Dodaj do ulubionych

I ZNOWU TROJACZKI...

IP: *.* 10.01.03, 19:51
Nie zagladalam tu dosyc dlugo, ale w koncu napisze kilka slow. Nasze Maluchy urodzily sie w 11 grudnia 2002 - w 32 tygodniu ciazy. Wszystkie wazyly ponad dwa kilogramy (2075, 2175 i 2165)i mialy odpowiednio po 46, 44 i 45 cm, wiec jak na trojaczki urodzone w tym terminie to urosly (a ja razem z nimi, hi, hi...)bardzo dzielnie. Teraz sa jeszcze w szpitalu - ale radza sobie dobrze, wiec pewnie jutro albo pojutrze dolacze do nich i bedziemy juz razem w pokoju dla rodzicow z dziecmi. Ja caly czas odciagam pokarm, ale MAluszki jedza juz troche z piersi. I tak mija nam czas pomiedzy domem a szpitalem, ale cale szczescie wszyscy czujemy sie dobrze. Juz sie nie moge doczekac takiego spacerku na jakim byli Kamila i Piotrek... To dopiero musi byc radosc.Pozdrawiamy serdecznie, Marta i Aleksander wraz z Maluszkami - Victorem, Vincentem i Vanessa oraz dwuletnia Marcelina
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona_P Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 10.01.03, 21:25
      Witamy V V V :) i życzymy zdrówka!!! :bounce: :bounce: :bounce:Rodzicom duuuuuuużo cierpliwości!Michał i Bartek :love: :love:
    • Gość: kasienkkaa Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 10.01.03, 22:03
      Gratulacje!!!!!!!!!!!! jejku ale duze dzieciatka !!!! ciesze sie razem z wami, jako ze oczekuje blizniat :-) :-) termin mam na 31. marca, a nie moge sie juz poruszac............ gratuluje raz jeszcze i wszystkiego naj!!!!!!!! Kasienka
      • Gość: AgaJot Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 12.01.03, 14:38
        GRATULACJE! DORODNE DZIECIAKI I WYTRZYMAŁA MAMA!!! ŻYCZYMY ANIELSKIEJ CIERPLIWOŚCI!!! AGNIESZKA MAMA SZEŚCIOMIESIĘCZNYCH TROJACZKÓW Z KRAKOWA: KUBY, ŁUKASZA I MICHAŁA
    • Gość: Monika25 Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 12.01.03, 15:30
      Gorące gratulacje dla szczęśliwych Rodziców i ucałowania dla maluszkówMonika z Krzysiem :hello: i Kubusiem :hello:
      • Gość: majkaII Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 13.01.03, 11:28
        yo men i znowu trojaczki! ja naprawde nie moge sobie TEGO wyobrazic!!!!! podziwiam i caluje mocno wszystkie mamy i tatusiow TROJACZKOW!!! majkaII kamil i michal
    • Gość: kamila_mlak Re: I ZNOWU TROJACZKI... IP: *.* 16.01.03, 21:40
      Witamy kolejne trojaczki :) Twoje pociechy urodzily sie prawie miesiac po naszych :) :) :) Szkoda ze mieszkasz tak daleko, niezla bysmy byli atrakcja w grupie :) Tez mialas co dzwigac, moje 6500 gr (2180,2370,1950) uroslo juz do 9130 (3250,2930,2950) w 6 tygodniu zycia. Pociechy z nich co nie miara, ale i roboty. W zasadzie sama wiesz jak jest.Bardzo serdecznie pozdrawiamy z WroclawiaKamila i Piotr oraz 2 miesieczne trojaczki Ola Dominik JuliaP.S. Spacerek jest przyjemny, ale wybieranie sie to wyprawa :) Najlepsze jest wrazenie ludzi, w skelepie nie mozemy sie opedzic od gapiow, zreszta u lekarza tez.Jak bedziesz nie daleko Wroclawia to zapraszamy na spacerek w zasadzie to nie daleko ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka