Dodaj do ulubionych

Chetnie odkupimy dwa ....

IP: *.* 09.01.03, 19:39
Witam wszystkichPrzepraszam ze pisze o tym na tej grupie, ale trudno zdobyc dwie identyczne rzeczy dla blizniakow w komisach, a gdzie najlepiej szukac, jak nie na forum dla blizniakow. Poszukujemy dwoch uzywanych fotelikow oraz dwoch becikow do chrztu (takie same) dla naszych swiezo narodzonych blizniakow. Preferowali bysmy z zona foteliki firmy Concord, albo Chico. Dlatego jesli ktos z was juz nie potrzebuje i chcialby odsperzedac to jestesmy zainteresiawani i czekamy na kontakt.Pozdrawiam wszystkie blizniaki i ich rodzicowKrzysztof M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika25 Re: Chetnie odkupimy dwa .... IP: *.* 12.01.03, 15:49
      Witam! W komisie "Kacper" na Ursynowie (Pasaż Stokłosy 11, tel 644 62 95, 0501 552 242) widziałam dwa takie same foteliki. Niestety nie wiem jakiej firmy. Poszukajcie w innych komisach, namiary chyba są na forum Warszawa.Monika
    • Gość: asia_t wózek głęboki IP: *.* 13.01.03, 21:43
      Nie dla mnie, nie przerażajcie się. :lol: Napisała do mnie dziewczyna, która zdobyła nasz bliźniakowy adres po Kawie czy herbacie (a propos, dziś właśnie dostałam kasetę, Jędruś mnie troszkę skompromitował... :lol:). Przesyłam Wam jej prośbę: "Potrzebuję głębokiego, najlepiej taniego - używanego - wózka dla bliźniakow. Moja Ciocia tydzień temu urodziła Tomka i Judytkę, i dlatego bardzo potrzebuję tego wózka. Mieszkam w Mielcu, w woj. Podkarpackim. Jeśli mogę liczyć na odpowiedź, to bardzo proszę o jakiekolwiek informacje o tym, jak i gdzie mogę dostać taki wózek."Może ktoś z Was ma już niepotrzebny głęboki wózek bliźniaczy i mógłby pomóc? Proszę o kontakt na priva albo przez forum.AsiaT
      • Gość: Baś Re: wózek głęboki IP: *.* 14.01.03, 09:01
        Asia!Głebokie bliźniaki widziałam przy Pl. Wolności za ok. 500 zł z ogonkiem (niedużym) i w hurtowni Pinokio w Respanie na ul. Rejtana (też nie było drogo, ale nie pamiętam ile). Był jeszcze Implast w Kraczkowej - przy głównej Rz-ów - Przemyśl - w Sezamie, ale cena to ok. 1000 zł i jest strasznie ciężki.To wszystko oczywiście w Rzeszowie, ale Mielec jest niedalekoPozdrawiamtocząca się i zakatarzona Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka