Dodaj do ulubionych

Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW

02.01.07, 19:51
chicałabym uzyskać informacji praktycznych na temat tego wóżka, czy nadaje
się on dla noworodków??
Obserwuj wątek
    • chrust5 Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 02.01.07, 20:17
      Ten starszy Peg Perego Duette na pewno, wlasnie uzywamy smile Nie jestem pewna,
      czy sa jakies roznice miedzy stara a nowa wersja. Zamiast oryginalnych siedzisk
      wozkowych wchodza foteliki samochodowe PP (nomen omen) Primo Viaggio.
      • marszaleczek Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 03.01.07, 13:54
        a macie jakies zdjęcia tego wózka?? bo ja sie zastanawiam czy jak beda twarza
        do siebie czy dadza sie rozłożyć tak żeby można było wozić noworodki??? i czy
        ten wózek wogóle nadaje sie dla takich maluchów czy dopiero jak siedzą????
    • gosiapal Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 02.01.07, 20:22
      nadaje się
      po rozłożeniu na płasko(prawie płasko) oparć od siedzisk trzeba dokupić nosidła
      i można przewozić noworodki.
      Proponuję zamówić ok 3 -5 cm węższych, żeby lepiej pasowały.
      • alexaa1 Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 07.01.07, 08:59
        -ja mam obecnie taki wozek, SW to nowsza wersja z duzymi pianowyki kolami i ma
        kierownice, bardzo fajny wozek, ja mam od dnia narodzin, najpierw jezdzilismy z
        gadalkami, teraz w fotelikach a potem zlozymy spacerowki, wozek jest
        zachwycajacy i fajnie sie z nim chodzi, ale niestety ja trafilam na jakis chyba
        blad fabryczny gdyz po kilku spacerach odpadlo kolo, dostalimy caly nowy dol
        wozka , i niestety znowu po ok 3 tyg. zaczelo cos szwankowac , znowu dostalismy
        nowy dol, ale widzimy ze cos jest nie tak i zaczynamy rozglac sie za innym
        wozkiem, boimy sie dalej jechac zeby znowu kolo nie odpadlo, moje dzieci maja
        dopieo 5 miesiecy , wiec tych spacerow nie bylo duzo a tyle usterek wozka,
        niestety do tej pory najbardziej jednak ten wozek mi odpowiada i dalej bede
        reklamowac
        • alexaa1 Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 07.01.07, 09:08
          chcialam dodac ze chodzi o wozek Peg Perego Duet SW 06
      • marszaleczek Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 08.01.07, 13:16
        a te nosidła gdzie można dokupić, one są z tej samej firmy?? czy zupełnie
        oddzielnie??? można je gdzieś zobaczyć na jakiejś stronce???
    • amikul Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 10.01.07, 21:08
      Używam tego wózka od końca sierpnia. Kupiliśmy go na www.calineczka.pl bo tam
      można było do niego dokupić torby-nosidła. SIedzenia rozkładają się prawie na
      płasko i można na nich umieścić torby. Ale tylko w pozycji naprzeciwko siebie i
      po wyjęciu takich blokad przy siedzisku - takich żeby dziecko miało się czego
      trzymać. Nie wiem jak się to fachowo nazywa sad. Generalnie sprawdza się w
      użytkowaniu. Jedyne czego mi w nim brakuje to ręczny hamulec przy kierownicy.
      Bo gdybym chciała schodzić ze stromej górki i z cięższymi dziećmi to byłoby
      ciężko. Moje mają w tej chwili po prawie 6 kg smile. Zdjęcia torby nosidła prześlę
      ci na priva. Jeśli chcesz jakieś inne fotki to napisz - wyślę mailem. Jeśłi
      jesteś ze Śląska to możesz podjechać i zobaczyć wózek w realu.
      • agata.30 Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 10.01.07, 22:24
        Witam serdecznie.
        Jestem na kupnie wózka duette sw,przeglądałam rozne oferty wózków blizniaczych
        ale ten mi sie wydał sensowny(moze poza ceną)Jesli jest to mozliwe to prosze o
        zdjęcie torby nosidła-pewnie te bedę musiała dokupic.Jesli dzieciaczki jezdzą w
        fotelikach peg perego primo viago to prosze napisz co o nich sądzisz.
        Pozdrawiam.Agata
        • amikul Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 11.01.07, 17:19
          niestety nie mogę nic napisać o fotelikach primo viago bo ich nie kupowalam.
          tylko same torby-nosidła. Zdjęcia wysyłam Ci mailem.
        • gosiapal Re: Kto miał Wózek Peg Perego Duet SW 11.01.07, 20:55
          my mamy takie foteliki
          nie mamy co do nich żadnych zastrzeżeń.
          Porównując z fotelikami innych firm jakich używają nasi znajomi te są o wiele
          lepsze.
          No i szybki montaż na kliknięcie jest the best.
          Sama zobaczysz jakie to ważne gdy trzeba samemu dwójkę pozbierać,
          Ja mam jeszcze foteliki do inglesiny i mimo, że inglesinę biposto uważam za
          lepszy wózek od peg perego to foteliki są gorsze.(trudniej się montuje)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka