pata100 08.10.07, 16:18 Mam pytanko czy podawałyscie swoim pociechom jeśli tak tak to od kiedy i w jakich dawkach aaa i oczywiście w jaki sposób tz czy rozpuszczałyście w czymś? Dzięki Pata i Spółka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: oscillococcinum 08.10.07, 19:29 ło jeju nie pamiętam. Miałam to przepisane podczas choroby córci a nie profilaktycznie. W czymś rozpuszczałam, ale już nie pamiętam, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kate501 Re: oscillococcinum 08.10.07, 23:24 Moje małe miały 5 miesiecy jak lekarka radziła żeby podać profilaktycznie, bo starsi byli chorzy. Kazała rozpuścić w wodzie i dać pod język. Słyszałam też, że nie można podawać metalową łyżeczką tylko plastikową albo porcelanową. Nie podałam jednak, bo problem mam dać krope a co dopiero coś pod język. Na szczęście nie zaraziły się od starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pysiaczkow Re: oscillococcinum 09.10.07, 15:23 podaję moim Maluchom. Rozpuszczam w niepełnej łyzce wody (na zwykłej łyzce od zupy). Albo prosto do buzi - ale to od niedawna )). Odpowiedz Link Zgłoś
pata100 Re: oscillococcinum 09.10.07, 16:25 Dzięki za info. skonsultowaliśmy się z pediatrą i faktycznie można podawać 1 fiolke rozpuszczoną ja podałam z herbatką Pozdrawiam Pata i spółka Odpowiedz Link Zgłoś