nadiusza Re: jaką "parasolkę" dla bliźniąt polecacie? 31.07.07, 21:07 Ja mam Haucka... całkiem fajna... dzieciaki zachwycone... ale to jednak 11 kg.. i noszenie jej nie jest wcale takie łatwe... ale cóż... lżejszej ani mniejszej chyba nie ma... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: hauck 31.07.07, 22:25 ja tez mam haucka- dla mnie super, kupilam uzywana a sprawuje sie dzielnie polecam! moja jest calkiem lekka- tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Maclaren twin techno 01.08.07, 21:48 na pewno jest super- moja siostra ma dla synka("pojedynczy") i jest bardzo zadowolona, zreszta mi tez sie bardzo podoba- tylko ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka Re: Maclaren twin techno -cena 02.08.07, 08:55 My kupiliśmy na niemieckim ebayu- cena zdecydowanie niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia111 Re: jaką "parasolkę" dla bliźniąt polecacie? 01.08.07, 21:17 A ja haucka odradzam. Po 2 miesiacach użytkowania popsuło mi sie wszystko co mogo się popsuć. A najbardziej mnie w tym wózku wnerwia, że jak oparcia są podniesione wysoko, dziecko siedzi, ty jedziesz, główka dziecka uderza o boczne metalowe rurki nieokryte materiałem. ile razy moje dziecko płakało.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: ??? 01.08.07, 21:47 moze trafilas na jakis felerny egzemplarz? bo ja mam uzywany i jest super!i nic sie corkom nie obija)) a juz na pewno przekroczylysmy dopuszczalna mase- bo panny duze i jeszcze bagaznik naladowany... Odpowiedz Link Zgłoś