ewelak 31.05.04, 13:58 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu. Opieka nad 18 miesieczną dziewczynką. Lokalizacja Kraków-Ruczaj Proszę pisać na skkop@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena007 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 01.06.04, 19:43 Witam. Jestem studentką drugiego roku polonistki i jestem zainteresowana Pani ogłoszeniem. Bardzo lubię dzieci i mam z nimi dobry kontakt. Nie mam uprawnień do wykonywania zawodu opiekunki studiuje jednak na kierunku pedagogicznym, oprócz tego wyjeżdzałam już na kolonie z dziećmi oraz zajmowałam się dziećmi w różnym wieku. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o Pani ofercie. Od 23 czerwca byłabym pełnodyspozycyjna, w tej chwili jednak zaczyna się sesja i egzaminy ograniczały by moją dyspozycyjność. Jadnak gdyby byłaby Pani zinteresowana podaję mój telefon 0606 665 030 oraz adres e-mail arwena007@op.pl Z góry dziękuję za zainteresowanie i odpowiedz. Renata Gerlach Odpowiedz Link
ewelak Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 01.06.04, 23:09 POszukuję opiekunki na stałe tzn. od 1 lipca na około rok czasu. Odpowiedz Link
aniouek_7 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 07.06.04, 14:23 Nazywam się Angelika Góra. Jestem studentką IV roku pedagogiki i poszukuje pracy na wakacje w charakterze opiekunki do dziecka. Bardzo lubię dzieci i jak twierdzi wiele osób "mam do nich podejście." Dzieci szybko się do mnie przywiązują, darzą zaufaniem i chętnie spędzją ze mną czas. Pracę mogę rozpocząć od zaraz. Prosze o kontakt. Odpowiedz Link
asiapilch Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 12.06.04, 12:34 Witam! Jestem 21 letnią studentką zaoczną Wyższej Szkoły Filozoficzno - Pedagogicznej IGNATIANUM w Krakowie na kierunku pedagogika opiekuńczo - społeczna. Poszukuję pracy w charakterze opiekunki do dziecka, gdyż posiadam już doświadczenie w tej dziedzinie. Bardzo kocham dzieci, potrafię nawiązać z nimi kontakt. Kierunek, który studiuję, wybrałam właśnie ze względu na moje marzenie, jakim jest praca z dziećmi. Mam 10-cio letniego brata, którym opiekuję się od małego. Przez rok zajmowałam się rocznym dzieckiem. Przez kilka miesięcy opiekowałam się również trójką kochanych urwisów - 6-cio letnich bliźniaków i 10 miesięczną dziewczynką. Od wrzesnia 2003 roku do 1 maja 2004 pracowałam w teatrze objazdowym z przedstawieniami dla dzieci. Bardzo dużo czasu spędzałam w przedszkolach i żłobkach i nie skromnie mogę powiedzieć, że dzieci czują do mnie bardzo dużą sympatię. Łatwo nawiązuję kontakt i jestem bardzo wytrwała i cierpliwa. Dodatkowym moim atutem jest fakt, że studiuję zaocznie, więc jestem osobą bardzo dyspozycyjną. Chciałam jeszcze dodać, że w życiu nie liczą się tylko papierki ireferencje, nie zawsze prawdziwe, ale olbrzymie serduszko i szczerość. Joanna Pilch tel. 0696-261-008 asiapilch@gazeta.pl Odpowiedz Link
asiapilch Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 12.06.04, 12:38 Poszukuje pracy stalej.:-) Odpowiedz Link
ola17 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 28.06.04, 18:28 Jestem absolwentka gimnazjum i od trzech lat (w kazde wakacje) opiekuje sie dziećmi w różnym wieku, organizując im w ciekawy sposób czas..Mam głowe pełną interesujących zabaw! Mieszkam w Wieliczce.. Jestem odpowiedzialna,uczciwa, dyspozycyjna i bez nałogów..W opieke nad dziecmi wkładam cała siebie :) Jezeli interesuje panią opieka na okres wakacji to prosze o wiecej szczegłow..olla19@wp.pl Odpowiedz Link
karina313 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 07.10.04, 18:43 Witam serdecznie! Znalazłam Pańską oferte w internecie i chętnie zajmę się Pańską córeczką, również mieszkam na Ruczaju.Jeśli Pańska ofertya nadal jest aktualna bardzo proszę o szybki kontakt.Z góry dzięuję za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalena211 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 07.01.05, 00:02 Witam. Mam na imię Magdalena mam 21 lat ,panna, bez nalogów. Jestem zainteresowana Pańską ofertą. Mimo mlodego wieku mam duża stycznośc z dziećmi i pracowalam jako opiekunka do dzieći. Jestem osobą spokojną, z poczuciem humoru, rozsądna zdyscyplinowaną. Umię nawiązywać dobry kontakt z dziećmi,otaczać je należytą opieką.Dawać poczucie bezpieczeństwa.Jestem z Malopolski. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosia7770 Re: Opiekunka poszukiwana -Kraków 01.04.05, 09:27 Nazywam się Małgorzata Wójcicka Jestem studentka WSEiA w kielcach Studiuje w trybie zaocznym (zjazd raz w miesiącu sobota i niedziela) Opiekowałam sie juz dwoma dziewczynkami 3i5 latek Bardzo lubie spędzać każdą chwile z dziecmi Miło spędzam z nimi czas Opiekowałam sie również rocznym chłopczykiem Do moich zajeć należało również karmienie sprzątanie oraz gotowanie Posiadam stosowne referencje Jeśli dostane prace to zamieszkam z ciocia Prosze o kontakt Moj nr.661-784-975 Odpowiedz Link