Dodaj do ulubionych

Waga ciężka

IP: *.* 11.09.02, 11:08
Witam :)Byliśmy dziś z chłopakami na szczepieniu (właśnie skończyli 18 m-cy). Jak zwykle Krzysiu - w domu siła spokoju - darł się w niebogłosy, a Michaś - domowy rozdarciuch - nawet się nie skrzywił (on chyba to lubi :D).Oczywiście zważyliśmy się. Uwaga: Krzychu 9 kg, Michał - 8.4kg :ouch:Poza tym wszystko u nas w normie ;). Chłopaki nawiązują pierwsze kontakty (ze sobą, bo z Madzią już od dawna się nagadują). Szególnie wesoło jest kiedy łapią się za rączki w czasie karmienia piersią "wszyscy razem".No i zaczęliśmy pić soczki. Naturalnie Michał uwielbia Krzysiu się krzywi. Gdyby nie fakt, że miałam ich przy sobie cały czas od samego porodu to podejrzewałabym że mi ktoś jednego podmienił (tylko którego?) :lol: tak bardzo się we wszystkim różnią.Pozdrawiam wszystkich serdecznie Jagna
Obserwuj wątek
    • Gość: monik111 Re: Waga ciężka IP: *.* 11.09.02, 13:27
      waga ciezka? moje 18 m-czne dziewczyny waza 10.5 i 11 kg ale sa wysokie pozdrawiam monika
      • Gość: AgnieszkaG. Re: Waga ciężka IP: *.* 11.09.02, 15:01
        Moi chłopcy 17-mcy 12kg i 11kg.Niskie grubaski.Pozdrawiamy
    • Gość: Jagna_26 Re: Waga ciężka - wielka pomyłka IP: *.* 11.09.02, 15:00
      18 miesięcy ? Chciałabym :lol:Oczywiscie moi chłopcy skończyli 18 tygodni.Coś dzisiaj zakręcona Jagna :crazy:
      • Gość: monik111 Re: Waga ciężka - wielka pomyłka IP: *.* 11.09.02, 18:18
        nie martw sie ja tez czesto jestem zakrecona a jak na 18 tyg. to ooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Agnieszka_J. Re: Waga ciężka IP: *.* 11.09.02, 20:16
      Jagna, czym Ty ich karmisz? Rosną Ci jak na drożdżach. Moje dziewczyny skończyły roczek, jedna waga przepiórcza - 9 kg, druga waga półciężka - 11 kg.Też różnią się wszystkim, no może zacięcie do jedzenia mają takie samo - jedzą superrr! Zrezygnowaliśmy z dziennego mleczka, w dzień dostają owoce, obiadek, jakiś serek, żadnych kaszek, bo w nocy piją po trzy flachy mleka z grysikiem na łebka. A tu o figury trzeba dbać, no nie?Pozdrawiam, AgnieszkaJ.(mama Julki i Weroniki)
    • Gość: agniesia1 Re: Waga ciężka IP: *.* 15.09.02, 19:55
      To wam coś napisze....Mój synek ma 8 miesięcy i miesiąc temu ważył......11.100g.I co wy na to?????????I gdzie ta waga ciężka?????????Pozdrawiam :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka