia i kamisia juz po wypedzeniu z nich diabelka,oczywiscie przez ksiedza...ksiadz diabelka wypedzil a oni dalej lobuzuja!
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Kamilek i Michalek na imprezie IP: *.* 20.02.03, 13:48
        Przesylam fajowe zdjecie z imprezy jaka odbyla sie u Kamila i Michala! Bylo wspaniale, dzieci bawily sie grzecznie! Kamil i Michal sa rozpoznawalni po takich samych koszulkach, ta najmniejsza to Matylda, potem Macius i Ania! Buziaki MajkaII
    • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Andrzejek i Kamilek IP: *.* 06.01.03, 12:16
      trochę trzeba się przypomnieć, bo nam wątek na samym końcu forum wylądował... a są nowe fotki!asiaT, moderator
    • Gość: madziara Re: Poznajmy się! - Zuza i Natalka IP: *.* 07.01.03, 09:58
      Zuza i Natalka prezentują swoje prezenty, które otrzymały na roczek. Zuza na rowerku misiu a Natulka na koniku.Odjeżdzamy Papa wszystkim Magda Zuza i Natusia
      • Gość: madziara Re: Poznajmy się! - Zuza i Natalka IP: *.* 07.01.03, 10:01
        Dziewczynki miały okazje poznać osobiście św. Mikołaja, wcale nie płakały ale były ogromnie zdziwione co zresztą widać :). Natalka ze swoim cukierkiem to nawet spała, za nic nie dała sobie zabrać :).Magda
        • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Zuza i Natalka IP: *.* 07.01.03, 10:04
          ale one już są duuuuuże panienki... :-) I jakie ładne! asiaTPS> a jedna mogła być moją córcią... hihi, Madzia, zamienimy się? tak to sobie planowałyśmy ponad rok temu... :lol:
      • Gość: kasienkkaa Re: Poznajmy się! - Zuza i Natalka IP: *.* 07.01.03, 10:50
        Piekne dziewczynki i prezenty tez :-) gratulacje !!! Kasienka
    • Gość: 2004 Re: Poznajmy się! - Julcia i Zuzia mają już 4 miesiące!!! IP: *.* 09.01.03, 09:33
      Moje Dziewczynki dwa dni temu skończyły już 4 miesiące!!! :crazy: O! Proszę jak pięknie podnoszą główki!!! :hot: :hot: Pozdrawiamy!!!- Iwona + Juleńka i Zuziaczek
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Julcia i Zuzia mają już 4 miesiące!!! IP: *.* 09.01.03, 09:35
        o matko, jakie słodkie pyziaczki!!!!! :love: czy to będą moje synowe????? :hap: asiaT
      • Gość: Baś Re: Poznajmy się! - Julcia i Zuzia mają już 4 miesiące!!! IP: *.* 09.01.03, 15:34
        Ale fajowe są te Twoje dziewczyny!
    • Gość: Agnieszka_J Re: Poznajmy się! - Weronika i Julia IP: *.* 18.01.03, 20:46
      Oto moje kochane i "kochające się" córeczki Julka i Weronika cztery miesiące później...
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Weronika i Julia IP: *.* 19.01.03, 17:18
        no to jeszcze jedno zdjęcie! śliczne te panienki :-)asiaT
    • Gość: monik111 Re: Poznajmy się! - Magdusia i Martynka IP: *.* 21.01.03, 21:52
      a oto moje dwie - 22 miesięczne pannice, czyż nie są słodkie?
      • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! - Magdusia i Martynka IP: *.* 21.01.03, 22:00
        a może im idą ząbki pomału?? to też się zdarza...ja dokarmiałam przez jakiś czas. Najpierw kazali mi w szpitalu, potem miałam nawał mleka, więc mieszanka poszła w kąt. Ale chyba w 6 tygodniu nagle dzieci postanowiły zwiększyć swoje racje żywieniowe i mamusia nie wyrabiała... wtedy zaczęły dostawać mieszankę na noc, raz dziennie, a ja wyłam z rozpaczy, że jestem wyrodna matka. :lol: Potem mi przeszło - tatuś dokarmiał, ja spałam... ma to swoje plusy. :-) Nie zmienia to faktu, że karmię ich nadal - już 14 miesięcy. Aniu, a może właśnie dlatego, że dokarmiałam raz na dobę, miałam na to siły przez tyle miesięcy? :-) Życzę duuużo mleczka i spokojnego karmienia.asiaT
        • Gość: agacia Re: Poznajmy się! - Magdusia i Martynka IP: *.* 23.01.03, 18:21
          kochane mamy blizniakow i innych - aczkow!smilezawsze bylam pelna podziwu dla was i zawsze zastanawialo mnie jak sobie radzicie z dzieciaczkamismilewasze malenstwa sa cudne!co prawda nie wyobrazam sobie na raz miec takie dwa male diabelki..ale jak widze wy radzicie sobie swietnie!pozdrawiamyAgacia i Julka - Kulka co rozrabia za dwochsmile
    • Gość: asia_t Re: Poznajmy się! -Wiki i Gabi, dzieci Myszki100 IP: *.* 09.02.03, 19:50
      Hej hej,to Wiktoria i Gabriela, urodzone 20.08.2002r. Ponieważ Gabi jest podobna do mojej Mamuni czyli napiszę,że jest ze Szczecina, a Wiki to cała Teściowa :gun: więc napiszę, że jest ze Świnoujścia. Ale obie są tak ładne i tylko sie śmieją więc wybaczam. ;)Na zdjęciu z sukienką do góry co raczką podnosi to jest Gabi, a obok Wiki ;-).Myszka100
      • Gość: madziara Re: Poznajmy się! -Wiki i Gabi, dzieci Myszki100 IP: *.* 10.02.03, 13:04
        Fajowskie te gołe stupki co??Ja je znam są naprawde urocze a ile ostatni Gabi gadała do Natalki. I jakie są wytrzymałe kiedy moje potworki je całują.Pozdrawaim Magda Zuza i Tulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka