kremenaj 26.09.07, 19:39 Czesc, zastanawiam sie czy warto polacic 60 euro wiecej za twin techno. Czy moze ktos powiedziec ktory jest lepszy i rzeczywiscie warto wiecej zaplacic. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keja34 Re: MacLaren Twin Techno czy Twin Triumph 27.09.07, 14:15 Ja kupilam Twin Triumph a to z tego wzgledu,ze jest lzejszy niz Techno. Sciagalam z UK. Laczny koszt z przesylka do PL 150 GBP (z czego wozek 130 GBP). Jestem zadowolona prowadzi sie lekko, koszyki nawet nie sa takie male.Jedyny feler to te cholerne paski do regulacji oparc.Ja nie wiem co ten Anglik ma,ze wszedzie montuje te obsrane paski. Dzieci znowu nie siedza prostu,jak np. w Quinny. Odpowiedz Link Zgłoś
okularniczka MacLaren Twin Techno 27.09.07, 15:05 My jeżdzimy mackiem już ponad pół roku i uważam, ze wart jest każdej złotówki jaką za niego dałam. Lekki zwrotny, łatwo się składa - nie ma problemu z włożeniem do autka. nie mam porównania z triumphem- ale z tego jestem bardzo zadowolona. Jedyny mankament to dostanie się do kosza jak dzieci śpią. Aha regulacja oparcia jest w miarę prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
agabrzo Re: MacLaren Twin Techno 28.09.07, 08:11 ja mam maclarena i jestem bardzo z niego zadowolona, lekki, zwrotny, (wąski jak na wózki bliźniacze, dla mnie to istotne bo mieszczę się do starego modelu windy jaki mam w bloku) i mieści się do naszego malutkiego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: MacLaren Twin Techno 03.09.08, 19:00 dzis przyjechal kurier z maclarenem twin techno i musze powiedziec, ze jestem mile zaskoczona. Myslalam, ze bede kopac w to kolko posrodku, ze bedzie malo zwrotny itd. Dzieciarnia siedzi jak zaczarowana (mialam peg perego duette sw, ale ciezko mi juz bylo bardzo). Dobry dostep do koszy, nareszcie mam uchwyty na bidony i schowki w budkach. Jestem bardzo zadowolona. marze tylko o kolorowych wkladkach Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: MacLaren Twin Techno 03.09.08, 20:48 To ja napiszę jakie są różnice miedzy tymi wózkami. Nie z doświadczenia, ale z własnej zdobytej wiedzy. Twin techno >oparcie można ustawić do pionu >rozkłada sie prawie na płasko >regulacja oparcia nie na paski tylko po bokach wózka >koła o średnicy ok 15cm >duża budka >regulowany podnóżek >amortyzacja Twin triumph >oparcia nie da sie ustawić całkowicie do pionu >rozkłada sie tylko troszkę do drzemki >regulacja na paski >średnica kół ok 12cm >brak podnóżka >brak amortyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
lee.loo Zdecydowanie Techno 07.09.08, 22:27 siedzenia rozkladaja sie na plasko i to glownie przewazylo o zakupie. W dluzsze trasy lub na tzw shopping jedziemy jane (duze pompowane kola), ale niestety na przednim siedzeniu nie mozna wygodnie sie przespac wiec na spacerek do lasu zabieramy maka Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: Zdecydowanie Techno 08.09.08, 21:55 Wersja Techno Triumph ze Stanow, tez ma podnozki. Wlasnie od miesiaca testujemy ten wozek i jestesmy bardzo zadowoleni. Ale jest to nasz wozek podreczny, znaczy sie na zakupy, podroze, do lekarza. I w takich sytuacjach sprawdza sie wysmienicie. Nawet na takie dluzsze spacery po miescie/znaczy sie po rownych chodnikach i bez gorek, dobrze sie nim manewruje. Na spacery i wypady rekreacyjno podobne mamy Mountain Buggy. Strasznie jestem zadowolona z naszych obu wyborow - w MB sie zakochalismy, a Maclaren jest po prostu przemalutki jak na podwojna parasolke. W podrozy sluzl nie tyko do przewozenia, ale tez do karmienia i usypiania. Polecam. TEchno, jest bardziej stabilny i pewnie bardziej wytrzymaly bo konstrukcja wyglada na ciezsza (jest chyba 2 kilo ciezszy od Triumpha), wiec jak ktos planuje zakup tego wozka i uzywanie go jako jedynego wozka, to Techno jest lepszym wyborem od Triumpha. Odpowiedz Link Zgłoś