izabellaz1 19.10.08, 14:45 A ja do tej pory nie wiem o co chodziło z tym uśmiechem! :PPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Hsirk 19.10.08, 14:52 hsirk napisał: > a ty myslisz ze ja wiem o co mi chodzi ? No, tak mi przeszło przez myśl, że możesz się bardziej orientować w temacie;P Odpowiedz Link
2szarozielone OT 19.10.08, 14:48 Teraz już przepadło :( Już Hsirka nie uwiodę, za duża konkurencja, jak go wszystkie na żywo poznały. O ja biedna i nieszczęśliwa, Ciechowskiego mi się zachciało wspominać akurat w tę sobotę i nie dojechałam :( Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: OT 19.10.08, 14:54 2szarozielone napisała: > Teraz już przepadło :( Już Hsirka nie uwiodę, za duża konkurencja, jak go > wszystkie na żywo poznały. Wiesz ilościowo była duża ale jakościowo...może nas bijesz na głowę:DDD > O ja biedna i nieszczęśliwa, Ciechowskiego mi się zachciało wspominać akurat w > tę sobotę i nie dojechałam :( Będzie jeszcze okazja:) Odpowiedz Link
stedo Re: OT 19.10.08, 16:31 Ale Ty i nieskromnie powiem że i ja, potrafiłyśmy się poznać na nim in blanco czyli w ciemno, czyli doceniłyśmy jego wnętrze, które tak skrzętnie stara się skrywać.A z powyższego widać że i powierzchowność warta jest zainteresowania.Szara, masz handicap, więc do boju;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: OT 19.10.08, 16:35 Ja zewnętrze Hsirka też już miałam okazję poznać wcześniej, na miłym obiedzie, tylko zmył się szybko gnany obowiązkami... A wnętrze lubię od dawna, może młoda jestem i głupia, ale troszkę się znam na ludziach. Chyba :) Odpowiedz Link
hsirk Re: OT 19.10.08, 18:30 tak na marginesie HANDICAP nie jest to rzecz ktora ulatwia, tylko rzecz ktora utrudnia. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: OT 19.10.08, 18:41 hsirk napisał: > tak na marginesie HANDICAP nie jest to rzecz ktora ulatwia, tylko > rzecz ktora utrudnia. Ten termin nie jest do końca klarowny i możliwość rozpatrywania go w kategoriach "pozytywny - negatywny" jest uzależnione od sytuacji :PPP Odpowiedz Link
hsirk Re: OT 19.10.08, 18:45 handicap to ciezarek zalozony najlepszemu koniowi w stawce tzw gonitwy handicapowej ze specjalnym rodzajem zakladow. po to, ze wiadomo ze jest najlepszy to sie go dodatkowo obciaza, zeby mu kurwa tak lekko nie bylo. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: OT 19.10.08, 18:49 Handicap to również określenie w sporcie kiedy jedna z drużyn gra na swoim boisku itd. Odpowiedz Link
hsirk Re: OT 19.10.08, 18:54 to chyba nie okreslenie w sporcie, tylko nieznajomosc jezyka u komentatorow... :) Odpowiedz Link
stedo Re: OT 19.10.08, 18:46 Zależy komu;) Szara w tym wypadku czuła się tą słabszą stroną. Ale Ty sugerujesz, jak zwykle enigmatycznie bardzo, że nie. I dobrze.Tzn.nie dobrze że enigmatycznie, tylko że sugerujesz. Tak trzymaj:) Odpowiedz Link
funny_game Re: OT 19.10.08, 19:35 stedo napisała: > Ale Ty i nieskromnie powiem że i ja, potrafiłyśmy się poznać na nim in blanco > czyli w ciemno, czyli doceniłyśmy jego wnętrze, które tak skrzętnie stara się > skrywać. Bardzo bym chciała coś powiedzieć, ale nie mogę, bo mnie Obdadywany Obiekt zabije :) Odpowiedz Link
hsirk Re: OT 19.10.08, 19:37 co bys chciala powiedziec ? ty brutusie tez przeciw mnie ? Odpowiedz Link
funny_game Re: OT 19.10.08, 19:39 Tak, Kumulusie, przeciw :P Ciesze się, że fkącó Cię poznano :))) I nie kokietuj, bo Cię encyklopedią pacnę! Odpowiedz Link
bertrada Re: Hsirk 19.10.08, 19:52 Chodziło o to, żeby wszyscy zwracali na niego uwagę, zapamiętali jak wygląda i napisali na forum jaki Krish jest piękny i ociekający seksem. ;) Odpowiedz Link
stedo Re: Hsirk 19.10.08, 20:34 Bo Krish jest ok., tylko Hsirk, wchodząc w konwencję, " od d..y strony";) Odpowiedz Link
bertrada Re: Hsirk 19.10.08, 21:18 Trzeba było przyjść i zobaczyć na własne oczy. ;P Czemu cię nie było? ;) Odpowiedz Link
bertrada Re: Hsirk 19.10.08, 21:34 No cóż, zdarza się. ;D A Hsirk jest oczywiście piękny, przystojny i seksowny. No jednym słowem boski Krish. ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Hsirk 19.10.08, 21:40 bertrada napisała: > No cóż, zdarza się. ;D > A Hsirk jest oczywiście piękny, przystojny i seksowny. No jednym słowem boski > Krish. ;) Ej ej ej spokojnie! Bo się będzie musiał przechrzcić na Narcyza;P Odpowiedz Link
bertrada Re: Hsirk 19.10.08, 21:41 Sądząc po tym co czasem o sobie mówi, to już dawno się przechrzcił. ;D Odpowiedz Link